Volgende uitzending:18:50

Lab Rats

 1. lab-rats

  Basket Kwal

  Lab Rats

  Met de hulp van Davenport's anti-zwaartekracht-sneakers probeert Leo indruk te maken op Janelle in een basketbalwedstrijd tegen Trent, de grote treiterkop op school.

 2. logo-austin-ally

  Bijen & Boze tongen

  Austin & Ally

  Trent steelt het nieuwe liedje van Austin en maakt er een hit van. Austin en de rest zijn woedend.

 3. suite-life-on-deck

  Papegaaieneiland

  The Suite Life on Deck

  London is van het schip ontsnapt naar Papegaaieneiland en Moseby heeft het schip laten omkeren om haar te zoeken. Ze krijgen drie uur om haar te vinden, maar dat is krap tijd, gezien er een vreemd figuur op het eiland woont die London in de cel heeft gegooid. Hij eist 10 miljoen dollar van haar, omdat haar vader alle bomen op dat eiland heeft gekapt, waardoor er geen papegaaien meer zijn en het toerisme is verdwenen.

 4. lab-rats

  De Jet-Wing

  Lab Rats

  De zaken gaan nog niet goed in huize Davenport, na de fatale ontploffing in het lab. Hierdoor denkt het gezin na over een manier om geld te verdienen. Leo komt met het idee om een stunt te houden.

 5. i-didnt-do-it

  De Fietsendief

  I Didn't Do It

  Lindy haalt Garrett over om een stukje te gaan fietsen. Als Garrett's fiets wordt gestolen in hij in alle staten. Delia en Jasmine denken een gat in de markt te hebben ontdekt. Logan probeert met kluis-verhuur zijn inkomsten te verhogen.

 6. siu-brandsprite

  De Zweetdans

  Shake it Up

  Rocky verzint een smoes om niet mee te hoeven laserschieten met de nerd Howard en zijn gevoelens niet te kwetsen. CeCe doet alsof ze pijn heeft aan haar been om de gymles over te kunnen slaan.

 7. wizards-of-waverly-place

  Tovenaars versus Vampiers op Waverly Place

  Wizards of Waverly Place

  Waverly Place krijgt concurrentie van "The late night bite", welke gerund wordt door Vampiers. Justin heeft een oogje op hun dochter

 8. wolfblood-logo

  Een been in het graf

  Wolfblood

  p het land van de vader van Liam worden botten gevonden van een skelet dat lijkt op een weerwolf. Dr. Whitewood, een oude vriendin van Jeffries komt het namens de uni onderzoeken, en wordt al snel een gevaar voor de wolfbloeds.

 9. Ontslagen/ Hartelijk Gefrituurd

  De Tofu's

 10. Monumentaal Gevecht

  The Davincibles

  Als Leo de Eiffeltoren heeft gekocht en er in wil wonen heeft Quba net bedacht om Parijs tot leven te wekken. De Arc de Triomf wordt uiteindelijk bestuurd door Pablo en zij gaan het gevecht aan met de Eiffeltoren.

 11. Gedumpt

  The Davincibles

  Cherrie heeft Pablo mee uitgevraagd naar het schoolfeest om hem daar voor schut te zetten en te dumpen. Ze vergeet door het feest echter dat te doen.

 12. Schreeuw het met Bloemen

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Op Valentijnsdag komen een stel Weerwolfrozen per ongeluk in de Mensenwereld terecht. Sabrina en Veralupa moeten zien te voorkomen dat ze teveel problemen veroorzaken.

 13. Dit Zijn m'n Ouders

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 14. Ingesloten/ Vissige Valentijsdag

  De Tofu's

 15. Op Elk Potje Past een Deksel

  The Davincibles

  Quba probeert met de hulp van Cyrano de Bergerac het hart van een kunst recensent te stelen. Intussen probeert Pablo precies hetzelfde bij Dotje.