Volgende uitzending:11:35

Good Luck Charlie

 1. glc-brandsprite

  De Charlie Fluisteraar

  Good Luck Charlie

  Teddy heeft een rol geregeld voor Charlie in haar toneelstuk, maar Charlie weigert om haar tekst te zeggen. Bob is afgevallen en kleedt zich sindsdien als een tiener, dit tot afgrijzen van zo’n beetje iedereen. En Gabe moest voor school zijn buurman Bert interviewen, maar aangezien hij niet zo goed overweg kan met ouderen, heeft hij maar een verhaal verzonnen.

 2. La Luna

  Pixar Shorts

  Een jongetje mag voor de eerste keer met zijn vader en opa mee naar het werk. In een oude houten boot roeien ze ver de zee op en wachten ze tot het jongetje verrast wordt door zijn familie’s ongewone maar prachtige baantje.

 3. jessie

  Teletijd-Jessie & de Bertram-bots

  Jessie

  Een Bertram-achtige robot uit de toekomst probeert Jessie te vernietigen voordat ze hem met haar leger kan tegenhouden. Ondertussen maken Emma en Ravi kennis met de Jessie uit de toekomst die de huidige Jessie zoekt om haar te beschermen.

 4. livmaddie-brandsprite

  Flashback-A-Rooney

  Liv and Maddie

  Maddie zit met veel spanning te wachten op een uitnodiging voor basketbal try-outs, maar Liv wil niet dat ze gaat, en verstopt de uitnodiging.

 5. Geen Magie Meer

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Door een virus worden Sabrina en de andere heksen in Heksenwereld ziek en verliezen ze hun magie. De trollen proberen van de gelegenheid gebruik te maken om Heksenschool te veroveren. Het is aan Sabrina en Shinji om de ziektekiem op te sporen in Mensenwereld en een geneesmiddel te vinden, voordat het te laat is.

 6. glc-brandsprite

  Dekentje is weg-weg

  Good Luck Charlie

  De kinderen plannen thuis een dineetje ter ere van de trouwdag van Bob en Amy. Teddy doorzoekt een vrachtwagen vol donaties, omdat Charlie’s dekentje zoek is. PJ sluit zichzelf buiten terwijl Charlie nog binnen is en Gabe neemt Bob en Amy mee naar de film om ze zo het huis uit te krijgen.

 7. Panda-monium

  Mickey Mouse shorts

  In een dierentuin probeert Mickey een foto te maken van een babypanda, maar deze is hem telkens te slim af.

 8. Lelijk, Lui en Luizig

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 9. Small Fry

  Toy Story Toons

  Buzz Lightyear wordt achterlaten in een fast-food restaurant wanneer een kleinere speelgoedversie van Buzz zijn plaats inneemt. Terwijl Bonnie’s speelgoed vast zit aan de irritante pietlutterige Buzz is de echte Buzz gevangen in de supportgroep van het overige verloren speelgoed. Terwijl Woody en de rest een manier proberen te vinden om hem te redden, probeert Buzz op zijn eigen manier de therapeutische groep te ontsnappen.

 10. Stedelijke Jungle/ Het Slechte Lenteritueeel

  De Tofu's

 11. Alarmhaan/ De Tofu Zoo

  De Tofu's

 12. gravity-falls

  Boygekte

  Gravity Falls

  Mabel en haar vriendinnen gaan naar een concert van een boyband, en komen tot de ontdekking dat de band bestaat uit synthetisch gefabriceerde jongens, die worden 'beheerd' door een rijke zakenman. Mabel redt de jongens, maar vindt het vervolgens moeilijk om ze te laten gaan. Stan baalt van het feit dat Robbie in staat lijkt te zijn om Wendy te hypnotizeren, en gaat op onderzoek uit.

 13. wizards-of-waverly-place

  Verandering van Lucht

  Wizards of Waverly Place

  Justin wint een schrijfwedstrijd en mag op tienercruise. Alex en Max mogen mee.

 14. jessie

  Storm in een Theekop

  Jessie

  Jessie en Tony hebben hun vijfde eerste date en Jessie doet er alles aan om te zorgen dat het dit keer niet misgaat. Ravi belandt per ongeluk ik een mega reclame theekop, en Luke komt hem redden…

 15. Na-apen

  Mickey Mouse shorts

  Mickey, Minnie, Goofy en Donald gaan een boottochtje maken, maar een aapje neemt de plaats van Mickey in.

 16. dwab-brandsprite

  Avery’s Eerste Verliefdheid

  Dog With a Blog

  Tyler en Avery zijn pas stiefbroer en -zus geworden maar kunnen niet bepaald goed met elkaar overweg. Om de familie bij elkaar te brengen, besluit hun vader Bennett een hond in huis te nemen, Stan genaamd. Wanneer de kids erachter komen dat Stan stiekem een pratende hond is (en ook nog een blog bijhoudt!) willen ze hem niet meer kwijt. Ze moeten samenwerken om hem te beschermen. Stan helpt Tyler en Avery door zijn hondenstandpunt met hen te delen en fungeert uiteindelijk als de lijm die deze familie bij elkaar houdt – de dagelijkse avonturen houdt hij bij in zijn blog.

 17. glc-brandsprite

  Toekomstdrama

  Good Luck Charlie

  10 jaar in de toekomst raadpleegt Charlie Teddy’s videodagboek omdat Toby niet met haar wil praten. Teddy bleek hetzelfde gehad te hebben met Gabe, omdat ze hem vertelde dat Lauren, zijn vriendinnetje het uit wilde maken. Ondertussen is er in de buurt een autozeper actief. De buurt organiseert een buurtpatrouille.

 18. violetta

  Aflevering 116

  Violetta

  Francisca laat het brandalarm afgaan om te voorkomen dat Violetta live moet zingen voor een groep journalisten. Emma ziet Andreas met Libby. Ze wordt jaloers en schopt een scène waardoor Libby zich van Andreas afkeert. Als Cardoso beweert da Roberto geweldig tegen hem gebruikt, wil Olga hen allebei niet meer zien tot ze haar de waarheid vertellen.over wat er gebeurd is. Camilla en Francisca halen Violetta over om naar de dokter te gaan met haar stemproblemen. Lucinda probeert te achterhalen of Violetta echt haar stem kwijt is. Violetta wil net naar de dokter te gaan als Pablo haar op komt halen voor een live-uitzending op YouMix. Jade en Esmeralda vragen Herman of hij ontslagen is in het Chinees restaurant. Cardoso vertelt Olga dat Roberto verliefd op haar is. Libby vraagt Marco als haar gids in plaats van Andreas. Diego vertelt Lucinda over Violetta's stemproblemen...

 19. lab-rats

  Tot Het Gaatje

  Lab Rats

  Nadat Adam per ongeluk een zeer duur schilderij van Davenport vernielt, slaagt hij, samen met Bree, Adam en Chase, erin om een kopie te maken, waarna ze het origineel proberen kwijt te raken. Davenport wil het nepschilderij te verkopen en raakt verzeilt in een onderzoek van de FBI.

 20. Nerds van één soort

  Phineas and Ferb

  Phineas en Ferb gaan naar een SF congres om hun held te ontmoeten, een maker van speciale effecten in films. Ze belanden in een vete tussen fans van Fantasy en fans van SF.

 21. Presto

  Pixar Shorts

  De goochelaar Presto is beroemd om zijn act waarbij hij zijn konijn, Alec, uit een hoge hoed laat verschijnen. Maar wanneer Presto te laat is voor zijn optreden heeft hij weer geen tijd om Alec te voeren. Alec is een niet al te veeleisend konijn en het enige wat hij wil is een bescheiden diner. Presto daar in tegen is een goochelaar die leeft voor het geld en de roem en strijd tegen iedereen die in de weg staat. Maar is er dan niets dat er voor zal zorgen dat Presto zijn konijn weer gaat waarderen en de wortels krijgt die hij verdient?

 22. Keizer Kuzco

  Keizer Kuzco

  Keizer Kuzco is een jonge, uitermate egoïstische keizer van een niet nader genoemd land. Hij laat op een dag de boer Pacha bij hem komen om hem mede te delen dat zijn dorp binnenkort gesloopt gaat worden om plaats te maken voor een nieuw zomerpaleis; Kuzcotopia. Pacha wordt uit het paleis gegooid voor hij kan protesteren.

 23. Botsende Werelden / De Weg Naar Danville

  Phineas and Ferb

  Door een vreemde samenloop van omstandigheden met één van Dr.Doofenshmirtz' inators, dreigt de planeet waar Bufferds lang verloren vriend Tristan de Walmingo vandaan komt, in botsing met de aarde te komen. / Dr. Doofenshmirtz en Perry storten neer in de woestijn en moeten samen de tocht terug naar de bewoonde wereld maken.

 24. Ik was een Robot op Leeftijd / Strijdbare Suzy

  Phineas and Ferb

  Candace wil met haar vader meedoen aan de jaarlijkse Vader-Dochter Picknick waar een beker te winnen valt, maar pap komt terecht in een geheugenwis machine bij Majoor Monogram./ Phineas en Ferb bouwen de Niagara watervallen na terwijl Candace op het kleine zusje van Jeremy moet passen.

 25. dwab-brandsprite

  Mijn ouders hebben wat gepost?

  Dog With a Blog

  Avery sluit zich aan bij een online sociaal netwerk, ondanks dat ze weet dat haar ouders daar tegen zijn. Tyler en Chloe schrijven Stan in voor een talentenjacht.

 26. lab-rats

  Spion-Vlieg

  Lab Rats

  Leo heeft Davenport's Spion Vlieg mee naar school genomen: een cameraatje ter grote van een vlieg. Al vrij snel valt de vlieg in handen van rectrix Perry die haar studenten wil bespioneren. Adam en Chase voeden ondertussen een baby-pop op voor maatschappijleer. Ze willen allebei de beste zijn en gaan een bikkelharde voogdijstrijd aan.

 27. glc-brandsprite

  Draaikonterige Duncans

  Good Luck Charlie

  Bob heeft Teddy en PJ een Smartphone cadeau gegeven. Helaas hebben ze beiden niet door dat die dingen nogal makkelijk zelf gaan bellen vanuit hun broekzak. Zo komt PJ in de problemen met de grootste pestkop op school en ontdekt Amy dat haar lieve dochter haar lang niet zo cool vindt als ze haar wil doen geloven.

 28. kickinit

  Nieuwe Jack

  Kickin' It

  Een oude bekende, Carson, keert terug naar de Wasabi dojo. Als er een groot toernooi aankomt, spart hij met Jack om uit te maken wie de dojo gaat vertegenwoordigen. Jack wordt verslagen, en verdenkt Carson ervan dat hij vals speelt. Is Jack jaloers, of speelt Carson echt vals?

 29. wizards-of-waverly-place

  Kapitein Jim Bob Sherwood

  Wizards of Waverly Place

  De makers van het favoriete stripboek van Justin gaan met pensioen en zoeken een nieuwe schrijver en tekenaar voor het stripboek. Justin wordt uitgekozen als schrijver en Alex als tekenaar. Hier is de familie niet echt blij mee want samenwerken is niet echt hun sterkste kant. Alex haar ideeën zijn compleet verschillend met die van Justin. Ze komen er samen niet uit en wekken de hoofdpersoon uit de strip; Kapitein Jim Bob Sherwood, tot leven om hem om raad te vragen.

 30. wolfblood-logo

  Ockham’s scheermes

  Wolfblood

  Maddy ondergaat door een ongelukkig toeval haar eerste transformatie niet veilig thuis, maar op een eiland met al haar klasgenoten in de buurt.

 31. Het Monster Van Beauvillage/ Eem Steentje Van De Uluru

  De Tofu's

 32. Twee Tenoren en een Kikker

  The Davincibles

  Oom Leo heeft een zingende kikker waar Pablo en Zoë helemaal gek van worden. De twee tenoren zijn er ook niet blij mee en Quba wil de kikker laten stelen door Robin Hood. Als Pablo en Zoë de kikker stiekem aan Robin Hood meegeven is Oom Leo zo ontroostbaar dat ze alles op alles zetten om hem weer terug te krijgen.

 33. Sinus en Co

  The Davincibles

  Quba heeft de hulp nodig van Pythagoras, om de hersenkrimpmachine van Dr. Vilein te laten werken. Als de machine werkt drukt hij helaas iets te vroeg op de knop, waardoor de hele VVHSS dom wordt. Als ook Zoë en haar nieuwe vlam geraakt worden zitten Pablo, Oom Leo en Dotje met de gebakken peren.

 34. Amazing Spiez - Operatie: De Grapjas

  The Amazing Spiez!

  De Grapjas heeft geen succes met zijn komische act. Hij besluit andere komieken te ontvoeren en hun act te stelen. De Spiez moeten flink in actie komen om deze schurk tegen te houden.

 35. Doorzichtige Tom

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.