Volgende uitzending:17:50

Lab Rats

 1. lab-rats

  Concert in Blik

  Lab Rats

  Adam en Chase worden vrienden met de nieuwe leerling Marcus en ze beginnen een band. Leo is jaloers en vertrouwd de zaak niet. Hij komt erachter dat Marcus eigenlijk helemaal niet deugt. Ondertussen wil Bree graag dat Davenport met haar meegaat naar de banen-markt op school.

 2. Het Geheim tot Succes / Doofs Duistere Kant van de Maan

  Phineas and Ferb

  Candace gaat naar een cursus om te leren haar broertjes te kunnen verklikken. Phineas en Ferb bouwen een terreinwagen voor álle terreinen. / Phineas en Ferb bouwen het hoogste gebouw van de stad. Candace probeert ze met Albert te verraden. Doofenshmirtz probeert de maan te draaien om volle maan te voorkomen.

 3. Assepoester 3: Terug in de Tijd

  Assepoester 3: Terug In De Tijd

  Prinses Assepoesters leven is perfect, totdat haar stiefmoeder de toverstaf van de Goede Fee in handen krijgt. Met een kwaadaardige spreuk die de tijd terug draait, wist ze alle herinneringen van de Prins aan het meisje dat hij op het bal heeft ontmoet en vernietigt daarmee Assepoesters kansen op een lang en gelukkig leven! Jaq en Gus haasten zich om de boel te redden voor het te laat is. Maar was het allemaal wel echt, of slechts iets waar Assepoester in haar hart van droomde? Of zal liefde alles overwinnen?

 4. Bijen Dag / Bijen Verhaal

  Phineas and Ferb

  Doofenshmirtz besluit feromonen te gebruiken om een koning-bij te worden, want hij denkt dat dat een goede eerste stap is op weg naar de heerschappij over het Driestaten Gebied. Intussen bouwen Phineas en Ferb het ultieme pierenbadje en wordt Candace een emo./ Wanneer hun bijen verdwenen zijn, veranderen de Padvinsters zichzelf in bijen met behulp van een van Phineas en Ferb's oude uitvindingen, om zo hun vermiste zwerm te vinden en hun Bijen Badge te verdienen. Intussen heeft Poofenplotz kwade plannen om koningin-bij te worden.

 5. suite-life-on-deck

  De Massief Gouden Beker

  The Suite Life on Deck

  Zack, Marcus, Woody en London houden een wedstrijd. Ze kiezen allen een denkbeeldig team met Football spelers en deze spelers verdienen punten in hun echte wedstrijden. London belooft dat de winnaar een massief gouden beker wint en dit maakt iedereen extra competitief.

 6. dwab-brandsprite

  Stan praat tegen oma

  Dog With a Blog

  Oma James komt op de kinderen passen en komt erachter dat Stan kan praten.

 7. lab-rats

  Humor Om Te Lachen

  Lab Rats

  Bree is constant slachtoffer van Chase en Adam's flauwe grappen, en schakelt de hulp in van Tasha en Mr. Davenport om wraak te nemen. Ondertussen moet Leo met lede ogen aanzien hoe oma zijn vriendinnetje Janelle bestookt…

 8. glc-brandsprite

  Duncan Droomhuis

  Good Luck Charlie

  De familie Duncan woont in een hotelkamer, omdat hun huis is aangevreten door termieten. Gabe doet zich voor als accountant en Teddy en Charlie hebben hun bedenkingen bij de grootse nieuwbouw die Bob en Amy voor ogen hebben.

 9. kickinit

  Nieuwe Jack

  Kickin' It

  Een oude bekende, Carson, keert terug naar de Wasabi dojo. Als er een groot toernooi aankomt, spart hij met Jack om uit te maken wie de dojo gaat vertegenwoordigen. Jack wordt verslagen, en verdenkt Carson ervan dat hij vals speelt. Is Jack jaloers, of speelt Carson echt vals?

 10. wizards-of-waverly-place

  Delinquent Justin

  Wizards of Waverly Place

  Alex heeft vier jaar geleden een kopie gemaakt van Justin en die is gaan studeren. En nu Justin klaar is met de middelbare school wilde Alex de kopie en de echte samenvoegen zodat Justin niet meer hoeft te gaan studeren. Maar de kopie blijkt enorm zweverig te zijn met nogal vreemde opvattingen over het leven. Als Alex de twee Justin’s samenvoegt blijft de persoonlijkheid van de kopie bij Justin achter.

 11. Ockham’s scheermes

  Wolfblood

  Maddy ondergaat door een ongelukkig toeval haar eerste transformatie niet veilig thuis, maar op een eiland met al haar klasgenoten in de buurt.

 12. Niet Langer Bang Voor Yang/ Luduvudu

  De Tofu's

 13. Broederhaat

  The Davincibles

  Quba brengt een kopie van Pablo tot leven om zo te proberen de DaVinci’s te vernietigen. De kopie lijkt echter helemaal niet op Pablo. Maar omdat Zoë vindt dat de echte Pablo geen goede broer is sluit ze vriendschap met de nep-Pablo. Quba kan hier natuurlijk niet tegen en brengt de stieren van Pamplona tot leven. Dan blijkt de nep-Pablo te laf en redt de echte Pablo Zoë van de stieren.

 14. Amazing Spiez - Operatie: Jojo Ninja meester

  The Amazing Spiez!

  Lee verliest een basketball wedstrijd en raakt daardoor al zijn zelfvertrouwen kwijt. Tony daarentegen, weet een beruchte crimineel, Gladde Ad, in te rekenen en wordt uitgeroepen tot landelijke held.

 15. Pluto's Purchase

  Have a Laugh!

  Een tekenfilm (vaak uit de oude doos) waarin een of meer klassieke Disney-figuren spelen.

 16. Zoals het Klokje Thuis Tikt

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.