Volgende uitzending:12:05

Violetta

 1. violetta

  Aflevering 128

  Violetta

  Nadia heeft door dat Lucinda een oogje heeft op Federico. Op Antonio's vraag wat hij met het geruzie tussen de leraren aanmoet, stelt Dr. Dufré voor een andere studio met andere leraren te openen. Violetta heeft nog gevoelens voor Leon, ook al heeft ze verkering met Diego. Jade is totaal veranderd nadat Herman haar vertelt heeft dat ze nooit meer samen zullen zijn en wil wraak nemen op Herman. Violetta praat met Francisca's vader, in de hoop dat hij zijn beslissing om naar Italië te gaan zal terugdraaien. Alberto ziet "Jeremias" en Jackie samen en denkt dat ze een stel zijn. Gregorio maak handig gebruik van "de verwondingen" die hij opliep door zijn val. Tijdens de opnames voor hun hun videoclip filmen, nemen Camilla en Nadia per ongeluk ook beelden op die laten zien dat Lucinda verliefd is op Federico. Leon zegt tegen Violetta dat hij de jongen is waar ze echt van houdt.

 2. logo-austin-ally

  Romantische liedjes & Rechtszaken

  Austin & Ally

  Austin heeft een liefdesliedje geschreven over een onbekende dame, maar Val beweert dat zij het nummer geschreven heeft. Omdat Austin niet toe durft te geven over wie het nummer gaat, komt het tot een rechtszaak...

 3. glc-brandsprite

  De Charlie Fluisteraar

  Good Luck Charlie

  Teddy heeft een rol geregeld voor Charlie in haar toneelstuk, maar Charlie weigert om haar tekst te zeggen. Bob is afgevallen en kleedt zich sindsdien als een tiener, dit tot afgrijzen van zo’n beetje iedereen. En Gabe moest voor school zijn buurman Bert interviewen, maar aangezien hij niet zo goed overweg kan met ouderen, heeft hij maar een verhaal verzonnen.

 4. lab-rats

  Mag ik de Helikopter Lenen?

  Lab Rats

  Bree wordt gek van Adam en Chase en eist een kamer voor zichzelf. Ze mag Tasha's hobby-kamer gebruiken en neemt meteen haar intrek. Helaas blijkt Tasha een nog grotere bemoeial dan Adam en Chase. Beide heren richten ondertussen hun gezamenlijk ruimte in en daar hebben ze nogal wat meningsverschillen over. Adam drijft Chase tot waanzin.

 5. livmaddie-brandsprite

  Toedele-Roony

  Liv and Maddie

  Waarin Maddie besluit haar vader te dumpen voor een betere basketbalpartner en Joey besluit aan sport te gaan doen.

 6. Schreeuw het met Bloemen

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Op Valentijnsdag komen een stel Weerwolfrozen per ongeluk in de Mensenwereld terecht. Sabrina en Veralupa moeten zien te voorkomen dat ze teveel problemen veroorzaken.

 7. wizards-of-waverly-place

  Kapitein Jim Bob Sherwood

  Wizards of Waverly Place

  De makers van het favoriete stripboek van Justin gaan met pensioen en zoeken een nieuwe schrijver en tekenaar voor het stripboek. Justin wordt uitgekozen als schrijver en Alex als tekenaar. Hier is de familie niet echt blij mee want samenwerken is niet echt hun sterkste kant. Alex haar ideeën zijn compleet verschillend met die van Justin. Ze komen er samen niet uit en wekken de hoofdpersoon uit de strip; Kapitein Jim Bob Sherwood, tot leven om hem om raad te vragen.

 8. De Baljeatles / Kleine Meisjes worden Groot

  Phineas and Ferb

  Baljeet heeft zich per ongeluk ingeschreven voor een cursus Rock en is in paniek omdat hij geen slechte punten wil halen. / Vanessa wil een eigen auto van haar vader, maar die vindt dat zij die eerst moet verdienen.

 9. dwab-brandsprite

  World of Woofcraft

  Dog With a Blog

  Stan steekt al zijn tijd in een online computerspelletje en raakt bevriend met een andere speler. Stan wil zijn nieuwe vriend graag ontmoeten en roept Avery’s hulp in. Chloe wil gaatjes in haar oren, maar Bennett en Ellen vinden dat ze moet wachten tot ze ouder is. Tijdens het oppassen, misleidt Chloe Tyler als ze zorgt dat hij met haar meegaat om gaatjes in haar oren te laten zetten. Ellen en Bennett zitten vol met energie na het drinken van energiedranken die bestemt zijn voor computerspelletjes enthousiastelingen.

 10. livmaddie-brandsprite

  Ruil-een-Rooney

  Liv and Maddie

  Liv dingt naar de hoofdrol van een speelfilm en Maddie wil graag haar rijbewijs halen. De dames wisselen van persoonlijkheid, omdat beide beter zijn in hetgeen de ander wil bereiken.

 11. glc-brandsprite

  De Duncan-zusjes

  Good Luck Charlie

  Crossover aflevering met Disney Shake it up. Amy en Teddy worden in Chicago aangezien voor de danseressen De Duncan-zusjes en mogen dansen in de TV-show Shake it up Chicago. Bob kijkt zijn lievelingsserie nu Amy weg is. PJ en Gabe verkopen een snoeppot waar 500 dollar in zit per ongeluk aan mevrouw Dabney.

 12. lab-rats

  Tot Het Gaatje

  Lab Rats

  Nadat Adam per ongeluk een zeer duur schilderij van Davenport vernielt, slaagt hij, samen met Bree, Adam en Chase, erin om een kopie te maken, waarna ze het origineel proberen kwijt te raken. Davenport wil het nepschilderij te verkopen en raakt verzeilt in een onderzoek van de FBI.

 13. logo-austin-ally

  Live & Levens

  Austin & Ally

  Er wordt een film gemaakt over Austin en Ally. Tijdens de opnames ontdekken Austin en Ally dat ze een paar geheimpjes voor elkaar hebben...

 14. kickinit

  The Wrath of Swan

  Kickin' It

  Eddie gaat samen met Rudy bouwen aan z’n Oakwood Race Auto om zijn Verkenners Scout badge te verdienen. Jack wil niet met Kim mee naar het Zwanenbal dus gaat zij met Brody. Brody is in ruil voor z’n inwijding door Frank van de Black Dragons ingezet om Kim een hak te zetten voor het overlopen naar de Wasabi Dojo. Milton en Jerry hebben een verplichte date met twee nerdy meisjes, die er op het bal, tot hun vreugde, toch heel erg leuk uitzien. Op het Zwanenbal komt het tot een treffen tussen de Wasabi’s en de Black Dragons.

 15. jessie

  De beer is los

  Jessie

  Terwijl Jessie verwoede pogingen onderneemt om Luke zonder zijn koalabeer Kenny te laten slapen, doet Zuri verwoede pogingen om van Stuart af te komen. Uiteindelijk komt Stuart ineens toch van pas als er iets ergs gebeurt met Kenny.

 16. violetta

  Aflevering 129

  Violetta

  Als Lucinda ontdekt dat Camilla en Nadia een filmpje hebben waarin te zien is dat ze een oogje heeft op Federico, vernielt ze Camilla's tablet. Het kost Violetta en co. heel wat moeite om ongemerkt een afscheidsvideo voor Francisca te maken. Jade wil nog steeds wraak nemen op Herman en eist van Esmeralda dat ze met Herman trouwt. Gregorio misbruikt "zijn verwondingen" om Pablo te treiteren. Als Alberto hem vertelt dat Jackie en Jeremias misschien wel iets hebben, wordt Pablo steeds jaloerser. Francisca wil niet dat haar vrienden een afscheidsfeest voor haar organiseren, maar krijgt steeds sterker de indruk dat ze iets in hun schild voeren. Herman heeft twijfels over zijn trouwplannen. Leon noemt Lara per ongeluk "Violetta". Violetta en haar vrienden willen het nieuwe nummer van Angie aan Marotti laten horen.

 17. Een Luizenleven

  Een Luizenleven

  De dappere Flip gaat op zoek naar een aantal stoere krijgers om zijn mierenvolk te verdedigen tegen de bende van Hopper. Maar wanneer blijkt dat de stoere krijgers in werkelijkheid een stelletje mislukte circusartiesten zijn, leidt dit tot een komische chaos.. maar zorgt ook voor onverwachte helden.

 18. lab-rats

  Plet, Sloop en Smelt Deel 1

  Lab Rats

  Nadat hij intrekt in het huis van zijn stiefvader, ontdekt Leo een geheim laboratorium in de kelder en ontmoet hij Chase, Adam en Bree – bionische klonen die deel uitmaken van een top secret militair project. Davenport, een superintelligente en rijke uitvinder, heeft hen tot nu toe afgeschermd van de buitenwereld, maar wanneer ze stiekem een dag mee naar school gaan met Leo, beslist Davenport dat hij hen naar een andere faciliteit moet sturen.

 19. glc-brandsprite

  Charlie gaat Viraal

  Good Luck Charlie

  PJ heeft een filmpje van een windjes latende Charlie op YouTube gezet. Prompt belt even later het lokale nieuws, want dat filmpje gaat meteen viraal. Amy is meteen helemaal terug in de tijd van haar eigen TV-successen, maar blijkt niet geheel op de hoogte te zijn van de huidige beeldkwaliteit. De hele familie is in rep en roer.

 20. kickinit

  Hangen op je oude school

  Kickin' It

  Rudy komt erachter dat hij zijn diploma nooit gehaald heeft. Daarom gaat hij een week lang terug naar school. Ondertussen zit Jerry achter het nichtje van Falafel Phil aan.

 21. mighty-med

  Alan regeert als een tiran

  Mighty Med

  Horace vertrekt voor een medische conferentie en geeft Alan voor een dag de leiding over het ziekenhuis. Alan maakt direct misbruik van zijn macht en maakt het iedereen lastig en dan vooral Oliver en Skylar. Ondertussen, is Clyde woest op Kaz omdat hij zijn score heeft verbeterd bij een computerspel.

 22. Eenzame Wolf

  Wolfblood

  Niemand weet dat Maddy en haar ouders “Wolfbloed” zijn(weerwolven maar zo mag je ze niet noemen). Als er een vreemde Wolfbloed in de vorm van Rhydian, een stoere eenzame norse wees op school komt, stuurt Maddy hem eerst weg. Maar als ze hoort dat hij pleegkind is en alleen op de wereld vraagt ze hem te blijven en biedt ze hem hulp aan.

 23. Eureka!/ Zeg Maar, April Tofu

  De Tofu's

 24. Monumentaal Gevecht

  The Davincibles

  Als Leo de Eiffeltoren heeft gekocht en er in wil wonen heeft Quba net bedacht om Parijs tot leven te wekken. De Arc de Triomf wordt uiteindelijk bestuurd door Pablo en zij gaan het gevecht aan met de Eiffeltoren. Het loopt echter niet goed af als de toren na het gevecht weer door de DaVincibles wordt opgebouwd.

 25. Amazing Spiez - Operatie: Yeti Beer

  The Amazing Spiez!

  Een harig beest maakt het land onveilig met een super haargroeimiddel. Het beest blijkt Kat te zijn. Ze wil wraak op de beroemde haarstyliste Tess, omdat zij haar zo behaard heeft gemaakt.