Volgende uitzending:19:00

Violetta

 1. Aflevering 85

  Violetta

  De rivaliteit tussen Leon en Diego om Violetta neemt toe. Hoewel de date met Marco erg leuk was, voelt Francisca zich onzeker over Marco en haar gevoelens voor hem. Angie maakt zich zorgen om haar vriendschap met Pablo en het effect dat Jackie op Pablo heeft. Angie ziet met lede ogen aan dat Violetta steeds volwassener wordt en haar steeds minder nodig heeft. Na een woordenwisseling met Herman, besluit ze dat het tijd wordt om het huis te verlaten. Matthias is boos op Jade als hij merkt dat zijn zus zijn spaargeld gebruikt om de actrice in te huren die Herman moet gaan inpalmen en hem Angie moet doen vergeten. Leon wordt tijdens het motorcrossen afgeleid door Diego en Violetta en valt met zijn motor.

 2. Aflevering 86

  Violetta

  Gregorio maakt zich bekend aan Jackie en heeft meteen kritiek op haar danslessen. Antonio neemt Gregorio opnieuw aan als dansleraar, naast Jackie. Angie besluit het huis van Herman te verlaten en terug te keren naar haar eigen woning. Esmeralda, de door Jade ingehuurde actrice, is erg gecharmeerd van Herman. Violetta probeert - tevergeefs - de ruzie tussen Francisca en Camila te sussen. Jackie krijgt een cadeautje van Alberto, maar denkt dat het van Pablo is. Esmeralda gaat naar het huis van Herman "voor zaken", maar blijft voor een gezellig familie-etentje. Esmeralda gebruikt Hermans telefoon om een berichtje aan Angie te sturen. Als Angie het bericht leest, gaat ze meteen naar het huis en ziet daar Herman, Violetta en Esmeralda, gezellig zingend rond de piano...

 3. dwab-brandsprite

  Lawaai papegaai

  Dog With a Blog

  Ellen is boos op Stan, omdat hij haar pantoffels kapot heeft gekauwd. Als ze dreigt dat Stan in het hok in de tuin moet vraagt Avery zich af of Ellen eigenlijk wel van dieren houdt. Om haar dierenliefde te bewijzen koopt ze een buitengewoon vijandige papegaai.

 4. lab-rats

  Spion-Vlieg

  Lab Rats

  Leo heeft Davenport's Spion Vlieg mee naar school genomen: een cameraatje ter grote van een vlieg. Al vrij snel valt de vlieg in handen van rectrix Perry die haar studenten wil bespioneren. Adam en Chase voeden ondertussen een baby-pop op voor maatschappijleer. Ze willen allebei de beste zijn en gaan een bikkelharde voogdijstrijd aan.

 5. glc-brandsprite

  Ram of Tweelingen

  Good Luck Charlie

  Teddy stemt tegenstribbelend in met haar moeders wens om auditie te doen voor Wammy de Ram, de schoolmascotte. Wanneer Teddy er mee stopt, neemt Amy haar plaats in als Wammy en wordt ze ontvoerd door studenten van de rivaliserende school.Ze weet haar weg terug naar de basketballwedstrijd te vinden, waar ze samen met Teddy de mascotte van de tegenstander weet te verslaan.

 6. kickinit

  Weg naar Wasabi

  Kickin' It

  Wanneer Jack Bobby Wasabi uitnodigt in de dojo is Rudy door het dolle omdat hij zijn idool gaat ontmoeten. Rudy maakt echter een hele slechte indruk en Bobby ontslaat hem. Het is nu aan Jack en de rest om Bobby over te halen om Rudy zijn baan terug te geven. Ondertussen schrijven Milton, Eddie en Jerry een script voor Bobby’s comeback film.

 7. mighty-med

  Al die Kaz

  Mighty Med

  Oliver vraagt aan de superheld Neocortex om hem te helpen zijn persoonlijkheid te veranderen en net zo zorgeloos en spontaan als Kaz te worden. Maar als Oliver te roekeloos wordt tijdens een crisis, moet Kaz de verantwoordelijkheid nemen en de verstandige worden.

 8. Een mysterieuze ontwikkeling

  Wolfblood

  Waarin Shannon vastbesloten is te bewijzen dat er een monster/weerwolf in het moeras rondwaard en Wolfbloeds Maddy en Rhydian kunnen dat alleen maar met lede ogen toezien.

 9. Dat Noem Ik Nu Een Hubbub/ De Ark Van Buba

  De Tofu's

 10. Als Muziek in mijn Oren

  The Davincibles

  Als het jaarlijkse Stadsconcert wordt gehouden doet Pablo mee met zijn band Gescheurd Trommelvlies. Als de twee Tenoren mee willen doen worden ze niet populair. Ze besluiten om met de levenspray van Quba de Sirenen uit een schilderij levend te maken om zo samen met hen de mensen met hun gezang te hypnotiseren. Maar als Pablo en zijn band gaan optreden om de hypnose tegen te gaan valt het plan van Aka en Pella in duigen.

 11. Een Prachtig Probleem

  The Davincibles

  Pablo loopt steeds vast in een computergame en gaat Melvin om raad vragen. Dr. Vilein heeft een virus-worm ontworpen waardoor alle avatars in Pablo’s computergame tot leven komen, zodat Quba alle kunst kan vernietigen. Helaas gaat er iets mis, waardoor de stad overspoeld wordt door reuzenkonijnen. Melvin is de enige die de wereld kan redden.

 12. Amazing Spiez - Operatie: Solo Spion

  The Amazing Spiez!

  Megan wordt buitengesloten door de jongens en baalt daar vreselijk van. Om het respect te krijgen dat ze verdient, besluit ze alleen achter de schurk Macho Man te gaan. Uiteraard redt ze het niet in haar eentje en moeten haar broers haar komen redden.

 13. Een Sprookjeshuwelijk

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.