Volgende uitzending:17:30

Good Luck Charlie

 1. glc-brandsprite

  Teddy in de Rebound

  Good Luck Charlie

  Teddy heeft een aanbidder. De 11jarige Austin wil dolgraag een date met haar. Als Teddy erachter komt dat Spencer alweer een nieuwe vriendin heeft gaat ze uit wanhoop in op Austins verzoek.

 2. i-didnt-do-it

  Lindy's neus in andermans zaken

  I Didn't Do It

  Lindy probeert het goed te maken met meneer Buffington. Logan en Jasmine doen alsof ze verkering hebben om de aandacht van Mike en Jenna te trekken. Garrett en Delia zijn bezig met de football- ambities van Garrett.

 3. livmaddie-brandsprite

  Herhaal-A-Rooney

  Liv and Maddie

  Liv heeft door haar Hollywood avontuur groep 6 nooit officieel afgesloten. Karen is daarachter gekomen en nu zal Liv alsnog een project moeten doen met de klas van Parker. Maddie helpt Joey.

 4. BriljANTe uitvindingen

  A.N.T. Farm

  Olive en Fletcher hebben een idee voor een massagerugzak en willen een bedrijfje beginnen. Omdat Olive erin gelooft dat zaken een vriendschap verpesten, verbergt ze het bedrijfje voor Chyna.

 5. fishhooks-brandsprite

  Alle Vinnen aan Dek / Was ik Maar een Cowboy

  Fish Hooks

  Wanneer Milo het cruise schip dat hij bewaakte kwijt raakt aan een stel irritante gekko’s, voelt hij zich erg schuldig, en doet hij er alles aan om deze terug te vinden. / Milo ziet zichzelf graag als een geweldige cowboy, maar komt er tijdens het begeleiden van een kudde koevissen achter dat hij dat niet is. Hij heeft echter wel een klik met de koeien in kwestie...

 6. Tsum Tsum Graffiti

  Tsum Tsum

  De Tsums maken een kleurrijk meesterwerk voor de achtergrond van hun foto.

 7. gravity-falls

  Het Raadsel van de Northwest Villa

  Gravity Falls

  Pacifica vraagt aan Dipper om haar te helpen een spook te verdrijven uit het Northwest Landhuis, voordat het spook wraak kan nemen tijdens hun chique feestje.

 8. Bloedzusters

  Star Wars Rebels

  Sabine komt een geest uit haar verleden tegen: Ketsu Onyo, vroeger een soort oudere zus voor haar, inmiddels een diehard premiejager. Ze beginnen met tegengestelde belangen, maar daar maakt het Keizerrijk een einde aan.

 9. lab-rats

  Leo tegen het kwaad

  Lab Rats

  Nadat Mr. Davenport zijn nieuwe transportatiemiddel toont, laten Bree, Chase en Adam per ongeluk Tasha verdwijnen naar een willekeurige plek op de aarde. Ondertussen volgt Leo Marcus naar een geheime schuilplaats, waar hij op de hoogte gebracht wordt van geheime plannen die zijn bionische familie aangaan.

 10. dwab-brandsprite

  Advies in de liefde

  Dog With a Blog

  Tyler moet een moeilijke beslissing nemen als zijn vriendschap met Nikki problemen oplevert voor zijn relatie met zijn vriendin Emily.

 11. siu-brandsprite

  De Ontmaskeringsdans

  Shake it Up

  In de Shake It Up-studio dwaalt een kwelgeest rond die Gary weg wil hebben. Rocky en CeCe gaan op onderzoek uit.

 12. logo-austin-ally

  Passies & Impressies

  Austin & Ally

  Austin doet heel erg z'n best om indruk te maken op Piper. Als hij hoort dat ze veganist is, saboteert ie een, volgens hem, diervijandige modeshow. Wat hij echter niet weet, is dat Ally daar als mannequin op de catwalk paradeert.

 13. wizards-of-waverly-place

  Voorspelling op het strand

  Wizards of Waverly Place

  Alex krijgt een slechte voorspelling van een waarzegmachine op het strand en probeert de machine de voorspelling terug te laten nemen.

 14. gravity-falls

  Boygekte

  Gravity Falls

  Mabel en haar vriendinnen gaan naar een concert van een boyband, en komen tot de ontdekking dat de band bestaat uit synthetisch gefabriceerde jongens. Stan baalt van het feit dat Robbie in staat lijkt te zijn om Wendy te hypnotizeren, en gaat op onderzoek uit.

 15. Oppassen!

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Jessie vraagt Sabrina om op haar kleine neefje Max te passen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Sabrina vraagt Enchantra om raad, maar die maakt het alleen maar erger door er, zonder medeweten van Sabrina, magie op los te laten.

 16. De Dansende DaVinci’s

  The Davincibles

  Als Leo graag mee wil doen met de tv-show “waarom danst iedereen toch” wil Quba hier een stokje voor steken. Zijn plan om een fresco op de Chinese muur te tekenen valt namelijk in duigen door Mascot maar die weet hem te overtuigen dat dit een betere beslissing is.

 17. Twee Tenoren en een Kikker

  The Davincibles

  Oom Leo heeft een zingende kikker waar Pablo en Zoë helemaal gek van worden. De twee tenoren zijn er ook niet blij mee en Quba wil de kikker laten stelen door Robin Hood.

 18. Doorzichtige Tom

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 19. De Aanval Van De Wormen/ Operatie Bioritme

  De Tofu's

 20. Zo Zie Je Me, Zo Zie Je Me Niet

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Harvey doet mee aan een schooltalentenjacht, geregisseerd door Jessie, en Sabrina besluit Harvey te helpen als zijn assistente.