Volgende uitzending:06:00

De Tofu's

 1. Grote Jongens Huilen Ook/ Bezoek Van De Grote Eenheid

  De Tofu's

 2. Dit Zijn m'n Ouders

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 3. Amazing Spiez - Operatie: Evil Paparazzi

  The Amazing Spiez!

  De kwade zus van Jerry, Sherry, probeert een foto te maken van de Spies om hen zo te ontmaskeren. Jerry en de Spies proberen de doortrapte Sherry tegen te houden voor het te laat is.

 4. wizards-of-waverly-place

  Tovenaar voor een Dag

  Wizards of Waverly Place

  Jerry is jarig en de kinderen proberen hem een leuk kado te geven. Alex gaat weer over de top en regelt Merlijn's Hoed waardoor de drager voor een dag alle magische wensen uit kan laten komen. Als Jerry in haar ogen de hoed niet gebruikt zoals het hoort, helpt ze hem een handje.

 5. glc-brandsprite

  Terug naar Super Avontuur Land

  Good Luck Charlie

  Het hele gezin gaat naar Super Avonturen Land waar Gabe een rol krijgt in een reclame waar Amy ook in wil spelen en Teddy een baan krijgt waarbij ze Emmet moet kussen. Bob wil dat PJ voor hem kookt en maakt zijn huiswerk.

 6. logo-austin-ally

  Aftrap & Afscheid

  Austin & Ally

  Austin gaat op tournee, en Ally krijgt een platendeal aangeboden. Als ze de deal accepteert kan ze niet mee met Austin op tournee. Ally moet kiezen tussen haar eigen carrière en die van Austin...

 7. Kop op Candace / Padvindster-trammelant

  Phineas and Ferb

  Candace denkt dat Jeremy geen interesse meer in haar heeft omdat hij een afspraakje heeft afgezegd. Ze voelt zich daarom nogal down en Phineas en Ferb proberen met man en macht haar op te vrolijken./ Candace vist net achter het net als zij een kaartje wil bemachtigen voor het concert van de Paisley Bakkebaard Broertjes. De enige mogelijkheid om ze nog te zien is tijdens een concert voor de Padvindsters, maar daarvoor moet ze eerst zelf toegelaten worden tot de Padvinderij.

 8. Mickey’s Komeet

  Mickey Mouse Clubhuis

  Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto hebben bij het oplossen van hun problemen de hulp van kijkers nodig. Gaanderweg leren ze oa verschillende vormen herkennen, tot tien tellen, en moedigt Mickey de kijkers aan om actief mee te doen.

 9. Hemelse Heleen / Rennen, Doc!

  Doc McStuffins

  Doc neemt een ruimtepop mee naar huis van school, om haar te helpen met haar Melkwegstelsel project. / Doc verstuikt haar enkel tijdens het trainen voor de vader/dochter Lekker Loop. Ze leert dat het belangrijk is goed rust te nemen na z'n blessure en deze kennis geeft ze door aan een stuk speelgoed met een gebroken been.

 10. Boudewijn's Snipperdag

  Sofia, het prinsesje

  Boudewijn is jarig en krijgt voor het eerst sinds tijden een vrije dag. Maar de koninklijke familie vraagt hem aldoor om hulp en het lukt hem niet om weg te komen. Als de familie dat beseft organiseren ze een verrassingsfeestje voor hem.

 11. Izzy’s Drietand / Piraten Pit-Pat

  Jake en de Nooitgedachtland Piraten

  Izzy helpt Marina en Stormy met het zoeken naar de Drietand van Neptunis. Daarna speelt Kapitein Haak Piraten Pit-Pat met Jake en zijn team.

 12. Grrr Power & Tand Eruit

  Henry Hugglemonster

  Als Kenny hoort dat Mama vroeger in een meidenband heeft gezeten, Grrr Power, wil hij een reunie organiseren / Als Kenny voor de eerste keer gaat wisselen, vindt hij het vreselijk dat hij daardoor tijdelijk niet kan brullen

 13. Zo Goed Als Nieuw!

  Mouk

  Mouk en Chavapa vertellen over hun avontuur in Senegal,waar ze voor hun vriend een fietstas maken uit gerecycleerd materiaal.

 14. Geef Je Propellers Rust / Ronda

  Doc McStuffins

  De Speelgoeddokter en haar vrienden helpen helikopter Ronda uit te rusten, tijdens de droogtijd van de lijm op haar propeller/ De Speelgoeddokter en haar vrienden helpen racetruck Tristan stilzitten, terwijl hij nieuwe lak krijgt.

 15. Het nieuwe speeltje van Roe

  Verhalen over vriendschap met Winnie de Poeh

 16. Zou en de Camera

  Zou

  Zebra Zou leeft in een dorp met alleen maar zebra's en gaat samen met zijn vriendje op onderzoek uit

 17. Takels Sterke Verhalen: Reddingsteam Takel

  A Cars Toon

  Takel beweert ooit brandweerwagen te zijn geweest en met ''Reddingsteam Takel'' menig brandje te hebben geblust. Hij beweert zelfs McQueen ooit uit het vuur te hebben gered en hem vervolgens als dokter - want dat is 'ie ook geweest - te hebben geholpen.

 18. ZEFRONK Aflevering 5

  Zefronk

 19. Art Attack (69)

  Art Attack

  Art Attack is het programma dat kinderen helpt bij het knutselen.

 20. glc-brandsprite

  Charlie is 2!

  Good Luck Charlie

  Charlie wordt bijna twee, en Teddy en haar broers proberen wanhopig kaartjes voor de Gorgels te scoren. Bob heeft op verdachte wijze een paardje voor de jarige geregeld. Het hele gezin belandt in de cel.

 21. violetta

  Aflevering 150

  Violetta

  Diego waarschuwt Lucinda dat hij voortaan hetzelfde spelletje gaat spelen als zij. Violetta en Leon brengen samen een middag door en halen herinneringen op. Ze nemen afscheid met een vriendschappelijk knuffel... en daar zijn Diego en Lara niet blij mee. Federico heeft medelijden met Lucinda en besluit haar een cadeau te geven om haar wat op te vrolijken. De dag van de danswedstrijd nadert en de wedstrijd zal live te zien zijn op de site van YouMix. Nadia heeft het niet meer van de zenuwen en Maxim kust haar om haar af te leiden. Diego wordt steeds jaloerser door de vriendschap tussen Leon en Violetta. Na het mislukte optreden tijdens de danswedstrijd, bekent Broadway dat hij Camilla terug wil. Diego maakt Federico's cadeau stuk vóór Lucinda het heeft kunnen uitpakken. Jade en Matthias worden met handboeien aan elkaar geketend. Francisca & Diego en Violetta & Leon winnen de danswedstrijd en zullen samen naar Spanje reizen.

 22. logo-austin-ally

  Wereldrecords & Werkrampen

  Austin & Ally

  Ally geeft Dallas per ongeluk een baantje en weet vervolgens niet hoe ze hem moet ontslaan. Dez en Austin proberen een wereldrecord te breken.

 23. glc-brandsprite

  Bob en Beau; tis niet meer zo…

  Good Luck Charlie

  Beau hoort dat hij een baan heeft in Tennessee en moet Denver dus verlaten. Gabe stuurt ondertussen nep-fanmail naar de TV zender waar Amy voor werkt. PJ en Emmett zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot.

 24. Uit de Brand

  Mickey Mouse shorts

  Mickey ziet rook uit het raam van Minnie's appartement komen. Nadat hij iedereen uit het gebouw heeft gered, blijkt de rook door Minnie's kookkunst te komen.

 25. Oom Zandman

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 26. La Luna

  Pixar Shorts

  Een jongetje mag voor de eerste keer met zijn vader en opa mee naar het werk. In een oude houten boot roeien ze ver de zee op en wachten ze tot het jongetje verrast wordt door zijn familie’s ongewone maar prachtige baantje.

 27. Niet Langer Bang Voor Yang/ Luduvudu

  De Tofu's

 28. Bijgeloof

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Als Sabrina en de heksen hun toverstaf op proberen te laden gaat er iets mis. De steen die zijn kracht geeft aan de toverstaven werkt alleen als hij genoeg kracht krijgt van uit de Mensenwereld, veroorzaakt door het bijgeloof van mensen. Het is aan Sabrina om te zorgen dat de mensen weer bijgelovig worden.

 29. wizards-of-waverly-place

  De eenzame waarheid

  Wizards of Waverly Place

  Alex wint de Staatsburgerschaps Prijs, maar tijdens de uitreiking verteld ze door een Waarheidsspreuk iedereen wat ze van hen vindt, waardoor ze helemaal geen vrienden meer heeft.

 30. jessie

  Meiden Onder Elkaar

  Jessie

  Als Rosie een nieuw meisje meeneemt naar de filmavond wordt Emma door haar buiten haar eigen vriendengroep gesloten. Luke spant Ravi voor zijn karretje bij het maken van een presentatie. Gelukkig komt Ravi er dankzij de hulp Zuri achter en neemt wraak.

 31. Water!

  Mickey Mouse shorts

  De goudvis die allemaal trucjes kan, lijkt een straatkat een heerlijk hapje. Als de vissekom stuk valt, heeft Mickey de grootste moeite om de vis weer op tijd in het water te krijgen.

 32. dwab-brandsprite

  Kunstvandalisme

  Dog With a Blog

  Avery wordt jaloers op Tyler als zijn kunstproject alle aandacht krijgt en maakt het kapot. Bennett en Ellen maken ruzie omdat Bennett niet vaak genoeg zegt dat Ellen mooi is.

 33. glc-brandsprite

  Bob en Beau; tis niet meer zo…

  Good Luck Charlie

  Beau hoort dat hij een baan heeft in Tennessee en moet Denver dus verlaten. Gabe stuurt ondertussen nep-fanmail naar de TV zender waar Amy voor werkt. PJ en Emmett zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot.

 34. violetta

  Aflevering 151

  Violetta

  Volgens Lucinda kan het niet kloppen dat Violetta en Leon de danswedstrijd hebben gewonnen en ze eist inzage in de uitslag. Nadia en Maxim beginnen voorzichtig een nieuwe relatie. Jade en Matthias slaan zichzelf in de boeien en zitten nu letterlijk en figuurlijk aan elkaar vast. Lucinda blijft dreigen de waarheid over Diego's aandeel in haar plan te vertellen, maar Diego neemt tegenmaatregelen. Terwijl Marotti de reis naar Spanje bespreekt, stormt Herman de school binnen en hij verbiedt Violetta mee te gaan. Francisca en Camilla proberen Herman op andere gedachten te brengen, maar zonder resultaat. Ook Pablo en Antonio's woorden mogen niet baten, evenmin als die van Leon en Diego. Marotti wijst Lucinda als Violetta's vervangster aan. Lara is vertrokken zonder iets tegen Leon te zeggen. Maxim vraagt of Nadia méér weet over de band tussen Lucinda en Diego. Roberto ziet Jade en Matthias aan elkaar vastgeketend met handboeien. Op het laatste nippertje kondigt Violetta aan dat ze toch meegaat naar Spanje.

 35. O sole Minnie

  Mickey Mouse shorts

  Mickey probeert in zijn gondel de aandacht van Minnie te trekken.

 36. lab-rats

  Toekomstmuziek

  Lab Rats

  Davenport stuurt Adam, Bree en Chase op een gevaarlijke missie. Maar dan komt Leo uit de toekomst om te zeggen dat ze de missie niet overleven, dus stuurt Davenport een robot. Uiteraard laten de Lab Rats, Leo en Leo uit de toekomst zich niet tegenhouden om toch op missie te gaan.

 37. Niet Phineas en Ferb / Phineas en Ferb-Verklikkers

  Phineas and Ferb

  Phineas en Ferb gaan naar een filmfestival. Bajeet en Buford doen alsof ze Phineas en Ferb zijn. Doofensmirtz krimpt gebouwen. / Candace vormt een brigade om Phineas en Ferb te verlinken.

 38. Ratatouille

  Ratatouille

  In een van de beste restaurants in Parijs droomt Remy, een rat met een eigen willetje, er van om een beroemde Franse kok te worden. Hij staat in tweestrijd tussen wat zijn familie wil en zijn roeping. Samen met zijn vriendje Linguini zet Remy op hilarische wijze de Stad der Liefde op z'n kop.

 39. dwab-brandsprite

  Stan’s oude Baasje

  Dog With a Blog

  Stan’s oude baasje komt langs en probeert Stan te overtuigen om met hem mee terug te gaan. Bennett bedenkt een plan waarmee Chloe en haar speelkameraadje, Darcy, weer vrienden worden.

 40. gmw

  Het Meisje en Populair zijn

  Girl Meets World

  Riley wil graag populair zijn, en denkt aansluiting te vinden bij de coole derde jaars leerlingen. Ze wordt uitgenodigd voor een feestje, maar dit valt nogal tegen. Topanga zet zich in om Mevrouw Svorski, een Oekrains vrouwtje met een eigen bakkerij, te helpen in een rechtzaak tegen rijke "Koffietent-advocaten".

 41. glc-brandsprite

  De Charlie Fluisteraar

  Good Luck Charlie

  Teddy heeft een rol geregeld voor Charlie in haar toneelstuk, maar Charlie weigert om haar tekst te zeggen. Bob is afgevallen en kleedt zich sindsdien als een tiener, dit tot afgrijzen van zo’n beetje iedereen. En Gabe moest voor school zijn buurman Bert interviewen, maar aangezien hij niet zo goed overweg kan met ouderen, heeft hij maar een verhaal verzonnen.

 42. kickinit

  Een Uniek Paar

  Kickin' It

  Jerry & Jack gaan samen werken bij de lokale schoenenwinkel. Tot Jerry een promotie aanneemt en Jack word ontslagen, wat Jack hem kwalijk neemt. Ondertussen krijgt Rudy een relatie met Bethany, maar vind hij het moeilijk om eerlijk tegen haar te zijn...

 43. wizards-of-waverly-place

  De geheime vriendin van Max

  Wizards of Waverly Place

  Max blijkt een geheime vriendin te hebben, waar hij alleen maar leugens aan heeft verteld. Als hij uiteindelijk de waarheid vertelt, weet ze ook dat hij een tovenaar is. Dus moeten de Russo’s een manier verzinnen om haar te laten geloven dat juist dat een leugen was.

 44. Familiebanden

  Wolfblood

  De schoolexpositie wordt ’s nachts vernield maar Rhydian krijgt er de schuld van.

 45. Licht, Camera, Vooruit Met De Geit!/ Wie Ben Jij, Pap?

  De Tofu's

 46. Verregen Mijn Optocht Niet

  The Davincibles

  Pablo voorkomt dat Quba het standbeeld van de oprichter van de stad vernietigd. De burgemeester is zo dankbaar dat hij die dag uitroept tot Vrolijke Pablo Dag. Quba haalt Zeus erbij om de parade voor Pablo in het water te laten lopen.

 47. Amazing Spiez - Operatie: Tweelingtrubbels

  The Amazing Spiez!

  De Spiez hebben grote moeite met het verslaan van de Chaos Tweeling. Om hulp te bieden worden er oude Spies ingeschakeld, die vroeger al vaker met de tweeling te maken hebben gehad. Deze oude Spies blijken Cal en Karen, de ouders van de Spiez, te zijn.

 48. Muggen Ziften

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.