Volgende uitzending:15:05

Lab Rats

 1. lab-rats

  Lawine!

  Lab Rats

  Als een gigantische storm hun dwingt om hun missie te staken, wil Chase een soloactie beginnen om Bree en Adam te laten zien dat hij net zo goed als zij in staat is om deze actie aan te kunnen. Hij wordt overvallen door een lawine, en is verbaasd te zien wie hem eruit redt.

 2. Een Slecht Teken

  The Evermoor Chronicles (NL)

  Cotton probeert het hele dorp te besmetten met haar ziekte en ze slaat toe tijdens de inhuldiging van Bella als opper-Everine. Tara raakt ook besmet.

 3. summer camp

  Zoete Meid

  Summer Camp

  Ravi krijgt achterdocht als hij Xander hoort vertellen over zijn plannen bij zijn eerste date met Emma. Zuri en Jorge verkopen stiekem snoep en computerspelletjes aan de kampeerders.

 4. Best Friends Whenever

  Hoe Shelby en Cyd Vriendinnen Werden

  Best Friends Whenever

  Cyd en Shelby maken een tijdreis naar hun kleutertijd. Hierdoor raken hun lichamen echter in de war en beginnen ze achteruit te groeien.

 5. De Dolfijn

  Mako Mermaids

  De meiden proberen vrienden te worden met Zac om zo over zijn krachten te kunnen praten. Joe neemt David mee op zijn nieuwe boot. Op de radar ziet hij Nixie, en hij probeert dit onbekende wezen in het echt te zien.

 6. violetta

  Aflevering 113

  Violetta

  Als "Jeremias" vertelt dat Herman bij hem langs kwam om te praten en toen zijn telefoon heeft laten liggen, denkt Violetta dat haar vader Jeremias als spion gebruikt.

 7. Jonge Garde

  Verrassing!

  Jonge Garde (NL)

  Terwijl Sophie Levi helpt om Caroline te verrassen, probeert Caroline ervoor te zorgen dat Sophie haar examen niet gaat halen.

 8. Het Nep-Pakket

  Binny und der Geist (NL)

  Mark heeft via internet een nieuw mobieltje gekocht, maar het blijkt een internetzwendel te zijn Binny probeert er met haar vrienden voor te zorgen dat Mark zijn geld terugkrijgt.

 9. Papa Pete is verliefd

  Hank Zipzer (NL)

  Hank wil papa pete bedanken en hij denkt dat hij dat het beste kan doen door op zoek te gaan naar een vrouw voor hem. Emily heeft een vriendje dat de zoon van een bekende voetballer blijkt te zijn.

 10. wolfblood-logo

  Onraad van Boven

  Wolfblood

  De hele klas gaat 's avonds naar de meteorenregen kijken. Op het hoogtepunt vallen Jana en Rhydian echter flauw. Ook Ceri, die er al voor gewaarschuwd had, stort in. Shannon, Whitewood en Tom moeten ze weer bij zien te brengen voordat de kinderen naar het ziekenhuis gebracht worden.

 11. lab-rats

  De geheime soldaten herrijzen - Deel 2

  Lab Rats

  De Lab Rats moeten stoppen met discussiëren en het goed maken om Krane en zijn bionische leger tot halt te roepen. Leo gaat op zijn eerste officiële missie.

 12. i-didnt-do-it

  De Fietsendief

  I Didn't Do It

  Lindy haalt Garrett over om een stukje te gaan fietsen. Als Garrett's fiets wordt gestolen in hij in alle staten. Delia en Jasmine denken een gat in de markt te hebben ontdekt. Logan probeert met kluis-verhuur zijn inkomsten te verhogen.

 13. jessie

  New York, Nieuwe Nanny

  Jessie

  De goedgebekte Jessie is net aangekomen in New York en vindt werk als nanny voor vier kinderen van steenrijke ouders. Jessie ziet al gauw dat de ouders veel te vaak weg zijn.

 14. glc-brandsprite

  Hup Teddy!

  Good Luck Charlie

  Teddy wil voor een snoepreisje naar Hawaii cheerleader worden, en Gabe en PJ sluiten weddenschappen af, waardoor PJ komt vast te zitten in een babyschommel. Bob heeft het ondertussen aan de stok met de directrice van Charlie’s kleuterschool en haar kledingvoorschriften.

 15. wizards-of-waverly-place

  Kapitein Jim Bob Sherwood

  Wizards of Waverly Place

  De makers van het favoriete stripboek van Justin gaan met pensioen en zoeken een nieuwe schrijver en tekenaar voor het stripboek. Justin wordt uitgekozen als schrijver en Alex als tekenaar. Hier is de familie niet echt blij mee want samenwerken is niet echt hun sterkste kant.

 16. suite-life-on-deck

  Regels zijn Regels

  The Suite Life on Deck

  Zack wil bewijzen aan de leraar dat hij in staat is een chemische reactie te veroorzaken en maakt een stinkbom. Dat is voor Moseby echt de druppel. Als straf besluiten hij en mevrouw Tutweiller een verantwoordelijke functie te geven aan Zack.

 17. Jonge Garde

  Sinterklaas

  Jonge Garde (NL)

  Caroline krijgt heimwee als de school Sinterklaas viert. Ze wil naar huis gaan maar zal dan een belangrijk examen missen.

 18. Jonge Garde

  Giftig gerecht

  Jonge Garde (NL)

  Thomas bereidt een gerecht met verse paddenstoelen uit de tuin. Pas als hij het gerecht al serveert, ontdekt hij dat de paddenstoelen toch niet zo geschikt waren om mee te koken.

 19. Alex & Co.

  Aflevering 8

  Alex & Co (NL)

  Sam, Nicole, Christian en Alex worden toegejuichd in de gangen van school, maar Emma wordt onder handen genomen door haar vader, die de anderen laat weten dat ze niet meer met haar om mogen gaan.

 20. De Magie van Bella

  The Evermoor Chronicles (NL)

  Esmerelda ontdekt dat Bridget ondergedoken zit en ze bedenkt een plan om haar naar buiten te lokken. Ze verspreidt het gerucht dat Bella niet de echte opper-Everine is.

 21. binnyandtheghost

  Het Beste Paard van Stal

  Binny and the Ghost

  Binny en Melchior brengen een dopingzaak in de paardensport aan het licht en vinden weer een aanwijzing.

 22. wolfblood-logo

  Wolfsklauw

  Wolfblood

  Maddy slikt een vitaminepil met daarin Wolfsklauwextract, een kruid waar Wolfbloeds wild van worden.