Volgende uitzending:04:50

De Tofu's

 1. Geheim Agent Tofu X-08/ Als Bloemkolen Voor De Zwijnen

  De Tofu's

 2. Twee Brandende Harten

  The Davincibles

  Quba wil de wereld afpersen door het broeikaseffect te versnellen. Hij maakt het Vrijheidsbeeld levend om haar en haar fakkel hiervoor te gebruiken.

 3. Een Golf van Onrust

  The Davincibles

  Zoë en Leo willen graag stiekem op vakantie zonder Pablo omdat hij zich altijd verveelt. Het zelfde geldt voor de vereniging van hele slechte schurken die zonder Quba op vakantie willen omdat hij altijd iets wil veroveren.

 4. Operatie Groeikrampen

  The Amazing Spiez!

  De Spiez zitten achter een vandaal aan, die scholen vernielt en er vervolgens speelplaatsen van maakt. Ze komen op het spoor van ene Archibald, een jongetje dat dingen uit het lab van zijn vader gestolen heeft. Een van die dingen is een laserstraal waarmee hij zijn verouderingsproces kan versnellen. Dan wordt Tony geraakt door die straal.

 5. Breekdanseres / Zeepbelaapje

  Doc McStuffins

  De Speelgoeddokter en haar vrienden helpen ballerina Bella, wanneer zij haar been breekt en in het gips moet/ De Speelgoeddokter en Helma helpen Zeepbelaapje als Helma haar per ongeluk vult met lijm in plaats van zeep

 6. Goofy de Grote

  Mickey Mouse Clubhuis

  Goofy maakt zich klaar om zijn goochelshow te doen als al zijn trucks in duigen vallen. gelukkig zijn Mickey en de kijker er om Goofy te helpen met zijn trucks en het herinneren van de toverwoorden:'hocus-pocus'!

 7. Eendenmosselplaag / Cubby's huisdier

  Jake en de Nooitgedachtland Piraten

  Jake en zijn team gaan naar Karmijn Eiland om de Zebra roos te zoeken. Daarna helpt Cubby een baby zeeslang die gevangen is door Kapitein Haak.

 8. gmw

  Het Meisje en de Waarheid

  Girl Meets World

  Maya heeft 'n hanger gevonden die ze wil houden. Riley vindt dat ze eigenlijk een dief is en zegt haar de waarheid. Maar tegen Farkle, die denkt dat hij kan acteren, durft ze niet eerlijk te zijn.

 9. glc-brandsprite

  Zuster Blankenhooper

  Good Luck Charlie

  Amy wordt tijdelijk zuster bij Gabe op school. Dit tot afgrijzen van Gabe, die aan zijn imago moet denken. Teddy en Vonnie moeten een spreekbeurt voorbereiden, maar Teddy raakt haar stem kwijt. PJ en Emmett beginnen per toeval een eigen kinderopvang.

 10. logo-austin-ally

  Dansers & Dumpen

  Austin & Ally

  Trish heeft een nieuwe vriend, maar Ally komt erachter dat hij haar alleen gebruikt omdat hij voor Austin wil dansen.

 11. MutANT Farm

  A.N.T. Farm

  Deze Halloween-aflevering parodieert deze eerste aflevering van de show. Een monsterversie van Chyna heeft haar eerste dag op haar nieuwe school en ontmoet de monsterversies van haar Ant Farm vrienden. De monsters en de mensen mogen elkaar niet, maar Chyna laat hen zien dat ze vrienden zouden moeten worden en leert ze om samen te leven.

 12. fishhooks-brandsprite

  King Koi / De Oma Spelen

  Fish Hooks

  Bij een spelletje liegt Koi voor het eerst in haar leven, onbedoeld loopt dit uit de hand wanneer dit haar tot de populairste vis van de school maakt. / Bij de strijd om de Beste Oma van de Wereld doet Remco in vermomming ook mee.

 13. i-didnt-do-it

  B-alles of niets

  I Didn't Do It

  Bert heeft een door Dick Butkus gesigneerde bal gewonnen op een veiling. Als Logan en Lindy de bal per ongeluk stuk maken zetten ze alles op alles om aan een nieuwe gesigneerde bal te komen

 14. lab-rats

  Adam & Adam & Adam

  Lab Rats

  Om onder de missietrainingen uit te komen, werkt Adam aan een kloon van zichzelf, waarbij hij gebruikt maakt van een celdeler, die hij via Eddy krijgt. Ondertussen wijst Perry Chase en Bree aan, om haar boosaardige nichtje, Kerry Perry te beschermen.

 15. jessie

  Wie Heeft het Gedaan?

  Jessie

  Mevrouw Chesterfield's handen komen vast te zitten aan haar hoofd als haar haargel is verwisseld met lijm.

 16. Frenemies Nederlands (1)

  Frenemies - Movie

  Frenemies is een film waar in drie verhaallijnen verteld wordt hoe goede vrienden gezworen vijanden (frenemies) kunnen worden en hoe alles toch weer goed kan komen.

 17. dwab-brandsprite

  Zo ontmoette ik je broer... en je zus

  Dog With a Blog

  Tyler en Avery geven Ellen en Bennett een tweede bruiloft om de bruiloft die ze twee jaar geleden hebben verpest goed te maken.

 18. logo-austin-ally

  Roadtrips & Reünies

  Austin & Ally

  Ally mist Austin en besluit hem te ontmoeten tijdens zijn tour. Helaas blijven ze elkaar maar mislopen, en hebben ze uiteindelijk maar een paar minuten samen.

 19. gmw

  Het Meisje en de Jongen

  Girl Meets World

  Cory geeft z'n klas een opdracht. Doe onderzoek naar moderne technologie en het menselijke contact. Maar er zit een addertje onder het gras, de leerlingen mogen geen mobiele telefoons gebruiken.

 20. Lilo & Stitch

  Lilo & Stitch

  Op het weelderige, tropische Hawaï adopteert het eenzame meisje Lilo een onschuldig jong hondje(dat denkt ze tenminste dat het is). Ze noemt haar nieuwe "huisdier" Stich, maar weet niet dat hij een ondeugend ruimtewezen is dat van een verre planeet is ontsnapt. Stitch heeft Lilo nodig om hem te beschermen tegen de buitenaardse jagers die hem koste wat kost willen vangen.

 21. gravity-falls

  De Liefdesgod

  Gravity Falls

  Mabel's koppelpogingen lopen uit de hand als ze liefdesdrankje steelt van de Liefdesgod?.

 22. De Reis van Tienduizend Stappen

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Sabrina moet als test samen met Shinji een reis van tienduizend stappen afleggen in Heksenwereld, maar intussen heeft ze in Mensenwereld een spreekbeurt over waarom planten groeien in het licht.

 23. fishhooks-brandsprite

  Twee Verliefde Mosselen / Piepelen

  Fish Hooks

  Oscar is het beu dat Mosselien hem constant achterna zit en zijn vriendin wil zijn. / Milo vind Chef, de baas van de Hokie Pook, enorm cool, en doet er alles aan om door hem leuk gevonden te worden.

 24. livmaddie-brandsprite

  Rooney’s topteam

  Liv and Maddie

  Rector Fickman heeft helaas geen geld voor nieuwe uniformen voor het meiden basketbalteam. Daar moet dus wat op gevonden worden! En wat heeft Parker voor akelige harige achtpotige beesten mee naar huis genomen...?

 25. jessie

  Griezel Connie 3: Griezelen!

  Jessie

  Griezel Connie is terug! Uiteraard heeft ze 't weer op Luke voorzien en deze keer heeft ze de bruiloft al geregeld. Emma werkt in haar eentje in de eettent van Boomer. Zuri haalt haar over om vijf minuutjes te pauzeren en dat heeft desastreuze gevolgen.

 26. dwab-brandsprite

  Stan’s oude Baasje

  Dog With a Blog

  Stan’s oude baasje komt langs en probeert Stan te overtuigen om met hem mee terug te gaan. Bennett bedenkt een plan waarmee Chloe en haar speelkameraadje, Darcy, weer vrienden worden.

 27. gmw

  Het Meisje en Maya's moeder

  Girl Meets World

  De moeder van Maya stelt haar vaak teleur. Riley probeert moeder en dochter dichter bij elkaar te brengen.

 28. glc-brandsprite

  Duncans got Talent

  Good Luck Charlie

  PJ en Emmett doen mee aan de talentenjacht op school, alleen ze komen er maar niet uit wat ze zullen doen. Teddy is druk bezig met haar dans-act samen met Spencer, maar die merkt tot zijn ontzetting dat Teddy helemaal niet kan dansen.

 29. violetta

  Aflevering 143

  Violetta

  Francisca ziet Marco en Anna alweer samen en loopt boos weg. Anna belooft Marco met haar te gaan praten. Inspecteur Parodi vermoedt dat Jade en Matthias méér over de diefstal van Hermans fortuin weten dan ze zeggen.

 30. wizards-of-waverly-place

  Oom Ernesto

  Wizards of Waverly Place

  Theresa is jarig en wil dolgraag haar familie uitnodigen. Ze durft het niet omdat ze bang is dat er toch weer getoverd gaat worden, en haar familie dat niet mag weten.

 31. i-didnt-do-it

  B-alles of niets

  I Didn't Do It

  Bert heeft een door Dick Butkus gesigneerde bal gewonnen op een veiling. Als Logan en Lindy de bal per ongeluk stuk maken zetten ze alles op alles om aan een nieuwe gesigneerde bal te komen

 32. lab-rats

  Llama Drama

  Lab Rats

  Rectrix Perry draagt Chase en Perry op de schoolmascotte Dewey de Dingo te bewaken, om ervoor te zorgen dat het rivaliserende team deze niet steelt. Ondertussen helpen Bree en Leo Caitlin met het opzetten van een dominoparcours.

 33. logo-austin-ally

  Moon week & Mentoren

  Austin & Ally

  Austin en Ally zijn coaches in een talentenjacht en Ally is vastbesloten de verlegen Lucy om te toveren tot een ware diva.

 34. suite-life-on-deck

  Goede Reis

  The Suite Life on Deck

  Als de Water Lobby onderloopt, is Moseby gedwongen om te onderzoeken wie dit gedaan heeft en hem of haar van school te trappen. Als blijkt dat Moseby zelf verantwoordelijk is, bemoeit London zich ermee om zijn baan te redden.

 35. lab-rats

  Lifters

  Lab Rats

  Leo stelt voor dat de Rats van chip wisselen, zodat ze elkaars krachten eens kunnen ervaren.

 36. i-didnt-do-it

  Dat smaakt naar spruiten

  I Didn't Do It

  Logan en Jasmine ontwikkelen een spray die in staat is om elke groentesoort lekker te laten smaken. Ze doen mee aan het tv programma Barracuda Boardroom om een investering los te peuteren. Als Logan aan het product sleutelt gaat alles mis.

 37. siu-brandsprite

  De Tegenpolendans

  Shake it Up

  CeCe date met haar superslimme klasgenoot James, maar beiden denken dat ze zich voor elkaar anders voor moeten doen dan ze zijn. Rocky probeert de klas van Flynn een biologieles te geven

 38. wizards-of-waverly-place

  Het rapport

  Wizards of Waverly Place

  Omdat Alex haar slechte rapport van de Tovenaarsschool verborgen wil houden voor haar ouders, raakt ze in panniek en tovert haar ouders per ongeluk om in cavia's. Justin en Max weten van niets en laten de cavia's los. Intussen twijfelt professor Crums of hij Alex haar krachten moet ontnemen.

 39. wolfblood-logo

  Maansverduistering

  Wolfblood

  Er is een maansverduistering op komst, en dat heeft gevolgen voor onze Wolfbloeds. Shannon overwint haar podiumvrees, maar lukt dat ook zonder Jana's wonderdrankje?

 40. Modejeuk/ Chichi, De Snelheidsduivel

  De Tofu's

 41. Slaap Pablo Slaap

  The Davincibles

  Pablo kan niet slapen, dus de DaVincibles gaan naar Wenen in de hoop dat het luisteren naar opera hem slaperig zal maken.

 42. Echte Liefde Rockt

  The Davincibles

  Leo heeft de laatste 3 kaartjes gekocht voor het concert van Rick de Rock in Londen. Zoe is een enorme fan en super blij dat ze er heen kan.

 43. Geen Sabrina Hier, Geen Sabrina Daar

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Door een foutje van Salem wordt Sabrina onzichtbaar. Sabrina denkt dat het de schuld van Shinji is en zint op wraak. Intussen wordt ze ook achterna gezeten door 'spokenjagers' Harvey en Tiffany.

 44. De Buikspreker

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 45. Ingesloten/ Vissige Valentijsdag

  De Tofu's

 46. ‘t Zijn de Waterspuwers

  The Davincibles

  De waterspuwers van de Notre Dame in Parijs achtervolgen Pablo omdat hij een afgebroken waterspuwer mee naar huis heeft genomen.

 47. Atlas Redt de Wereld

  The Davincibles

  Dr. Vilein heeft een grote laser gebouwd om een ruimteschip mee uit te ruimte te schieten. Het blijkt echter geen ruimteschip maar een komeet te zijn die de aarde dreigt te vernietigen.