Volgende uitzending:07:45

Austin & Ally

 1. logo-austin-ally

  Dansers & Dumpen

  Austin & Ally

  Trish heeft een nieuwe vriend, maar Ally komt erachter dat hij haar alleen gebruikt omdat hij voor Austin wil dansen. Ze moet het Trish vertellen, maar hoe…?

 2. fishhooks-brandsprite

  Dorien Vloerien / Subliem Onderwater-jongen

  Fish Hooks

  Bee en zelfs Milo zijn aan het daten geslagen. Oscar voelt zich een beetje in de steek gelaten en om van het hele gedoe af te zijn verzint hij een denkbeeldige vriendin. / Milo besluit zich aan te melden voor het football team om zijn populariteit op te krikken. Hij wordt echter aangenomen als waterjongen.

 3. Takels Sterke Verhalen: Reddingsteam Takel

  A Cars Toon

  Takel beweert ooit brandweerwagen te zijn geweest en met ''Reddingsteam Takel'' menig brandje te hebben geblust. Hij beweert zelfs McQueen ooit uit het vuur te hebben gered en hem vervolgens als dokter - want dat is 'ie ook geweest - te hebben geholpen.

 4. De Schat Uit De Grafkelder Van de Mummie

  Jake en de Nooitgedachtland Piraten

  Jake en zijn club helpen Kapitein Flynn om de Ankh te vinden. / Jake en zijn club gaan op zoek naar hun gestolen piratenschatkist.

 5. De Doc Mobiel / Zo vader, zo zoon

  Doc McStuffins

  Doc vraagt haar vader een mobiele kliniek te maken, zodat ze ook in het park speelgoed kan helpen. / Papa Jack en Kleine Jack willen jongleren op het verjaardagsfeestje van Buddy, maar Papa Jack is kapot. Nu moet kleine Jack het alleen doen.

 6. Mama en Ik

  Sofia, het prinsesje

  Het is moederdag en Sofia hoopt dat ze de dag alleen met haar moeder kan doorbrengen. Als blijkt dat Miranda ook James en Amber heeft uitgenodigd voor de picknick is Sofia diep teleurgesteld. Haar heksen vriendin Lucinda schiet te hulp, maar Lucinda's moeder heeft andere plannen.

 7. Goofy’s Feestdansje

  Mickey Mouse Clubhuis

  Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto hebben bij het oplossen van hun problemen de hulp van kijkers nodig. Gaanderweg leren ze oa verschillende vormen herkennen, tot tien tellen, en moedigt Mickey de kijkers aan om actief mee te doen.

 8. De Knuffelbloem / Slaaplied Voor Een Monstertje

  Henry Hugglemonster

  Om Summer haar lied goed te kunnen laten zingen, is het nodig dat de Knuffelbloem gaat bloeien, maar hun huis blokkeert het zonlicht. / Kenny en Summer bieden aan om Ivor naar bed te brengen, maar ze weten niet precies hoe ze hem rustig moeten krijgen zodat hij in slaap valt.

 9. De Talisman

  Mouk

  Mouk en Chavapa vertellen over hun avontuur in de Sahara waar ze Zerda, Aicha en Didi, de dromedaris, ontmoeten net voor de start van een beroemde dromedaris-race.

 10. Wagen Negen Kan er Weer Tegen

  Doc McStuffins

  De Speelgoeddokter en haar vriendjes vullen Donny’s brandweerwagen bij, wanneer deze op een warme dag leeg raakt./Stuffy verliest de vulling uit zijn staart tijdens een avontuur met de Speelgoeddokter en haar vriendjes.

 11. Portret van een Vriendschap

  Verhalen over vriendschap met Winnie de Poeh

 12. Zou Gaat Weg

  Zou

  Zebra Zou leeft in een dorp met alleen maar zebra's en gaat samen met zijn vriendje op onderzoek uit.

 13. Ingesneeuwde Wilson

  Chuggington

  Er is een dik pak sneeuw gevallen en Wilson mag met Hildebrand mee om het spoor sneeuwvrij te maken. Helaas verdwaald Wilson en komt vast te zitten in een tunnel. Gelukkig wordt hij gered door Superloco.

 14. Art Attack (27)

  Art Attack

  Leon laat zien hoe je een leuk, milieuvriendelijk spel maakt, wat je met je vrienden kunt spelen. Alex, de grote kunstenaar maakt een Grote Art Attack, waarmee hij de aandacht vestigt op een bedreigde zwart-witte diersoort, die onze hulp hard nodig heeft. Ook leer je een techniek waarmee je je tekeningen tot leven kunt brengen, en een natuurlijke uitstraling kunt geven. Dan maak je nog een kunstwerk dat je helpt te zorgen voor onze planeet.

 15. fishhooks-brandsprite

  Milo vs Milo / Als een Kip in het water

  Fish Hooks

  Milo stormt de set van een sitcom op, om de hoofdrolspeler die ook Milo heet, te laten zien hoe een Milo zich echt gedraagt. / Kip geeft zwemles aan een kip die niet kan zwemmen.

 16. jessie

  De rit met de Quiz

  Jessie

  Ravi belandt samen met Jessie in een quizprogramma dat live wordt uitgezonden op het internet. Dé kans voor Ravi om eindelijk indruk te maken op zijn schoolgenoten. Intussen komen Emma en Luke erachter dat Bertram 'n middeleeuws alter ego heeft; Koning Stormtram!

 17. binnyandtheghost

  Lady Diamond

  Binny and the Ghost

  Waarin Binny, Luca en Melchior het aan de stok krijgen met diamantdieven en deze uiteindelijke achter slot en grendel weten te krijgen.

 18. George uit de Jungle 2

  George uit de Jungle 2

  Vijf jaar nadat George en Ursula getrouwd zijn en met hun 5 jarige zoon in de jungle wonen, krijgt George problemen met het combineren van zijn vaderschap en het koning zijn. Als Ursula's moeder, Beatrice, het dan ook plotseling tijd vindt worden dat Ursula terug gaat naar haar vorige verloofde, de irritante Lyle, en daar alles aan doet om dat voor elkaar te krijgen, krijgt George het echt moeilijk. Daarnaast probeert hij tegelijkertijd zijn oude vriend Ape, die tijdelijk in Las Vegas zit, te helpen met een gokschuld. George moet zich uitsloven om alles tot een goed einde te brengen.

 19. For the Birds

  Pixar Shorts

  Een zwerm kleine vogeltjes landt één voor één op een telefoondraad. Zo dicht op elkaar zitten is al lastig genoeg, maar dan komt er ook nog een grote suffe vogel bij zitten. De vogeltjes nemen hem in de maling, maar wie het laatst lacht, lacht het best.

 20. i-didnt-do-it

  Pilot

  I Didn't Do It

  Lindy en Logan komen hun ouders onder ogen die zojuist terug zijn van hun avondje uit, vastberaden om uit te leggen waarom hun huis bedolven is onder het zeep, waarom pizza van het plafond valt, hoe er een geit in de woonkamer is gekomen en wat er gebeurd is met Mevrouw Klasby, de 91-jarige oppas.

 21. gravity-falls

  De legende van de Grobbelzomper

  Gravity Falls

  Mabel en Dipper horen van een oude gek dat er een groot monster rondzwemt in het meer. Omdat ze een fotowedstrijd willen winnen, besluiten ze ome Stan achter te laten in zijn vissersbootje en achter het monster aan te gaan. Samen met Soes gaan ze richting Schuttershol Eiland, waar het monster zich schijnt te verstoppen. Eenmaal daar ontdekken ze dat het monster een ingenieuze robot is, die in elkaar geflanst is door de oude gek zelf.

 22. fishhooks-brandsprite

  Bee Date Milo / Ik Hou (Niet) Van Maandag

  Fish Hooks

  Om Milo op te vrolijken wanneer hij gedumpt is door Pamela Hamster, neemt Bee Milo mee op stap. Milo krijgt echter het idee dat Bee verliefd op hem is, en vice versa... / Wanneer Sportopus vergeet dat hij en Piranhica op maandag hun jubileum hebben, wordt zij woedend en maakt het uit. Dit heeft grote gevolgen voor de andere leerlingen van de Zoetwaterschool...

 23. jessie

  Handige Jessie

  Jessie

  Jessie krijgt via een nieuwe agent een klus als handmodel, terwijl de kinderen een benefietfeestje organiseren om geld in te zamelen.

 24. dwab-brandsprite

  Te Klein

  Dog With a Blog

  Avery heeft zin in het nieuwe schooljaar, totdat ze erachter komt dat haar klasgenoten flink zijn gegroeid en zij niet. Tyler schaamt zich voor zijn nieuwe kapsel en draagt de eerste dagen op school meerdere capuchons om zijn haren te verbergen. Ondertussen, heeft Chloe moeite om haar lunch op school te ruilen, omdat Ellen lunches maakt die niemand wil hebben.

 25. livmaddie-brandsprite

  Kaasrol-A-Rooney

  Liv and Maddie

  Liv moet kiezen tussen naar haar filmpremière gaan of samen met Maddie meedoen aan een familietraditie.

 26. glc-brandsprite

  Wie heeft het gedaan?

  Good Luck Charlie

  Teddy krijgt dreigbriefjes op school, ze probeert er achter te komen wie daar achter zit. Als Charlie een grote mond heeft tegen Amy, denkt ze dat dat komt door de slechte invloed van de Dooley’s. Ze wil verhaal halen. Ondertussen heeft Gabe op school gezegd dat PJ zijn voogd is. Maar dan moet er ineens een formulier worden ondertekend…

 27. violetta

  Aflevering 157

  Violetta

  Leon en Lara zetten definitief een punt achter hun relatie. Francisca maakt het uit met Marco, zonder hem de ware reden te vertellen. Gregorio is zo geduldig en vriendelijk dat Alberto en Pablo zich ernstig zorgen beginnen te maken. Maxim slaagt erin Nadia ervan te overtuigen dat hij van haar houdt. Violetta denkt dat Leon weer verkering heeft met Lara. Geen van de leerlingen kan inspiratie vinden voor het finalenummer van de show. Diego probeert - tevergeefs - Francisca en Camilla over te halen hem met Violetta in contact te brengen. Marco ontdekt dat Francisca overweegt een platencontract te tekenen in Italië. Francisca vraagt hem of hij een langeafstandsrelatie zou overwegen. Lucinda doet alsof ze de tekst van het liefdeslied zelf geschreven heeft; maar Nadia herkent de hand van Violetta. Roberto vindt dat Herman eerlijk moet zijn tegen Jade en haar moet zeggen dat hij niet van haar houdt. Federico kust Lucinda. Gregorio spreekt Diego vermanend toe en flapt er per ongeluk uit dat hij Diego's vader is. Leon vraagt Violetta om het samen opnieuw te proberen.

 28. lab-rats

  Spion-Vlieg

  Lab Rats

  Leo heeft Davenport's Spion Vlieg mee naar school genomen: een cameraatje ter grote van een vlieg. Al vrij snel valt de vlieg in handen van rectrix Perry die haar studenten wil bespioneren. Adam en Chase voeden ondertussen een baby-pop op voor maatschappijleer. Ze willen allebei de beste zijn en gaan een bikkelharde voogdijstrijd aan.

 29. gmw

  Het Meisje en de Wereld

  Girl Meets World

  De brave Riley probeert net zo te zijn als haar rebelse hartsvriendin Maya. Dus doet ze mee aan 'n huiswerk-opstand in de geschiedenisles van haar vader. Dat brengt haar natuurlijk in conflict met hem, en met zichzelf. Uiteindelijk komt ze erachter dat je maar beter gewoon jezelf kunt zijn.

 30. i-didnt-do-it

  Tweelingen doen het beter

  I Didn't Do It

  Lindy en Logan worden uitgenodigd om mee te werken aan een onderzoek naar tweelingen. Delia en Jasmine ontdekken de voor en nadelen van nablijven en Garrett test de betrouwbaarheid van leraren.

 31. logo-austin-ally

  Zangers & Schrijvers

  Austin & Ally

  Zanger Austin en vriend Dez 'lenen' achter de rug om van tekstschrijfster Ally haar liedje Sonic Boom en maken er een internetsensatie van. Ally reageert furieus, tot ze inziet dat zij en Austin hun krachten kunnen bundelen.

 32. suite-life-on-deck

  Pappie is Rijk

  The Suite Life on Deck

  Zack wil een grap uithalen met Woody, maar haalt die grap per ongeluk uit met Becky. Becky is worstelaar en wordt heel boos. Ze daagt Zack uit voor een gevecht. Cody heeft een weddenschap met Bailey, dat ze ervoor kan zorgen dat London minstens een zeven haalt voor haar wiskunde examen.

 33. lab-rats

  De Jet-Wing

  Lab Rats

  De zaken gaan nog niet goed in huize Davenport, na de fatale ontploffing in het lab. Hierdoor denkt het gezin na over een manier om geld te verdienen. Leo komt met het idee om een stunt te houden. Davenport heeft nog een jet-wing prototype liggen, een straalaangedreven vleugel waar hij mee kan vliegen. Het gaat alleen mis in de lucht, doordat de bionics van het drietal op tilt slaan, en ze hem niet kunnen helpen. Davenport komt ongelukkig terecht, maar rectrix Perry breekt zijn val.

 34. glc-brandsprite

  Duncan Droomhuis

  Good Luck Charlie

  De familie Duncan woont in een hotelkamer, omdat hun huis is aangevreten door termieten. Gabe doet zich voor als accountant en Teddy en Charlie hebben hun bedenkingen bij de grootse nieuwbouw die Bob en Amy voor ogen hebben.

 35. siu-brandsprite

  De Vuurdans

  Shake it Up

  De Shake It Up-studio is afgebrand en brandweercommandant Jeremy Hunter probeert de zaak op te lossen. CeCe denkt dat zij schuldig is, maar dat blijkt niet zo te zijn.

 36. wizards-of-waverly-place

  Brein o Broek

  Wizards of Waverly Place

  Harper wil graag het imago van slimme meid en is van plan om de Brein Quiz te gaan winnen. Door een ongelukje raakt ze en teamgenoot kwijt. Alex neemt echter haar plek in en dankzij de Brein-o-Broek, een broek die je slimmer maakt, weet ze alle antwoorden. Dit tot groot ongenoegen van Harper...

 37. wolfblood-logo

  De Roedelleider

  Wolfblood

  Op de vlucht voor Alric en twee helpers verschijnt Rhydian bij het huis van Maddy en haar ouders. Hij heeft regels overtreden en daarom willen ze hem vermoorden. De dreiging wordt steeds groter maar door een list verjaagt Maddy ze tenslotte.

 38. Een Rijzende Ster/ Aan De Lopende Band

  De Tofu's

 39. Een Stenen Seth

  The Davincibles

  Pablo heeft zijn kunstproject voor de tentoonstelling op school niet op tijd af en besluit het beeld van Seth mee te nemen dat ze in Egypte hebben gevonden. Hiermee wint hij tot grote woede van Quba de eerste prijs. Quba is woedend en brengt Seth tot leven om samen met hem de DaVinci’s te vernietigen.

 40. Wanneer de Denker Denkt

  The Davincibles

  Quba wil graag een plan bedenken om de wereld af te persen en zo als grootste kunstenaar uit de geschiedenis te boek te komen staan. Er is echter niemand die met een goed plan kan komen. Daarom wekt hij De Denker, een standbeeld van Rodin, tot leven. Pablo ontmoet hem echter en wil hem inzetten voor een proefwerk.

 41. Atlas Redt de Wereld

  The Davincibles

  Dr. Vilein heeft een grote laser gebouwd om een ruimteschip mee uit te ruimte te schieten. Het blijkt echter geen ruimteschip maar een komeet te zijn die de aarde dreigt te vernietigen.

 42. Operatie Kameleon Leon

  The Amazing Spiez!

  Er wordt een bank overvallen, maar er zijn nergens sporen van inbraak te vinden. De spies gaan op onderzoek uit. De schurk waar de Spiez dit keer achteraan moeten is Kameleon Leon. Hij kan net als een kameleon onzichtbaar worden en is dus niet makkelijk te pakken te krijgen. Megan en Tammy willen er allebei volgens de laatste mode bijlopen, maar hebben dus per ongeluk dezelfde laarzen gekocht.

 43. Bijzonder Bezoek

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 44. Stedelijke Jungle/ Het Slechte Lenteritueeel

  De Tofu's

 45. Niet de Nummer 1

  The Davincibles

  Pablo wil de dag met Dotje doorbrengen op een hondenshow. Maar hij heeft geen hond. Tijdens een ontdekkingstocht vinden Pablo, Leo en Zoe 2 vervloekte ringen. Door de ringen om te doen veranderen Leo en Zoe in honden. Om de vloek te breken moeten ze uit een gouden beker drinken, wat precies de prijs is die te winnen valt op de hondenshow.