Volgende uitzending:06:25

Sofia, het prinsesje

 1. Sofia het Gifbesje

  Sofia, het prinsesje

  Sofia heeft beloofd om Joy het kasteel te laten zien, maar die dag is er een festival waar ze graag naartoe wil. Roderick wil zijn kopieerspreuk uitproberen en dan heeft Sofia een plannetje. Maar de Sofia-kopie blijkt een hele boosaardige te zijn.

 2. Toby En De Pestkop / Het Tuimelende Tuimelkruid

  Sheriff Callies Wilde Westen

  Belinda Buldog komt naar Lief-en-hartelijk-stad om water te vinden voor de inwoners met haar wichelroede. / Als een stevige stofstorm een spoor van viezigheid door ons vriendelijke stadje trekt, wordt er ook een hoop tuimelkruid meegeblazen.

 3. Takels Sterke Verhalen: Takel op de maan

  A Cars Toon

  In Takel op de maan reist Takel naar de maan om Impala 13 te redden.

 4. De Knuffelbloem / Slaaplied Voor Een Monstertje

  Henry Hugglemonster

  De Knuffelbloem heeft zonlicht nodig om te bloeien. Kenny en Summer bieden aan om Ivor naar bed te brengen.

 5. Cubby's Gezonken Schat / Cubby's Goudvis

  Jake en de Nooitgedachtland Piraten

  Cubby vindt een aanwijzing naar de schat van Kapitein Fisher. / Kapitein Haak steelt Cubby’s goudvis voor zijn eigen aquarium.

 6. De bevroren planeet / De vuurvlieriks

  Miles van Morgen

  De Callisto's proberen een verkenningsschip van een bevroren planeet te halen. / Als de Callisto's aan het onderzoeken zijn waarom alles donker is op de planeet Calpurnia, komen ze erachter dat ze niet alleen zijn.

 7. jessie

  Te Zijn, of Jezelf Niet te Zijn

  Jessie

  Ravi krijgt van z’n oude school in India een magische bel, die twee mensen van lichaam laat wisselen.

 8. livmaddie-brandsprite

  Onderdeel-A-Rooney

  Liv and Maddie

  Maddie's knie is weer hersteld en ze gaat voor het eerst weer meedoen aan een wedstrijd. Liv gaat voor de tweede keer een commercial doen voor Mike's Motor Shop samen met Shayna.

 9. livmaddie-brandsprite

  Rating-A-Rooney

  Liv and Maddie

  De meiden en hun vriendinnen gaan de confrontatie aan met Todd Stetson en z'n vrienden, die de meisjes op school cijfers geven voor hun uiterlijk. Pete heeft genoeg van de verzamelwoede van Karen, en in de kamer van Joey en Parker woedt een verbeten strijd.

 10. logo-austin-ally

  Songwriting & Zeesterren

  Austin & Ally

  Waarin onze vrienden op het politiebureau in een flashback uitleggen wat ze midden in de nacht te zoeken hadden in een ijssalon...

 11. wizards-of-waverly-place

  Voorspelling op het strand

  Wizards of Waverly Place

  Alex krijgt een slechte voorspelling van een waarzegmachine op het strand en probeert de machine de voorspelling terug te laten nemen.

 12. suite-life-on-deck

  Papegaaieneiland

  The Suite Life on Deck

  London is van het schip ontsnapt naar Papegaaieneiland en Moseby heeft het schip laten omkeren om haar te zoeken. Ze krijgen drie uur om haar te vinden, maar dat is krap tijd, gezien er een vreemd figuur op het eiland woont die London in de cel heeft gegooid. Hij eist 10 miljoen dollar van haar, omdat haar vader alle bomen op dat eiland heeft gekapt, waardoor er geen papegaaien meer zijn en het toerisme is verdwenen.

 13. glc-brandsprite

  The Sun show - Deel 1

  Good Luck Charlie

  Bob neemt de hele familie mee naar Hawaï als kadootje voor hun 20jarige huwelijk. Hij zegt er niet bij dat de reis gratis is omdat hij bij een verkooppresentatie aanwezig zal zijn. Tijdens de reis probeert hij onder deze presentatie uit te komen.

 14. glc-brandsprite

  The Sun show - Deel 2

  Good Luck Charlie

  Alle ongelukjes die de familie Duncan overkomen op vakantie in Hawaii lijken te komen door een vloek die over moeder Amy is uitgesproken. Hoe kan deze vloek weer ongedaan gemaakt worden? Terwijl dat bekeken wordt probeert Teddy een afspraakje op het strand te maken,helpt Gabe, PJ af van een aantal angsten en wordt er per ongeluk een appartement op Hawaii aangekocht.

 15. lab-rats

  Tot Het Gaatje

  Lab Rats

  Nadat Adam per ongeluk een zeer duur schilderij van Davenport vernielt, slaagt hij, samen met Bree, Adam en Chase, erin om een kopie te maken, waarna ze het origineel proberen kwijt te raken. Davenport wil het nepschilderij te verkopen en raakt verzeilt in een onderzoek van de FBI.

 16. lab-rats

  Llama Drama

  Lab Rats

  Rectrix Perry draagt Chase en Perry op de schoolmascotte Dewey de Dingo te bewaken, om ervoor te zorgen dat het rivaliserende team deze niet steelt. Ondertussen helpen Bree en Leo Caitlin met het opzetten van een dominoparcours.

 17. gmw

  Het Meisje en Farkle's Keuze

  Girl Meets World

  Maya en Riley willen allebei mee naar de uitreiking van de Buggie Awards, waar Farkle voor genomineerd is.

 18. gmw

  Het Meisje en haar eerste Date

  Girl Meets World

  Cory vindt het moeilijk om z'n dochter los te laten, als Lucas haar mee uit vraagt.

 19. i-didnt-do-it

  B-alles of niets

  I Didn't Do It

  Bert heeft een door Dick Butkus gesigneerde bal gewonnen op een veiling. Als Logan en Lindy de bal per ongeluk stuk maken zetten ze alles op alles om aan een nieuwe gesigneerde bal te komen

 20. i-didnt-do-it

  Mummie-seum

  I Didn't Do It

  Lindy loopt stage bij de Nefertiti tentoonstelling en is niet blij als Logan met een slappe verkooptruc een baantje krijgt. Delia is overtuigd dat ze afstam van Neffertiti en besluit met Garrett en Jasmine een DNA-monster van de mummie te nemen.

 21. siu-brandsprite

  De Verleidingsdans

  Shake it Up

  CeCe en Rocky worden populair op school, omdat ze bij Shake It Up dansen. Deuce maakt daar een documentaire over.

 22. suite-life-on-deck

  Gejojo

  The Suite Life on Deck

  Zack maakt al het geld van zijn en Cody’s cash kaart op, waardoor ze geen geld meer hebben om te eten en op de boot moeten werken. Dan besluiten ze dat Cody de jojo wedstrijd moet gaan winnen, want dan kijgen ze een cheque van duizend dollar. Ondertussen heeft London een hut voor Bailey gebouwd aan het plafond, omdat ze de hut niet wil delen.

 23. livmaddie-brandsprite

  Verhuis-A-Rooney

  Liv and Maddie

  Er is houtworm gevonden bij de Rooneys. Om de verdelger rustig zijn werk te laten doen willen Karen en Pete een weekendje weg.

 24. jessie

  Koud Karma

  Jessie

  Ravi is de flauwe grappen en pesterijen van Luke en Zuri helemaal zat. Het is tijd om hen een lesje te leren.

 25. gmw

  Het Meisje en Populair zijn

  Girl Meets World

  Riley wil graag populair zijn, en denkt aansluiting te vinden bij de coole derde jaars leerlingen. Topanga zet zich in om Mevrouw Svorski, een Oekrains vrouwtje met een eigen bakkerij, te helpen.

 26. dwab-brandsprite

  Raad eens wie er een Cheerleader is

  Dog With a Blog

  Als Avery een cheerleader wordt, verwoest dat haar vriendschap met Lindsay. Bennett neemt Tyler mee vissen.

 27. binnyandtheghost

  Team-Geest

  Binny and the Ghost

  De vrienden zuiveren de geest van een profvoetballer van zijn wereldse blaam en de kluissleutel terugvinden.

 28. logo-austin-ally

  Prinsessen & Prijzen

  Austin & Ally

  Om geld in te zamelen voor haar goede doel komt Ally op het briljante idee om een date met Austin te veilen. Maar wanneer de date gekocht wordt door de beeldschone Chelsea, vindt Ally het ineens niet zo leuk meer...

 29. jessie

  Zuri's Nieuwe Oude Vriendin

  Jessie

  Zuri sluit vriendschap met de prettig gestoorde mevrouw Arthur. Jessie is een beetje jaloers en stuurt mw. Arthur weg. Meneer Kipling is verliefd op de speelgoed dinosaurus in de speeltuin.

 30. glc-brandsprite

  Een hele Bevalling - Deel 1

  Good Luck Charlie

  Charlie is bijna jarig en Amy staat op het punt van bevallen. Teddy zou het zielig vinden als de baby op Charlies verjaardag geboren zou worden. Amy en Teddy doen er dan ook alles aan om snel de bevalling in te leiden. Als dat mislukt, proberen ze de bevalling een dag uit te stellen. Ondertussen komt de verjaardag van Charlie steeds dichterbij en is het voor de hele familie improviseren geblazen.

 31. i-didnt-do-it

  De Fietsendief

  I Didn't Do It

  Lindy haalt Garrett over om een stukje te gaan fietsen. Als Garrett's fiets wordt gestolen in hij in alle staten. Delia en Jasmine denken een gat in de markt te hebben ontdekt. Logan probeert met kluis-verhuur zijn inkomsten te verhogen.

 32. livmaddie-brandsprite

  Upcycle-A-Rooney

  Liv and Maddie

  Liv en Andie zijn druk bezig met up-cyclen. Ondertussen is Maddie met Karen bezig aan een step-off. Liv en Maddie raken allebei hun speciale tweeling-sieraad kwijt.

 33. GestrANT in 1986

  A.N.T. Farm

  Chyna en Lexi strijden om een nieuwe jongen op school. Ondertussen, begint Fletcher met Kennedy te daten om Chyna te laten zien dat hij een goed vriendje kan zijn, maar de vraag is of hij Kennedy’s ambitieuze karakter wel aankan.

 34. gravity-falls

  Niet Wat Hij Lijkt

  Gravity Falls

  De overheid arresteert Stan, waardoor Dipper en Mabel zich af gaan vragen hoe goed ze Stan nou echt kennen...

 35. Hulptroepen

  Star Wars Rebels

  Terwijl ze op weg zijn om Tseebo in veiligheid te brengen worden onze vrienden achtervolg door de Inquisiteur. Ezra blijft worstelen met het controleren van de Force.

 36. fishhooks-brandsprite

  Bea Redt een Boom / Zoetwater-Patrouille

  Fish Hooks

  Bea moet een keuze maken tussen het behouden van een dierbare boom en de bouw van een nieuwe hippe kledingwinkel. / Milo en Sportopus worden uitgekozen om met Sergeant Jan Tonijn op patrouille te gaan, maar hun eerste ervaring als politieagenten loopt niet op rolletjes.

 37. Tsum Tsum

  Tsum Tsum

  Teigertje zit achter een vlinder aan en de Tsums proberen hem te stoppen.

 38. dwab-brandsprite

  Zo ontmoette ik je broer... en je zus

  Dog With a Blog

  Tyler en Avery geven Ellen en Bennett een tweede bruiloft om de bruiloft die ze twee jaar geleden hebben verpest goed te maken.

 39. wizards-of-waverly-place

  Ik verdronk bijna in een chocolade bui

  Wizards of Waverly Place

  Jerry geeft les over het gebruik van broekzakelfen. Kleine magische wezens die over enorm veel kennis beschikken. Alex wordt uit gevraagd door de jongen waar ze een oogje op heeft.

 40. siu-brandsprite

  De Kampdans

  Shake it Up

  CeCe en Rocky willen naar het Goudappel danskamp. Maar dat is duur. Daarom organiseren ze zelf een danskamp voor kinderen om geld bijeen te sparen.

 41. logo-austin-ally

  Songwriting & Zeesterren

  Austin & Ally

  Waarin onze vrienden op het politiebureau in een flashback uitleggen wat ze midden in de nacht te zoeken hadden in een ijssalon...

 42. wizards-of-waverly-place

  Het vijfde wiel

  Wizards of Waverly Place

  Alex komt erachter dat Stevie ook een tovenaar is. Dit vindt ze geweldig en ze trekken erg veel met elkaar op.

 43. gravity-falls

  Vecht Vechters

  Gravity Falls

  Tijdens een game met Wendy wordt Dipper weggeduwd door Robbie, die de dominante jongen uit probeert te hangen. Dipper is woedend en komt er per ongeluk achter dat hij een van de vechters uit de game tot leven kan roepen en kan laten doen wat hij zegt.

 44. Dat Wordt Duimen

  The Davincibles

  Dr. Vilein heeft een hypnotiserende sms ontwikkeld. Daarmee wil ze opdracht geven aan iedereen in Venetië om de stad te laten zinken zodat de zeespiegel stijgt. Toevallig wordt er in Venetië een sms-wedstrijd gehouden waar de familie DaVinci aanwezig is.

 45. Spel der Spellen

  The Davincibles

  Pablo wil naar een winkelcentrum omdat er een nieuw computerspel uitkomt. Quba wil dat spel ook hebben om zijn dochter tevreden te houden.

 46. Amazing Spiez - Operatie: Het vergeten eiland van Woohp

  The Amazing Spiez!

  De Spiez ontdekken een geheim: het verlaten computer lab van Woohp. De computer is na jaren weer opgestart en neemt de Spiez gevangen.

 47. Wat heeft U Grote Tanden

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 48. Ingesloten/ Vissige Valentijsdag

  De Tofu's