Volgende uitzending:14:30

De Tofu's

 1. Dat Noem Ik Nu Een Hubbub/ De Ark Van Buba

  De Tofu's

 2. Licht, Camera, Vooruit Met De Geit!/ Wie Ben Jij, Pap?

  De Tofu's

 3. gravity-falls

  Nachtbraker

  Gravity Falls

  Mabel, Dipper, Wendy en Wendy's vrienden gaan op onderzoek uit in een verlaten supermarkt waarvan wordt beweerd dat het er spookt. Intussen, zit Oom Stan noodgedwongen naar een melodramatisch vrouwenprogramma te kijken.

 4. jessie

  Koud Karma

  Jessie

  Ravi is de flauwe grappen en pesterijen van Luke en Zuri helemaal zat. Het is tijd om hen een lesje te leren.

 5. livmaddie-brandsprite

  Stelen met Rooney

  Liv and Maddie

  Liv wil graag een eigen vriendenkring opbouwen maar maakt daarbij niet altijd de juiste keuze. Maddie krijgt de schuld als Liv wordt betrapt bij winkeldiefstal. Dat leidt tot grote gevolgen voor de belangrijke wedstrijd tegen de Raven...

 6. logo-austin-ally

  Passies & Impressies

  Austin & Ally

  Austin doet heel erg z'n best om indruk te maken op Piper. Als hij hoort dat ze veganist is, saboteert ie een, volgens hem, diervijandige modeshow. Wat hij echter niet weet, is dat Ally daar als mannequin op de catwalk paradeert.

 7. Aflevering 27

  Summer Break Diaries

  Talia slaagt erin Karina te laten geloven dat ze door een misverstand ervan overtuigd was dat ze naar de Dode Zee moest, maar Tom blijft wantrouwig. Coen krijgt bezoek van enkele vriendinnen van vroeger en Tamar vindt dat niet leuk, vooral niet wanneer hij met een van hen naar de bioscoop gaat.

 8. violetta

  Aflevering 187

  Violetta

  Angie en Herman horen Lucinda dreigende taal uitslaan tegen Violetta. Herman laat Lucinda weten dat ze altijd naar hem toe kan komen als ze wil praten. Violetta smeekt Angie om weer haar gouvernante te worden, zodat zij als buffer tegen Lucinda kan optreden.

 9. wizards-of-waverly-place

  Oom Ernesto

  Wizards of Waverly Place

  Theresa is jarig en wil dolgraag haar familie uitnodigen. Ze durft het niet omdat ze bang is dat er toch weer getoverd gaat worden, en haar familie dat niet mag weten.

 10. dwab-brandsprite

  Stan loopt weg

  Dog With a Blog

  Stan en de kinderen hebben flink ruzie en Stan loopt weg.

 11. lab-rats

  Zwemmen of verzuipen - Deel 2

  Lab Rats

  In het tweede deel zitten Chase, Bree en Adam opgesloten bij Douglas Davenport en de slechterik Krane. Ze ontsnappen uit zijn klauwen, maar wat ze niet weten, is dat Douglas een Triton app heeft geïnstalleerd, die hun bionische krachten overneemt.

 12. logo-austin-ally

  Strandclubs & Strijd om Vriendin

  Austin & Ally

  Wanneer blijkt dat Ally en Kira het heel goed met elkaar kunnen vinden wordt Trish jaloers, en begint ze zich onmogelijk te gedragen.

 13. suite-life-on-deck

  Goede Reis

  The Suite Life on Deck

  Als de Water Lobby onderloopt, is Moseby gedwongen om te onderzoeken wie dit gedaan heeft en hem of haar van school te trappen. Als blijkt dat Moseby zelf verantwoordelijk is, bemoeit London zich ermee om zijn baan te redden.

 14. lab-rats

  Missie Gemist

  Lab Rats

  Rectrix Perry is het zat dat Adam, Chase en Bree zo weinig op school zijn en laat ze nablijven. Dat komt lastig uit, want er dient zich net een gevaarlijke missie aan.

 15. i-didnt-do-it

  Slecht Nieuws

  I Didn't Do It

  Delia denkt dat de wereld vergaat. Jasmine en Logan presenteren het ochtendnieuws op school en Garrett heeft een virtuele vriendin. Lindy heeft een studievriendje dat heel opdringerig is.

 16. siu-brandsprite

  De Quarantainedans

  Shake it Up

  Rocky zit in quarantaine in een ziekenhuiskamer met Flynn. CeCe date met de blinde jongen Louis, die haar een slechte luisteraar en egocentrisch vindt. CeCe wil hem het tegendeel bewijzen. Dina stopt al haar spullen in Deuce’s kluisje, waardoor er geen plaats meer is voor zijn eigen spullen.

 17. wizards-of-waverly-place

  Ik verdronk bijna in een chocolade bui

  Wizards of Waverly Place

  Jerry geeft les over het gebruik van broekzakelfen. Kleine magische wezens die over enorm veel kennis beschikken. Alex wordt uit gevraagd door de jongen waar ze een oogje op heeft.

 18. wolfblood-logo

  De Roedelleider

  Wolfblood

  Op de vlucht voor Alric en twee helpers verschijnt Rhydian bij het huis van Maddy en haar ouders. Hij heeft regels overtreden en daarom willen ze hem vermoorden. De dreiging wordt steeds groter maar door een list verjaagt Maddy ze tenslotte.

 19. De Grote Verdwijntruc/ Zen Blaaspijp

  De Tofu's

 20. Een Stenen Seth

  The Davincibles

  Pablo gebruikt het beeld van de god Seth als kunstproject voor school, omdat hij zijn echte project niet op tijd kon afkrijgen.

 21. Onnozele Barbecue

  The Davincibles

  Oom Leo is uitgenodigd voor de Dappere Ontdekkers Competitie en Barbecue. Samen met Zoe en Pablo wil hij de Gouden Kebab Spies winnen.

 22. Spella

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Spella, de zus van Enchantra probeert Heksenwereld te veroveren en verbant Sabrina en Enchantra naar Mensenwereld. De rest van de leerlingen op Groendal School sluit ze op in een bubbel.

 23. Zoals het Klokje Thuis Tikt

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 24. De Grote Verdwijntruc/ Zen Blaaspijp

  De Tofu's

 25. Echte Liefde Rockt

  The Davincibles

  Leo heeft de laatste 3 kaartjes gekocht voor het concert van Rick de Rock in Londen. Zoe is een enorme fan en super blij dat ze er heen kan.