Volgende uitzending:21:00

Good Luck Charlie

 1. glc-brandsprite

  Ongeluk Teddy

  Good Luck Charlie

  Het basketbalteam van Spencer presteert, sinds het weer aan is met Teddy, onder de maat. Iedereen denkt dus dat Teddy ongeluk brengt. Ze bedenkt een list, door te doen alsof ze het uitmaakt met Spencer. Ze hoopt daarmee de ‘vloek’ te verbreken. Ondertussen heeft PJ moeite, als het om naar de kapper gaan gaat, om volwassen te worden en denkt Gabe dat hij naar een militaire kostschool wordt gestuurd.

 2. wizards-of-waverly-place

  Volg je dromen

  Wizards of Waverly Place

  Er komt een tover begeleider langs om de kinderen voor te bereiden op een gewoon leven wanneer ze de toverwedstrijd niet winnen en ze hun krachten verliezen.

 3. suite-life-on-deck

  Keuken Casanova

  The Suite Life on Deck

  Zack en London moeten een schilderij inleveren voor de kunstles. London heeft niks en Zack heeft nog ergens een doek staan waar hij pudding over heeft uitgespuugd.

 4. Misverstand

  Disney Jonge Garde

  Caroline verteld Sophie dat ze weet dat zij op Levi valt maar ontdekt dat ze dat helemaal mis heeft. De meiden maken het goed.

 5. Feest!

  Disney Jonge Garde

  Iedereen is bloednerveus voor het grote examen.

 6. Aflevering 7

  Alex & Co

  Alex is doodongelukkig ivm het vriendje van Emma. Linda plakt de hele school vol met verkiezingsposters, maar krijgt er onverwacht een tegenstander bij: Nicole. Emma vertelt Nicole over Kevin.

 7. Dans met het Lot

  The Evermoor Chronicles

  Het is de dag van het schoolbal in Evermoor. Seb gaat er met Sorsha heen, Tara met Cameron. Maar vanwege de "aanval" op het wandkleed moet Seb als Bediende bij het kleed blijven.

 8. binnyandtheghost

  Leonina

  Binny and the Ghost

  Waarin Rhett Thorn wordt ontmaskerd als klokkenjager.

 9. wolfblood-logo

  Dansen met Wolfbloods

  Wolfblood

  De 3 K's organiseren een schooldisco en Shannon wordt verliefd.