Volgende uitzending:20:10

Good Luck Charlie

 1. glc-brandsprite

  Teddy in de Rebound

  Good Luck Charlie

  Teddy heeft een aanbidder. De 11jarige Austin wil dolgraag een date met haar. Als Teddy erachter komt dat Spencer alweer een nieuwe vriendin heeft gaat ze uit wanhoop in op Austins verzoek.

 2. siu-brandsprite

  De Slaapdans

  Shake it Up

  Rocky, Cece, Dina en Tinka hebben een slaapfeestje bij Cece thuis, terwijl Ty, Deuce en Flynn op zoek zijn naar de schat van Al Capone

 3. wizards-of-waverly-place

  Delinquent Justin

  Wizards of Waverly Place

  Alex heeft vier jaar geleden een kopie gemaakt van Justin en die is gaan studeren. En nu Justin klaar is met de middelbare school wilde Alex de kopie en de echte samenvoegen zodat Justin niet meer hoeft te gaan studeren.

 4. wolfblood-logo

  Onweerstaanbaar

  Wolfblood

  Shannon en Tom worden eindelijk geconfronteerd met het feit dat hun beste vrienden wolfbloeds zijn. En wat wordt het besluit van Rhydian? Gaat hij met zijn moeder en broertjes mee of zal hij blijven?

 5. Geheim Agent Tofu X-08/ Als Bloemkolen Voor De Zwijnen

  De Tofu's

 6. Atlas Redt de Wereld

  The Davincibles

  Dr. Vilein heeft een grote laser gebouwd om een ruimteschip mee uit te ruimte te schieten. Het blijkt echter geen ruimteschip maar een komeet te zijn die de aarde dreigt te vernietigen.

 7. Niet de Nummer 1

  The Davincibles

  Pablo wil de dag met Dotje doorbrengen op een hondenshow. Maar hij heeft geen hond. Tijdens een ontdekkingstocht vinden Pablo, Leo en Zoe 2 vervloekte ringen.

 8. Amazing Spiez - Operatie: Super Spy Flakes!

  The Amazing Spiez!

  De eigenaar van Tony’s favoriete cornflakes organiseert een wedstrijd en de drie gelukkige winnaars krijgen een rondleiding door de fabriek.

 9. Een Familie Dingetje

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 10. Het Monster Van Beauvillage/ Eem Steentje Van De Uluru

  De Tofu's

 11. Een Saus is een Saus

  The Davincibles

  Quba heeft ontdekt dat er een heel speciale Veronese pizza-saus bestaat waar iedereen verliefd van wordt. Hij wil het recept hebben en met de saus gaan schilderen, zodat iedereen van zijn schilderijen zal houden.

 12. Sinus en Co

  The Davincibles

  Quba heeft de hulp nodig van Pythagoras, om de hersenkrimpmachine van Dr. Vilein te laten werken. Als de machine werkt drukt hij helaas iets te vroeg op de knop, waardoor de hele VVHSS dom wordt.