Volgende uitzending:07:20

Good Luck Charlie

 1. Een Vis op het Droge

  Good Luck Charlie

  Teddy zit over haar sms-limiet heen en moet een baan aannemen bij een kinderspeelplaats. PJ vind een meisje door Charlie mee te nemen naar het winkelcentrum, maar zij is meer geïnteresseerd in Charlie dan in PJ. Amy en Gabe zijn verslaafd aan een tennisgame.

 2. Dubbeltje op zijn kant / Succes in de Supermarkt

  Scaredy Squirrel

  Op het eerste gezicht lijkt Scaredy een bange en eigenzinnige eekhoorn, maar niets is wat het lijkt.

 3. Mijn eigen Mummie / Flop Sterren

  Phineas and Ferb

  Phineas, Ferb en Candace gaan naar een ouderwetse mummiefilm. De bioscoop waar ze de film zien, is een faraotombe geweest. Phineas en Ferb willen kijken of ze nog mummies kunnen vinden in de kelder van het gebouw. /Phineas en Ferb besluiten een eenmalige hit te maken. Ze willen graag ééndagsvliegen worden in de muziekindustrie.

 4. Mickey & Donalds Boerderij

  Mickey Mouse Clubhouse

  Door de windmolen van Boris zijn alle dieren van de boerderij van Mickey en Donald weggewaaid. Met de hulp van Muis-doe-dingen en de Klikker-de-klak-tractor worden ze allemaal teruggevonden en naar de boerderij gebracht.

 5. Opgeknapt?

  Minnie's Strikken Toons

  Katrien bedenkt een make-over voor de winkel.

 6. Uit het Doosje

  Doc McStuffins

  De Speelgoeddokter en haar vriendjes maken Kleine Jack, een duveltje-uit-een-doosje, beter als hij niet uit zijn doosje floept./ De Speelgoeddokter en haar vriendjes maken Ricardo racewagen beter als zijn batterijen opgeladen moeten worden.

 7. Izzy’s Drietand / Piraten Pit-Pat

  Jake en de Nooitgedachtland Piraten

  Izzy helpt Marina en Stormy met het zoeken naar de Drietand van Neptunis. Daarna speelt Kapitein Haak Piraten Pit-Pat met Jake en zijn team.

 8. Rock 'n Rollen met Trollen

  Sofia, het prinsesje

  Er wonen trollen onder het kasteel. Men denkt dat ze gevaarlijk zijn. Sofia sluit vriendschap met ze en probeert het hof te overtuigen van hun goede bedoelingen. Als de koning en Sofia door de trollen worden gered is het ook de koning duidelijk dat de trollen en de mensen vrienden zijn.

 9. Brewster en de Draak

  Chuggington

  Door een storm en onweer zijn er dieren uit het Safaripark ontsnapt. Jimmy vertelt aan Brewster dat het gaat om een draak. In wekelijkheid is het een kikker. Als Brewster door een tunnel wil rijden maakt de echo van de kikker zo’n lawaai dat Brewster nog steeds denkt dat het om een draak gaat.

 10. Gek op Sterren

  Mouk

  Mouk en Chavapa vertellen over hun avontuur in Australië, waar ze een zandstorm meemaken en waar ze sterrenkijken in het observatorium.

 11. Heel de Wereld hoorde het Scheuren

  Doc McStuffins

  De Speelgoeddokter en haar vrienden helpen Lammie als die een scheurtje oploopt / De Speelgoeddokter en haar vrienden helpen Walter, een walkie-talkie, zoeken naar zijn antenne en partner

 12. Dappere Knorretje

  Verhalen over vriendschap met Winnie de Poeh

 13. Zou en de Regenboog

  Zou

  Zebra Zou leeft in een dorp met alleen maar zebra's en gaat samen met zijn vriendje op onderzoek uit

 14. Art Attack (67)

  Art Attack

  Leon laat zien hoe je een monster knutselt, dat je helpt met je spullen opruimen, en hij maakt ook een prachtige afbeelding van klei. Tenslotte maakt hij nog meer monsters van kartonnen eier schalen. Alex maakt een groot sprookjes kunstwerk.. En Vincent van Kokosnoot is ook weer van de partij.

 15. Everglades & Alligators

  Austin & Ally

  Shiney Money nodigt Austin en zijn vrienden uit op zijn jaarlijkse "Swamp Blast partij" in de Everglades. Terwijl Austin & Ally druk bezig zijn met het schrijven van een nieuw lied gaan Trish en Dez op zoek naar de legendarische alligator, "Big Mama".

 16. ant-farm

  InfiltrANT - Deel 2

  Ant Farm

  Chyna, Olive, Fletcher, Angus en Lexi doen allemaal auditie voor een exclusieve en befaamde A.N.T. kostschool, gestart door miljardair en voormalig wonderkind, Zoltan Grundy.

 17. Aflevering 72

  Violetta

  Herman gelooft Violetta niet wanneer ze zegt dat ze zang- en dansles volgt. De jongens zijn boos op Camila omdat ze hun song op het internet heeft gezet totdat ze merken hoeveel succes het nummer heeft. Violetta's oma komt naar Argentinië om bij Violetta te kunnen zijn nu haar kleindochter de waarheid kent. De geschorste Lucinda laat Nadia een verborgen camera dragen, om zo op de hoogte te blijven van alles wat er op school gebeurt. Pablo en Antonio kondigen aan dat de leerlingen een eindejaarsvoorstelling moeten maken met Leon en Violetta in de hoofdrol. Elke hoop op hereniging van Violetta en Leon lijkt te zijn vervlogen. Matthias en Jade worden verdacht van de diefstal, omdat de elektrische racebaan en trouwjurk die ze van hun vader cadeau kregen met de gestolen vijf miljoen werden betaald. Angélica gaat naar Herman om hem de volledige waarheid te vertellen.

 18. De Ultieme Sprong

  De Ultieme Sprong

  Kayla is een snowboardvedette die zonder plichtplegingen uit haar team is gezet en zich nu noodgedwongen laat trainen door Will, een voormalige snowboardkampioen. Will worstelt nog steeds met het vroegtijdige einde van zijn carriere veroorzaakt door een val: op internet doet hiervan een filmpje de ronde met als titel 'Grootse Misser'. Hij onderwerpt Kayla aan een zwaar trainingsprogramma om te zien of ze werkelijk bereid is om naar professionele kampioenschappen toe te werken. Intussen doet Kayla haar uiterste best doet om te zorgen dat Will hervindt wat hij is kwijtgeraakt: zijn zelfvertrouwen.

 19. Kaartjes & Vuilnisbakken

  Austin & Ally

  Austin krijgt een aantrekkelijk platencontract aangeboden en daarmee moet hij kiezen tussen zijn vrienden of zijn toekomst.

 20. ant-farm

  KermisklANTen

  Ant Farm

  Chyna en Lexi proberen allebei een team samen te brengen voor een talentenshow op de kermis, die de vriendschap viert. Ondertussen, beschuldigen Cameron en Fletcher een kermismascotte van diefstal.

 21. Presto

  Pixar Shorts

  De goochelaar Presto is beroemd om zijn act waarbij hij zijn konijn, Alec, uit een hoge hoed laat verschijnen. Maar wanneer Presto te laat is voor zijn optreden heeft hij weer geen tijd om Alec te voeren. Alec is een niet al te veeleisend konijn en het enige wat hij wil is een bescheiden diner. Presto daar in tegen is een goochelaar die leeft voor het geld en de roem en strijd tegen iedereen die in de weg staat. Maar is er dan niets dat er voor zal zorgen dat Presto zijn konijn weer gaat waarderen en de wortels krijgt die hij verdient?

 22. wizards-of-waverly-place

  Justin Doet Weer Mee

  Wizards of Waverly Place

  Alex overtuigt Justin om de zittenblijvers de eerder toets te laten doen zodat zij terug kunnen naar de Academie en Justin weer mag meedoen aan de Tovercompetitie.

 23. Een Vis op het Droge

  Good Luck Charlie

  Teddy zit over haar sms-limiet heen en moet een baan aannemen bij een kinderspeelplaats. PJ vind een meisje door Charlie mee te nemen naar het winkelcentrum, maar zij is meer geïnteresseerd in Charlie dan in PJ. Amy en Gabe zijn verslaafd aan een tennisgame.

 24. Hercules

  Hercules

  Hercules, een schijnbaar gewone jongen ontdekt op een dag dat hij de zoon is van oppergod Zeus. Om terug te kunnen keren naar zijn vader, zal hij zich eerst als een echte held moeten bewijzen. Hercules' terugkeer wordt bijna onmogelijk gemaakt door de slechterik Hades; een komisch heethoofd die probeert het universum te veroveren, waarbij zijn onhandige maatjes Pijn en Paniek niet bepaald een grote hulp zijn! Als Hercules dan ook nog verliefd wordt op de mooie Meg, zal hij moeten kiezen tussen ware liefde en zijn legendarische kracht. Wanneer hij dan leert dat kracht niet uit de spieren, maar recht uit het hart komt, toont hij zich een ware held!

 25. Bijen Dag / Bijen Verhaal

  Phineas and Ferb

  De broertjes Phineas en Ferb gebruiken elke dag van hun vakantie om super-uitvindingen te doen. Ze bouwen een achtbaan of beklimmen de Eiffeltoren, want niets is Phineas en Ferb te gek! Zus Candace vindt dit allemaal maar niks en probeert alle plannen te dwarsbomen. Phineas en Ferb hebben ook een vogelbekdier, Perry. Maar zij weten niet dat hij eigenlijk een geheim agent is! Agent P doet er alles aan om de gemene Dr. Doofenshmirtz te stoppen, die zijn kwade plannetjes wil uitvoeren.

 26. De Stressdans

  Shake It Up (NL)

  CeCe mag haar eigen lied Ring Ring zingen in de show en besluit haar stem te ontzien. Flynn gelooft dat hij haar doodzwijgt en probeert het goed te maken. Rocky is bang dat ze niet wordt toegelaten tot Harvard en gaat gestrest nog meer hooi op haar vork nemen.

 27. ant-farm

  Onverwachtse toestANT

  Ant Farm

  Chyna en Angus krijgen ruzie over wat moeilijker is om te maken. Een app of 'n liedje. Ondertussen, heeft Olive moeite met een hersenbreker dat ze notabene van Fletcher heeft gekregen.

 28. Babyfeestje voor Amy

  Good Luck Charlie

  Amy nodigt een groep vriendinnen uit voor een babyfeestje, maar dat loopt volledig in de soep om dat ze er even geen rekening mee had gehouden dat Charlie inmiddels kan praten. Ondertussen lopen Teddy en Ivy lopen stage bij een radiostation voor senioren en probeert Bob een kaartje voor een ijshockeywedstrijd te verloten onder PJ en Gabe

 29. Aflevering 73

  Violetta

  De jongens blijven ruzie maken over Camila's bemoeienissen met hun groepje. Violetta vraagt Angélica om nog even te wachten met de waarheid te vertellen aan Herman tot na haar deelname aan de eindejaarsshow van Studio 21. Violetta en Leon dromen over dezelfde melodie. Nu Broadway de band heeft verlaten, gaan de jongens op zoek naar een vervanger. Camila vraagt aan de bandleden om Broadway weer in hun groepje op te nemen en ze belooft zich niet meer met de band te bemoeien. Ondanks haar schorsing probeert Lucinda toch de Studio binnen te komen. Nadia en Maxim schrijven elkaar een liefdesbrief maar Lucinda onderschept de brieven en herschrijft Nadia's brief aan Maxim. Herman kust Angie. De muzikale droom van Leon en Violetta krijgt niet het door Violetta gehoopte vervolg.

 30. Austin & Jessie & Ally Nieuw Jaar! - Deel 1

  Austin & Ally

  Austin en Ally ontmoeten Jessie en haar oppaskids. Jessie wil zo graag dat Austin een van haar songteksten gebruikt dat ze hem per ongeluk een gedicht van Zuri geeft. Austin en Ally denken dat het een tekst van Jessie is en willen het meteen gebruiken voor een nieuw nummer…

 31. Austin & Jessie & Ally Nieuw Jaar! Deel 2

  Jessie (NL)

  Austin Moon en z'n vrienden logeren in 't huis van de familie Ross en Jessie laat haar songteksten lezen aan Austin en Ally. Per ongeluk zit daar ook 'n gedicht van Zuri bij, waar iedereen erg enthousiast over is. Er wordt 'n liedje van gemaakt, dat Jessie en Austin zullen gaan zingen in Miami. Iedereen denkt dat de tekst van Jessie is...

 32. jessie

  New York, Nieuwe Nanny

  Jessie

  De goedgebekte Jessie is net aangekomen in New York en vindt werk als nanny voor vier kinderen van steenrijke ouders. Jessie ziet al gauw dat de ouders veel te vaak weg zijn, en probeert dat probleem op haar eigen, originele manier aan te pakken.

 33. Corneel Gooit een Balletje op

  Good Luck Charlie

  Teddy komt erachter dat haar vader een oom heeft die Corneel heet en waar hij geen contact mee wil. Ze kan het niet laten om Oom Corneel op te zoeken in het bejaardenhuis en belandt prompt met hem bij een baseball-wedstrijd. Hier blijkt dat Oom Corneel nogal fanatiek wordt van baseball. Teddy doet er alles aan om Oom Corneel weer te verzoenen met haar vader. Ondertussen hebben Gabe en PJ achter hun moeders rug om een fotosessie geregeld voor Charlie.

 34. wizards-of-waverly-place

  Tovenaar voor een Dag

  Wizards of Waverly Place

  Jerry is jarig en de kinderen proberen hem een leuk kado te geven. Alex gaat weer over de top en regelt Merlijn's Hoed waardoor de drager voor een dag alle magische wensen uit kan laten komen. Als Jerry in haar ogen de hoed niet gebruikt zoals het hoort, helpt ze hem een handje.

 35. ant-farm

  De informANT

  Ant Farm

  Chyna en haar vrienden verzamelen genoeg geld bij elkaar zodat zij een merkboekentas kan kopen, maar ze probeert hem te verstoppen voor haar vader. Als Darryl de tas vindt, is hij bang dat Chyna hem gestolen heeft, dus hij vraagt aan een college agent om op school te infiltreren in het A.N.T. programma. Maar Chyna komt er al snel achter wat er aan de hand is en besluit om haar vader in de maling te nemen.

 36. De Hond en het Varken

  Dog With a Blog

  Tyler en Avery’s school heeft een nieuwe terriër mascotte nodig voor de alumni wedstrijd. Avery gaat ermee akkoord dat Stan deze rol vervult. Tyler, wil het andere team beetnemen en steelt Stan om daarna het andere team de schuld te geven. Avery denkt dat de andere school Stan gestolen heeft en slaat terug door hun mascotte, een varken, te stelen.

 37. suite-life-on-deck

  Bananenangst

  The Suite Life on Deck

  Zack levert een essay van Cody in op school. Hij weet echter niet dat Cody ter beveiliging een belachelijk paragraaf heeft toegevoegd. Nu denken ze op school dat Zack bang is voor bananen.

 38. Het Monster Van Beauvillage/ Eem Steentje Van De Uluru

  De Tofu's

 39. Niet de Nummer 1

  The Davincibles

  Pablo wil de dag met Dotje doorbrengen op een hondenshow. Maar hij heeft geen hond. Tijdens een ontdekkingstocht vinden Pablo, Leo en Zoe 2 vervloekte ringen. Door de ringen om te doen veranderen Leo en Zoe in honden. Om de vloek te breken moeten ze uit een gouden beker drinken, wat precies de prijs is die te winnen valt op de hondenshow.

 40. De Wraak van Napoleon

  The Davincibles

  Oom Leo houdt een verkoopstunt voor sneeuwbollen van Europese leiders van de 19de eeuw. Helaas is de verkoop geen succes. Om hem te troosten nemen Pablo en Zoe hem mee naar de pizzatent. Maar Napoleon is opgestaan als nieuwe leider van de VHSS, en wil er een visrestaurant van maken. Samen met Quba vechten Oom Leo, Pablo en Zoe om de pizzatent weer terug te krijgen.

 41. Operatie Vlieg op

  The Amazing Spiez!

  Tante Trudie, de zus van Karen, komt op visite. De Spiez zijn hier niet blij mee. Tante Trudie is namelijk enorm nieuwsgierig, ook naar waar haar nicht en neefjes toch steeds heen gaan. Ondertussen moeten de Spies ook weer een schurk zien te stoppen. Ditmaal gaat het om Victoria, en onderzoekster die zichzelf in een enorme bij heeft veranderd.