Volgende uitzending:11:40

Disney Jonge Garde

 1. Opgesloten

  Disney Jonge Garde

  Sophie moet zich voorbereiden op een kookexamen zonder Levi, maar ze denkt de oplossing te weten. Het pakt echter rampzalig uit.

 2. Aflevering 20

  Summer Break Diaries

  Tom mag in de Milkshake concerten geven, maar dan kan hij niet meer naar Eilat. Tamar doet auditie voor een danssolo. Haar tegenkandidate beschuldigt haar ten onrechte van duwen. Bij het bekijken van de beelden blijkt dat Tamar het meisje niet aanraakte. Tamar krijgt dus toch de danssolo maar moet onmiddellijk beginnen repeteren en kan dus ook niet mee naar Eilat.

 3. jessie

  Hebbesdag

  Jessie

  Ravi komt er door een fout van Jessie achter dat zijn ouders een baby hadden willen adopteren.

 4. Zendaya KC Undercover

  Opdracht: Haal Die Opdracht

  K.C. Undercover

  Marisa levert op school een verhaal in dat gaat over de laatste missie van K.C.! Kunnen ze het terugkrijgen voor het te laat is? Ondertussen krijgt Judy bezoek van een "vriendin"...

 5. suite-life-on-deck

  De Kroon op zijn Werk

  The Suite Life on Deck

  De groep bezoekt vandaag de tombe van Xaria. De gids vertelt hen dat de kroon van Prinses Xaria in al die tijd nog steeds niet gevonden is.

 6. Aflevering 12

  Alex & Co

  Emma komt erachter dat haar vaders baan op het spel staat. Alleen het winnen van de scholenwedstrijd kan hem redden, en Emma belooft te helpen. Alex bekent Nicole dat hij verliefd op haar is geworden, maar zijn verkering met Emma staat ertussen.

 7. Hoofdpijn

  Hank Zipzer

  Meneer Love treedt af als rector en mevrouw Adler aast op zijn functie. Hank wil er alles aan doen om te voorkomen dat deze nachtmerrie voor hem uitkomt.

 8. wizards-of-waverly-place

  Quinceanera

  Wizards of Waverly Place

  Het is magische vrijdag wanneer Alex haar krachten gebruikt om van lichaam met haar moeder te ruilen. Intussen probeert oma aan Justin een Max salsa te leren voor de grote gebeurtenis.

 9. binnyandtheghost

  Het Zwarte Kikkermonster

  Binny and the Ghost

  Binny en Melchior vangen een loslopende pinguïn en brengen deze terug naar de dierentuin. Daar ontdekken ze al gauw dat er veel inbraken gepleegd worden. Ze gaan op onderzoek uit en komen erachter dat twee smokkelaars in de dierentuin op zoek zijn naar verloren robijnen.

 10. Nacht van de Kruipende Tsums

  Tsum Tsum

  De Tsums maken Mickey en Pluto bang in een spookhuis!

 11. De Verdwijning (Deel 1 van 2)

  Lab Rats (NL)

  De studenten van de academie verdwijnen na een upgrade van een besturingssysteem. Het team denkt aan een fout, maar komen erachter dat er meer aan de hand is.

 12. De Verdwijning - Deel 2

  Lab Rats (NL)

  De bionische helden zetten hun leven op het spel als ze het opnemen tegen de ontvoerders, een bekend duo van slechteriken.

 13. Best Friends Whenever

  Een Tijd om te Spieken

  Best Friends Whenever

  Shelby en Cyd gebruiken hun vermogen om door de tijd te reizen om de vragen van een geschiedenistoets al van tevoren te weten te komen. Barry wil het tijdreizen zien na te bootsen.

 14. Aquata is terug

  Mako Mermaids

  Aquata is terug. Ze heeft er voor gezorgd dat Sirena weer terug mag naar de groep. Helaas mogen Nixie en Lyla niet mee. Zac heeft z'n zinnen op het maanbad gezet. Hij verdrijft Nixie en Lyla van hun geliefde Mako.

 15. violetta

  Aflevering 160

  Violetta

  Federico haalt Violetta over om toch aan de show mee te doen en hij krijgt steun van Lucinda, die eindelijk haar obsessie voor Violetta heeft laten varen.

 16. Aflevering 21

  Summer Break Diaries

  De meisjes zijn toch gezamelijk naar Eilat. Iedereen geniet van de rust, en ook wel wat van de knappe duikinstructeur. Al valt die misschien eerder voor Karina die met haar gedachten ergens anders zit. Ze veinst een ongelukje met een zeeëgel om te kunnen ontsnappen.

 17. binnyandtheghost

  Lady Diamond

  Binny and the Ghost

  Waarin Binny, Luca en Melchior het aan de stok krijgen met diamantdieven en deze uiteindelijke achter slot en grendel weten te krijgen.

 18. Verkiezingsproblemen

  Hank Zipzer

  Hank besluit meedoen aan de leerlingenraad verkiezing. Hij moet het opnemen tegen McKelty. Emily doet ook mee, maar komt erachter dat ze niet populair genoeg is om te winnen.

 19. Hartendag

  The Evermoor Chronicles

  Het is Hartendag en Tara ontdekt een boek met oude spreuken. Lacie, bezeten door een van de Scheppers, vertelt Tara dat ze daarmee Cameron terug kan halen.

 20. wolfblood-logo

  Kies-strijd

  Wolfblood

  Een verkiezingsstrijd op school barst los en Shannon verdient haar plek terug in de roedel van Maddy.

 21. Lab Rats: Elite Force

  Missie Gemist

  Lab Rats

  Rectrix Perry is het zat dat Adam, Chase en Bree zo weinig op school zijn en laat ze nablijven. Dat komt lastig uit, want er dient zich net een gevaarlijke missie aan.

 22. jessie

  Griezel Connie’s Acteerkunsten

  Jessie

  Luke komt zijn griezelige klasgenootje Connie weer tegen. Ze beweert dat ze geen interesse meer heeft in hem.

 23. glc-brandsprite

  App-art Feest

  Good Luck Charlie

  Teddy en Ivy gebruiken een telefoon app om ervoor te zorgen dat hun moeders hun naar een feest laten gaan. Het lijkt te lukken, tot de moeders elkaar spreken.

 24. wizards-of-waverly-place

  Alex's keus

  Wizards of Waverly Place

  Alex en Harper krijgen ruzie als Harper een uitnodiging voor een tea-party van Gigi, hun rivale, accepteert. Alex komt er achter dat Gigi haar heeft uitgenodigd om haar te pesten, en besluit zelf ook naar het feestje te gaan.

 25. suite-life-on-deck

  Het Hotelleven Vaart Uit

  The Suite Life on Deck

  Zack en Cody gaan samen met London naar de Zeven Zeeën School op het SS Tipton. Meneer Moseby had zich verheugt op een relaxte werkperiode op het schip en is in het geheel niet blij met de komst van de twee jongens. Ondertussen zit er ook een studente tussen, Bailey, die zich voordoet als jongen, omdat dat de enige manier was om zich nog op deze school te kunnen inschrijven. Bailey slaapt op de hut bij Zack, die daar in eerste instantie niet blij is, maar als ‘ie ontdekt dat ze een meisje is, draait zijn humeur om. Cody, die net verlost dacht te zijn van zijn puinhoop makende broer, ligt op de hut met Woody en kan het na 1 minuut al niet meer aan.

 26. Signature Dish

  Disney Jonge Garde

  Sophie verpest een belangrijke opdracht, en wil de schuld op zich nemen.

 27. Heimwee

  Disney Jonge Garde

  Caroline heeft zo’n heimwee dat ze besluit naar huis te gaan

 28. Aflevering 3

  Alex & Co

  Nicole voelt dat Emma iets voor hen verbergt, en als ze haar uit de auto van Ferrari ziet stappen weet ze het zeker. Maar Alex wil er niks van weten, verliefd als hij is op Emma.

 29. Een Slecht Teken

  The Evermoor Chronicles

  Cotton probeert het hele dorp te besmetten met haar ziekte en ze slaat toe tijdens de inhuldiging van Bella als opper-Everine. Tara raakt ook besmet.

 30. binnyandtheghost

  IJzige ontwikkelingen

  Binny and the Ghost

  Waarin Luca door Hubertus en Bodo wordt ontvoerd en als ruilmiddel wordt ingezet tegen de klokjes.

 31. wolfblood-logo

  Een been in het graf

  Wolfblood

  p het land van de vader van Liam worden botten gevonden van een skelet dat lijkt op een weerwolf. Dr. Whitewood, een oude vriendin van Jeffries komt het namens de uni onderzoeken, en wordt al snel een gevaar voor de wolfbloeds.

 32. Shock Rock

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Sabrina weet op het laatste moment een band te regelen voor een benefietoptreden, en Juf Maxi ontdekt dat Salem / Semmie kan spreken.