Volgende uitzending:07:40

Jake en de Nooitgedachtland Piraten

 1. De Schat Uit De Grafkelder Van de Mummie

  Jake en de Nooitgedachtland Piraten

  Jake en zijn club helpen Kapitein Flynn om de Ankh te vinden. / Jake en zijn club gaan op zoek naar hun gestolen piratenschatkist.

 2. Achtbaan / Een cadeau voor Candace

  Phineas and Ferb

  Phineas en Ferb bouwen een achtbaan in hun achtertuin. De enige die dit ziet gebeuren is hun grote zus Candace die het maar al te graag aan moeder wil laten zien. Maar elke keer als moeder komt kijken, is er niets (meer) te zien van het grote project. / Candace is jarig! Het gezin Fletcher trakteert haar op een uitje naar Mount Rushmore. Dit was een idee van Phineas en Ferb. Zij willen Candace een groots verjaardagscadeau geven: haar gezicht op de rots naast de 'presidenten'.

 3. Racebeest / Ode aan Foutbaard

  Phineas and Ferb

  Candace wil leren autorijden, maar omdat ze niet kan inparkeren raakt ze haar zelfvertrouwen kwijt. Phineas en Ferb helpen haar door een monstertruck en een monstertruck parcours voor haar te bouwen. /Volgens Opa Clyde heeft ene Foutbaard ooit een schat begraven op een eiland in het Foutbaard Meer. Phineas, Ferb en de rest gaan de schat zoeken verkleed als piraten.

 4. wanderswereld

  De Doos / De Hoed

  Wanders Wereld

  Wander en Sylvia hebben beloofd een pakketje af te leveren, maar Wander heeft de grootste moeite 'm niet open te maken. / Sylvia is Wander kwijt en de enige manier om hem te bereiken is samen te werken met de hoed van Wander. Sylvia en de hoed mogen elkaar echter niet zo...

 5. gravity-falls

  Bodemloze Put

  Gravity Falls

  Stan, Dipper, Mabel en Soes gooien alle spullen die ze niet meer willen in de bodemloze put, maar worden er dan door een windvlaag zelf in geblazen. Tijdens hun val door de eindeloze duisternis vervelen ze zich zo dat ze besluiten om elkaar verhalen te vertellen. Dipper vertelt een verhaal over zijn overslaande stem. Soes vertelt een verhaal over een magische flipperkast. Stan vertelt een verhaal over het winnen van een footballkampioenschap. Mabel vertelt een verhaal over een magisch gebit dat ervoor zorgt dat je alleen nog maar de waarheid kunt vertellen.

 6. The Suite Life Movie

  The Suite Life Movie

  Wanneer Cody de kans krijgt om te studeren aan het Gemini Institute, een high-tech centrum dat onderzoek doet naar de dynamiek tussen tweelingen, komen hij en Zack op een heel ander niveau met elkaar in contact. Als één van de tweeling iets voelt, voelt de ander dit ook. Het besef van deze nieuwe kracht helpt de jongens om elkaar voor het eerst in hun leven beter te begrijpen, maar hierdoor komen ze in meer gevaar dan ze ooit hadden kunnen bedenken.

 7. Panda-monium

  Mickey Mouse shorts

  In een dierentuin probeert Mickey een foto te maken van een babypanda, maar deze is hem telkens te slim af.

 8. i-didnt-do-it

  Pompoen-verzoening

  I Didn't Do It

  Als het brandalarm thuis afgaat en Lindy naar buiten vlucht zonder naar Logan om te kijken is Logan nogal verongelijkt. Hij besluit eens flink misbruik te maken van Lindy's fout. Jasmine wil dat Garrett haar partner is in de danswedstrijd en Delia ontfermt zich over een 700 kg wegende pompoen voor het Halloweenfeest.

 9. livmaddie-brandsprite

  Kang-A-Rooney

  Liv and Maddie

  ’t Is Halloween! Terwijl Maddie en Diggie van elkaar in de war raken, probeert Joey door middel van zijn kostuum een meisje te versieren en laait er ondertussen een oude vete op tussen Karen en Peppino, de pompoen-clown.

 10. jessie

  Spokenflaters

  Jessie

  Het is Halloween en zowel mevrouw Chesterfield als Jessie willen het beste Halloweenfeestje geven. Als blijkt dat het gebouw behekst is en de kwade geest Zorag is bevrijd door Luke en Emma die bezeten zijn, bedenkt Ravi de oplossing.

 11. mighty-med

  Mighty malicieus

  Mighty Med

  De gemoederen lopen hoog op in de Logan High School en Kaz denkt dat zijn leraar eigenlijk Doctor Wrath is. Hij is een superschurk die van negatieve energie leeft. Terwijl Kaz besluit om dit tot op de bodem uit te zoeken, helpt Oliver Alan om over zijn afkeer tegen Normo eten te komen.

 12. Een Tie voor Twee

  Star Wars Rebels

  Ezra en Zeb zijn op elkaar aangewezen wanneer ze voor de nodige problemen komen te staan, en ontwikkelen een band met elkaar.

 13. logo-austin-ally

  Griezelverhalen in de Nacht van Halloween

  Austin & Ally

  In de nacht van Halloween, zitten de vrienden per ongeluk opgesloten in de muziekwinkel. Ze besluiten 'n wedstrijd te houden wie er het engste griezelverhaal kan vertellen. Austin, Dez en Trish weten zeker dat Ally de bangerik, niet zal winnen. Maar Ally is veel enger dan ze denken...

 14. dwab-brandsprite

  Hallowens

  Dog With a Blog

  Avery komt erachter dat Wes naar Dwight Chandler's Halloweenfeestje gaat en probeert onder haar familie's Halloweenfeestje uit te komen, terwijl ze die zelf zou organiseren. Zonder Avery's hulp is hun Halloweenfeestje gedoemd, tot Avery erachter komt dat Wes naar haar huis komt en ze alsnog haar best doet om er een spectaculair feestje van te maken.

 15. siu-brandsprite

  De Eierdans

  Shake it Up

  CeCe en Rocky moeten samen een schoolopdracht maken, maar Rocky probeert er onderuit te komen om haar gemiddelde cijfer hoog te houden. Ty en Gunther strijden om wie de beste oppasser is.

 16. suite-life-on-deck

  Pappie is Rijk

  The Suite Life on Deck

  Zack wil een grap uithalen met Woody, maar haalt die grap per ongeluk uit met Becky. Becky is worstelaar en wordt heel boos. Ze daagt Zack uit voor een gevecht. Cody heeft een weddenschap met Bailey, dat ze ervoor kan zorgen dat London minstens een zeven haalt voor haar wiskunde examen.

 17. Avalon High

  Avalon High

  Allie Pennington is een nieuwkomeling op Avalon High. Haar ouders zijn professoren aan de Universiteit met een grote fascinatie voor de geschiedenis van Koning Arthur. Allie herleeft op school haar eigen geschiedenis van Koning Arthur met haar klasgenoten.

 18. logo-austin-ally

  Benefiet & Betrapt worden

  Austin & Ally

  Omdat Ally per ongeluk alle muziekinstrumenten in Sonic Boom weg heeft gegeven, besluiten haar vrienden een benefiet te organiseren om geld in te zamelen. Maar dan krijgt Austin straf en mag hij niet optreden van zijn ouders…

 19. kickinit

  Kim Kong

  Kickin' It

  Kim is het zat om te sparren met Milton en gaat daarom sparren met Jack. Als ze erachter komt dat Jack haar heeft laten winnen, neemt ze het tegen hem op in de virtuele wereld. Ondertussen bouwen Rudy en Milton een modelspoorbaan en passen Jerry en Eddie op een hagedis.

 20. jessie

  Gevaarlijke Fancyfair

  Jessie

  Op de school fancyfair heeft Jessie een kraam met een ringwerp spel en ze denkt dat Agatha het spel gesaboteerd heeft. Luke, die zijn knie verdraaid heeft en thuis moet blijven, houdt met een verrekijker de boel in de gaten. Hij ziet zeer verdachte zaken en vreest zelfs voor zijn leven!

 21. Feesten met Weerwolven

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Sabrina geeft Harvey per ongeluk een vervloekte jas die voor altijd een weerwolf van hem maakt. Ondertussen maakt Shinji plannen om Sabrina tot zijn koningin te maken.

 22. livmaddie-brandsprite

  Verhuis-A-Rooney

  Liv and Maddie

  Er is houtworm gevonden bij de Rooneys. Om de verdelger rustig zijn werk te laten doen willen Karen en Pete een weekendje weg. Maar dankzij Karens nieuwe mobieltje denken de kinderen dat ze permanent gaan verhuizen...

 23. glc-brandsprite

  Groter huis voor de Baby

  Good Luck Charlie

  De hoogzwangere Amy wil graag verhuizen naar een groter huis, maar de rest van het gezin ziet dat eigenlijk niet zo zitten. Ondertussen gaat de eeuwigdurende vete tussen Gabe en Mevrouw Dabney onverminderd door. Verder doen Teddy en Spencer auditie voor de rollen van George en Martha Washington in Super Avonturen Land. Maar als alleen Spencer wordt aangenomen, bedenkt Teddy een plan.

 24. lab-rats

  Gevaar Op De Weg

  Lab Rats

  Nadat Adam, totaal overwacht zijn rijexamen heeft gehaald, stemt Davenport in met een auto voor hem te kopen. Dit blijkt alleen een monstertruck te zijn! Ondertussen proberen Leo, Chase en Adam Tasha's plannen te dwarsbomen om voorzitter van het schoolexamen te worden, in haar campagne tegen Perry.

 25. suite-life-on-deck

  Kamergenoten

  The Suite Life on Deck

  Marcus Little heeft zijn carrière als rockster afgezworen en hoopt aan boord een rustig leven te kunnen leiden. Maar Woody komt er toch achter wie hij is. Hij heeft de grootste lol met Zack als ze proberen zijn "verloren kinderjaren" nog eens dunnetjes over te doen. Tot ook Zack iets van hem wil.

 26. dwab-brandsprite

  Stan stopt met praten

  Dog With a Blog

  Avery en de kinderen raken ongerust als Stan depressief wordt en stopt met praten. Bennett en Ellen plannen Chloe’s verjaardagsfeestje.

 27. mighty-med

  Dus Je Denkt Dat Je een Hulpje Kan Zijn

  Mighty Med

  Kaz stelt voor dat hij Tectons hulpje wordt, maar als Oliver iets heldhaftigs doet, kiest Tecton voor Oliver. Ondertussen, vormen Alan en Benny een superheldenteam en zet Megahertz een val uit om Tecton te verwoesten.

 28. Panda-monium

  Mickey Mouse shorts

  In een dierentuin probeert Mickey een foto te maken van een babypanda, maar deze is hem telkens te slim af.

 29. logo-austin-ally

  Austin & Alias

  Austin & Ally

  Wanneer Ally van Ronnie Ramone geen nummers voor Austin meer mag schrijven, besluit ze zich te vermommen als de Zweedse songwriter Roxy Rocket. Als Trish Dez een weeklang niet beledigt, mag ze zijn Dierenprint Imperium cadeaubon van duizend dollar hebben...

 30. wizards-of-waverly-place

  Brein o Broek

  Wizards of Waverly Place

  Harper wil graag het imago van slimme meid en is van plan om de Brein Quiz te gaan winnen. Door een ongelukje raakt ze en teamgenoot kwijt. Alex neemt echter haar plek in en dankzij de Brein-o-Broek, een broek die je slimmer maakt, weet ze alle antwoorden. Dit tot groot ongenoegen van Harper...

 31. gravity-falls

  Op de Kleintjes Letten

  Gravity Falls

  Mabel is zo in de wolken met haar nieuwe vakantievriendje, dat ze niet in de gaten heeft dat hij misschien een zombie is. Intussen vindt Dipper een boek dat vertelt over de vreeemde wezens in Gravity Falls. Mabel en Dupper komen erachter dat hoewel Mabel’s vriendje geen zombie is, hij absoluut geen normale tiener is.

 32. kickinit

  Strijd der Titanen

  Kickin' It

  Eddie en Jerry krijgen ruzie en gaan de strijd met elkaar aan met rappen, maar er wacht ze een rappende verrassing in de vorm van Joan. Milton is verliefd op Julie, Julie op Milton. Jack en Kim gaan ze proberen te koppelen maar Julie blijkt het nichtje te zijn van Sensei Ty, die al 15 jaar een vete heeft met Rudy. Ty verbiedt Julie nog langer met Milton om te gaan.

 33. lab-rats

  Robot Slagveld

  Lab Rats

  Nadat Leo onbedoeld een laboratorium ontdekt in de kelder, ontmoet hij drie bionische klonen - de sterke Adam, snelle Bree en slimme Chase. De drie willen weg uit de kelder en overtuigen Leo ervan hen mee te nemen naar zijn school waar ze proberen normale tieners te worden terwijl ze worstelen om hun krachten onder controle houden. Ondertussen helpen ze Leo zelfverzekerder te worden en moeten ze hun krachten en gevaarlijke missies geheim zien te houden voor de rest van de wereld.

 34. Amazing Spiez - Operatie: Verpletterende appartementen

  The Amazing Spiez!

  Karen en Cal kunnen door een goedkope deal een nieuw appartement kopen van de makelaar Sharky Houseman. De Spiez zijn aan het onderzoeken waarom er meerdere mensen spoorloos verdwijnen. Het blijkt dat de vermiste personen allemaal makelaars zijn. Sharky Houseman zit achter de ontvoeringen. Hij wil de enige makelaar van de wereld worden.

 35. De Waarheid en Niets dan de Waarheid

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 36. Niet Langer Bang Voor Yang/ Luduvudu

  De Tofu's

 37. Operatie Het leven is één groot spel

  The Amazing Spiez!

  Tony baalt ervan dat hij zo klein is, en wil er alles aan doen om groter en sterker te worden. De Spiez krijgen van Jerry een nieuwe opdracht. Een jongen, genaamd Jimmy, is kampioen avonturen kaart spelen. Hij wil kampioen blijven en al zijn medespelers uitschakelen. Hij beïnvloedt de kaarten zodat degene die de kaart aanraakt getransformeerd wordt in het personage van de kaart. Tony krijgt zo’n kaart in handen en transformeert in een gigantisch sterke slechte reus.