Volgende uitzending:12:05

Violetta

 1. Aflevering 111

  Violetta

  Lucinda probeert te bewijzen dat Violetta playbackte, maar Maxim houdt haar tegen. Het lukt Violetta om iedereen, inclusief de directeur van YouMix te laten denken dat ze echt zong. Jade wil weer closer worden met Herman en Matthias dwingt bij Esmeralda een etentje in huize Castillo af. Matthias zingt - niet al te best - een lied met Violetta, maar Jade verrast iedereen door een opera-aria te zingen. Matthias probeert Esmeralda's tablet kapot te maken, maar vernielt per ongeluk die van Herman. Na Violetta's presentatie, besluit YouMix tot een grote show met alle leerlingen. Roberto gaat naar de Studio om Herman te waarschuwen dat Esmeralda hem zoekt, maar hij wordt betrapt door Angie. Diego zegt dat hij verliefd op haar is, maar Violetta kan Leon nog niet uit haar hoofd zetten.

 2. logo-austin-ally

  Koppels & Carrieres

  Austin & Ally

  Austin en Ally komen erachter dat ze niet goed meer samen kunnen werken nu ze een stel zijn. Dit heeft rampzalige gevolgen als ze gevraagd worden een nummer te schrijven voor een nieuwe animatiefilm.

 3. glc-brandsprite

  Spijbeldag

  Good Luck Charlie

  Teddy is haar brave imago helemaal zat en besluit een dagje lekker fout te gaan spijbelen. Bob komt erachter dat Amy een liefdesgedicht van een oude vlam bewaard heeft en is woedend.

 4. Hondenshow

  Mickey Mouse shorts

  Als Goofy in al zijn enthousiasme Pluto tijdens zijn training in het gips helpt, moet Mickey wel met Goofy als vervanger naar de hondenshow.

 5. Niet de Nummer 1

  The Davincibles

  Pablo wil de dag met Dotje doorbrengen op een hondenshow. Maar hij heeft geen hond. Tijdens een ontdekkingstocht vinden Pablo, Leo en Zoe 2 vervloekte ringen. Door de ringen om te doen veranderen Leo en Zoe in honden. Om de vloek te breken moeten ze uit een gouden beker drinken, wat precies de prijs is die te winnen valt op de hondenshow.

 6. Complete Afgang

  The Davincibles

  Zoe en Pablo komen per ongeluk in een worstelwedstrijd op tv terecht.

 7. De Grote Verdwijntruc/ Zen Blaaspijp

  De Tofu's

 8. Geen Sabrina Hier, Geen Sabrina Daar

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Door een foutje van Salem wordt Sabrina onzichtbaar. Sabrina denkt dat het de schuld van Shinji is en zint op wraak. Intussen wordt ze ook achterna gezeten door 'spokenjagers' Harvey en Tiffany.

 9. wizards-of-waverly-place

  Harp-poester

  Wizards of Waverly Place

  Harper leest Assepoester voor aan kinderen, per ongeluk uit een sprookjesboek van Alex. Hierdoor wordt zij Assepoester en moet ze het verhaal uitspelen. Er missen pagina’s in het boek, dus de drie biggetjes en de boze wolf verschijnen ook ten tonele. Uiteindelijk vindt Alex de ontbrekende pagina’s en loopt het toch nog goed af.

 10. jessie

  Weer Naar School!

  Jessie

  De vakantie is voorbij, de kinderen gaan weer naar school en dat geeft de nodige problemen. Emma wordt vernederd door Rosie, 'n nieuw, stoer meisje in de klas, met wie ze eigenlijk vriendinnen had willen worden. Ravi wordt gepest omdat hij in de bres springt voor Luke en Zuri wil absoluut geen huiswerk maken.

 11. dwab-brandsprite

  World of Woofcraft

  Dog With a Blog

  Stan steekt al zijn tijd in een online computerspelletje en raakt bevriend met een andere speler. Stan wil zijn nieuwe vriend graag ontmoeten en roept Avery’s hulp in. Chloe wil gaatjes in haar oren, maar Bennett en Ellen vinden dat ze moet wachten tot ze ouder is. Tijdens het oppassen, misleidt Chloe Tyler als ze zorgt dat hij met haar meegaat om gaatjes in haar oren te laten zetten. Ellen en Bennett zitten vol met energie na het drinken van energiedranken die bestemt zijn voor computerspelletjes enthousiastelingen.

 12. Speurtocht in teamverbANT

  A.N.T. Farm

  Nadat de meeste leerlingen van de Webster Middelbare School een voedselvergiftiging hebben opgelopen, organiseert Rector Skidmore een speurtocht voor de kleine overgebleven groep gezonde leerlingen. Cameron werkt samen met Chyna en Olive, maar lijkt hun kansen op de overwinning te saboteren, waardoor hij steeds meer het geloof in zichzelf verliest.

 13. livmaddie-brandsprite

  Ruil-een-Rooney

  Liv and Maddie

  Liv dingt naar de hoofdrol van een speelfilm en Maddie wil graag haar rijbewijs halen. De dames wisselen van persoonlijkheid, omdat beide beter zijn in hetgeen de ander wil bereiken.

 14. logo-austin-ally

  Kangaroos & Chaos

  Austin & Ally

  Austin is bang dat hij zijn populariteit verliest als hij niet gauw met een nieuwe clip komt. Ally moet zo snel mogelijk een nieuw liedje schrijven en schrijft iets dat nauwelijks leesbaar is – met als resultaat een kangaroe en een “geleend” leren jasje van ene Kopstoot.

 15. lab-rats

  Tot Het Gaatje

  Lab Rats

  Nadat Adam per ongeluk een zeer duur schilderij van Davenport vernielt, slaagt hij, samen met Bree, Adam en Chase, erin om een kopie te maken, waarna ze het origineel proberen kwijt te raken. Davenport wil het nepschilderij te verkopen en raakt verzeilt in een onderzoek van de FBI.

 16. Mam waar zit je? / Monogram Junior

  Phineas and Ferb

  Doofenshmirtz gebruikt zijn Verdubbel-inator om meerdere Doofenshmirtz-hoofden te maken, die Perry moet bestrijden. Ondertussen maken Phineas, Ferb en de club een robot die lijkt op Perry… / Phineas en Ferb vieren de Zerfst, door een enorme berg bladeren te maken om in te springen, terwijl de zoon van Majoor Monogram Perry helpt in de strijd tegen Doofenshmirtz en zijn slechte student, Rodrigo…

 17. lab-rats

  Spion-Vlieg

  Lab Rats

  Leo heeft Davenport's Spion Vlieg mee naar school genomen: een cameraatje ter grote van een vlieg. Al vrij snel valt de vlieg in handen van rectrix Perry die haar studenten wil bespioneren. Adam en Chase voeden ondertussen een baby-pop op voor maatschappijleer. Ze willen allebei de beste zijn en gaan een bikkelharde voogdijstrijd aan.

 18. kickinit

  Wasabi Warriors

  Kickin' It

  De Bobby Wasabi karateschool dreigt vanwege het gebrek aan resultaten te worden gesloten. De leerlingen van de school vragen Jack om zich bij hen aan te sluiten zodat de karateschool open kan blijven.

 19. Aflevering 112

  Violetta

  Lucinda gaat door met haar plan om Diego aan Violetta te koppelen. Herman doet alsof hij in het Chinese restaurant werkt, zodat Esmeralda niet zal ontdekken waar hij echt werkt. Als Herman een fiets steelt om snel bij het restaurant te zijn, worden hij en Roberto aangehouden door de politie. Francisca geeft Martina, haar nichtje uit Italië, een rondleiding door de Studio. Andreas begint zich steeds meer te ergeren aan Emma. Esmeralda vertelt Matthias en Jade dat Herman een baantje in een Chinees restaurant heeft. Jade kan het idee dat Herman in een restaurant werkt niet verdragen. Vermomd als Jeremias spreekt Herman Leon aan op zijn gedrag tegenover Violetta. Leon overweegt met school te stoppen om Violetta niet steeds tegen te komen. Violetta vindt Hermans mobiele telefoon op Jeremias' piano.

 20. DuckTales De Film: Het Geheim van de Wonderlamp

  DuckTales De Film: Het Geheim van de Wonderlamp

  Dagobert neemt de neefjes mee naar Egypte om een magische lamp te zoeken.

 21. lab-rats

  Adam & Adam & Adam

  Lab Rats

  Om onder de missietrainingen uit te komen, werkt Adam aan een kloon van zichzelf, waarbij hij gebruikt maakt van een celdeler, die hij via Eddy krijgt. Nu kan hij naast Bree en Chase op missie. Alleen blijkt dat de kloon net zo lui als Adam zelf is. Adam maakt een tweede kloon, dan een derde. Ondertussen wijst Perry Chase en Bree aan, om haar boosaardige nichtje, Kerry Perry te beschermen.

 22. glc-brandsprite

  Studie Date

  Good Luck Charlie

  Amy gaat weer werken na haar zwangerschapsverlof en probeert er geen groot probleem van te maken om Charlie bij haar man en kinderen achter te laten. Bob verzekert haar dat het allemaal wel goed komt, wat ook zo is totdat hij uitglijdt op de trap met Charlie in zijn armen en naar beneden valt. Gelukkig is Charlie ongedeerd, maar moet Bob nu naar het ziekenhuis waar Amy werkt. Ondertussen probeert Teddy te ‘studeren’ met één van de populairste jongens van de school, maar ze wordt steeds gestoord door één van haar familieleden.

 23. kickinit

  Dojo Kinderopvang

  Kickin' It

  Jerry past op het zoontje van de nieuwe schooldirecteur zodat hij niet geschorst wordt. Als de rest van de school hier achterkomt, wordt de dojo opeens een kinderopvang! Ondertussen, helpen Rudy en Joan het nichtje van Joan een schoonheidsverkiezing te winnen.

 24. mighty-med

  Al die Kaz

  Mighty Med

  Oliver vraagt aan de superheld Neocortex om hem te helpen zijn persoonlijkheid te veranderen en net zo zorgeloos en spontaan als Kaz te worden. Maar als Oliver te roekeloos wordt tijdens een crisis, moet Kaz de verantwoordelijkheid nemen en de verstandige worden.

 25. Gekooid

  Wolfblood

  Kyle, een sensatiejournalist komt op bezoek bij Shannon. Ze is erg onder de indruk van hem, maar als hij Rhydian en Maddy in wolfvorm gevangen neemt, ziet ze zijn ware aard.

 26. Dat Zal Een Man Van Je Maken/ Schoollunch Blues

  De Tofu's

 27. Zoe’s Beste Vriendin

  The Davincibles

  Zoë redt per ongeluk Dr. Vilein het leven. Prompt wordt Dr. Vilein haar nieuwe vriendin. Quba haalt een nieuwe wetenschapper op om Dr. Vilein zo jaloers te maken dat ze terugkomt. En passant laat hij deze een nieuwe manier verzinnen om van de DaVinci’s af te komen.

 28. Amazing Spiez - Operatie: Senioren Spion

  The Amazing Spiez!

  De nogal getikte dokter Brathwaite is vrijgelaten uit de gevangenis en de Spiez moeten haar in de gaten houden – met de hulp van ex-bankovervalster, de oma. De Spiez vertrouwen het niet, en dat blijkt terecht.

 29. Lelijk, Lui en Luizig

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.