Volgende uitzending:03:50

The Davincibles

 1. Triangelverhouding

  The Davincibles

  Als Quba het idee opvat om de wereld te veroveren door aardig te zijn wekt hij Adonis tot leven om hem hier mee te helpen. Adonis sluit echter vriendschap met Zoë omdat zij de triangel speelt in de schoolfanfare. Quba pikt dit niet en gaat met een robot naar het optreden van Adonis en Zoë om ze een lesje te leren. Dit gaat echter niet zoals gepland.

 2. Waanzinnig Record

  The Davincibles

  Als Quba wraak wil nemen op een galerie die zijn kunst niet ten toon wil stellen geeft hij de opdracht aan Aka en Pella om iets groots uit Australië tot leven te wekken. Ondertussen probeert Pablo een wereldrecord computerspelspelen te halen. Hij raakt hierdoor de draad kwijt en denkt dat de wereld word aan gevallen door aliens. Pablo gaat het gevecht aan met een grote koala, leguaan en schoen maar verdrijft ze uiteindelijk door de stank die hij produceert vanwege het feit dat hij lang niet heeft gedoucht.

 3. Amazing Spiez - Operatie: Problemen met Tammi

  The Amazing Spiez!

  Tammy heeft een meteoriet uit het museum gestolen, die ze als hanger aan een ketting draagt. Deze steen heeft geheime krachten. Door het dragen van de ketting is Tammy in de macht van Sebastian. Hij is een ex-gevangene die nog steeds niet op het rechte pad is. Met de hulp van Tammy probeert hij de wereld te veroveren.

 4. Lelijk, Lui en Luizig

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 5. Dat Zal Een Man Van Je Maken/ Schoollunch Blues

  De Tofu's

 6. Als Muziek in mijn Oren

  The Davincibles

  Als het jaarlijkse Stadsconcert wordt gehouden doet Pablo mee met zijn band Gescheurd Trommelvlies. Als de twee Tenoren mee willen doen worden ze niet populair. Ze besluiten om met de levenspray van Quba de Sirenen uit een schilderij levend te maken om zo samen met hen de mensen met hun gezang te hypnotiseren. Maar als Pablo en zijn band gaan optreden om de hypnose tegen te gaan valt het plan van Aka en Pella in duigen.

 7. Amazing Spiez - Operatie: Senioren Spion

  The Amazing Spiez!

  De nogal getikte dokter Brathwaite is vrijgelaten uit de gevangenis en de Spiez moeten haar in de gaten houden – met de hulp van ex-bankovervalster, de oma. De Spiez vertrouwen het niet, en dat blijkt terecht.

 8. Disco Daisy / De gebroeders Roetsj

  Doc McStuffins

  Lammie is jaloers omdat Daisy roze gips heeft. Doc zegt dat ze het 'ik -wil-een-pijntje-syndroom' heeft en maakt voor haar een glitterarmband. Doc legt uit dat sommig speelgoed meer geschikt is om buiten mee te spelen, nadat een van Donny's vliegtuigjes binnen is neergestort.

 9. Minnie’s Misterie

  Mickey Mouse Clubhuis

  Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto hebben bij het oplossen van hun problemen de hulp van kijkers nodig. Gaanderweg leren ze oa verschillende vormen herkennen, tot tien tellen, en moedigt Mickey de kijkers aan om actief mee te doen.

 10. Zing het eens uit,Cubby! / Schatten Ruilen

  Jake en de Nooitgedachtland Piraten

  Jake en zijn club zoeken samen met hun vrienden uit wat de woorden van een onbekend liedje zijn. / Jake en zijn vrienden moeten hun schatten ruilen zodat ze de Gouden Glim-Schelp kunnen bemachtigen voor Koningin Coralie, die hem nodig heeft voor haar Zeebanket Dansfeest.

 11. Achtbaan / Een cadeau voor Candace

  Phineas and Ferb

  Phineas en Ferb bouwen een achtbaan in hun achtertuin. De enige die dit ziet gebeuren is hun grote zus Candace die het maar al te graag aan moeder wil laten zien. Maar elke keer als moeder komt kijken, is er niets (meer) te zien van het grote project. / Candace is jarig! Het gezin Fletcher trakteert haar op een uitje naar Mount Rushmore. Dit was een idee van Phineas en Ferb. Zij willen Candace een groots verjaardagscadeau geven: haar gezicht op de rots naast de 'presidenten'.

 12. glc-brandsprite

  Weekend in Las Vegas

  Good Luck Charlie

  Ivy lokt Teddy mee op een rondreis in de camper van haar familie naar Las Vegas... New Mexico. Ondertussen is Amy gekwetst als ze erachter komt dat Gabe in het geheim honkbalt, omdat hij zich voor haar fanatieke gedrag schaamt. En Bert Doogan en Mevr. Dobbs kondigen aan dat ze gaan trouwen en strikken Bob en PJ als ambtenaar en getuige. Bovendien wordt de woonkamer de trouwlocatie.

 13. lab-rats

  Mag ik de Helikopter Lenen?

  Lab Rats

  Bree wordt gek van Adam en Chase en eist een kamer voor zichzelf. Ze mag Tasha's hobby-kamer gebruiken en neemt meteen haar intrek. Helaas blijkt Tasha een nog grotere bemoeial dan Adam en Chase. Beide heren richten ondertussen hun gezamenlijk ruimte in en daar hebben ze nogal wat meningsverschillen over. Adam drijft Chase tot waanzin.

 14. dwab-brandsprite

  Avery’s Eerste Verliefdheid

  Dog With a Blog

  Tyler en Avery zijn pas stiefbroer en -zus geworden maar kunnen niet bepaald goed met elkaar overweg. Om de familie bij elkaar te brengen, besluit hun vader Bennett een hond in huis te nemen, Stan genaamd. Wanneer de kids erachter komen dat Stan stiekem een pratende hond is (en ook nog een blog bijhoudt!) willen ze hem niet meer kwijt. Ze moeten samenwerken om hem te beschermen. Stan helpt Tyler en Avery door zijn hondenstandpunt met hen te delen en fungeert uiteindelijk als de lijm die deze familie bij elkaar houdt – de dagelijkse avonturen houdt hij bij in zijn blog.

 15. livmaddie-brandsprite

  Schoen-a-Rooney

  Liv and Maddie

  Maddie komt via Liv aan de perfect pump, maar deze wekt een enorme obsessie bij haar op. Ondertussen helpt Diggie, Joey bij het behalen van een goed cijfer voor gym.

 16. Speurtocht in teamverbANT

  A.N.T. Farm

  Nadat de meeste leerlingen van de Webster Middelbare School een voedselvergiftiging hebben opgelopen, organiseert Rector Skidmore een speurtocht voor de kleine overgebleven groep gezonde leerlingen. Cameron werkt samen met Chyna en Olive, maar lijkt hun kansen op de overwinning te saboteren, waardoor hij steeds meer het geloof in zichzelf verliest.

 17. wizards-of-waverly-place

  Dansen met Engelen

  Wizards of Waverly Place

  Justin en z'n engel-vriendin Rosie gaan naar Los Angeles met Harper en Alex om een engel-club te bezoeken. Na een tijdje loopt alles compleet uit de hand. Max(ine) probeert onder grote druk van Jerry en Theresa niet te vertellen waar z'n broer en zus heen zijn, en beland daardoor bij een missverkiezing.

 18. glc-brandsprite

  Bob en Beau; tis niet meer zo…

  Good Luck Charlie

  Beau hoort dat hij een baan heeft in Tennessee en moet Denver dus verlaten. Gabe stuurt ondertussen nep-fanmail naar de TV zender waar Amy voor werkt. PJ en Emmett zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot.

 19. kickinit

  Een Plastic Onderscheiding

  Kickin' It

  Milton vangt per ongeluk een dief in het winkelcentrum en krijgt een onderscheiding (van plastic weliswaar) waardoor hij zich genoodzaakt ziet de orde te gaan handhaven. Zijn vrienden worden het al snel zat, want hij maakt overal een probleem van. Als er dieven proberen spullen uit de dojo te stelen, krijgt hij de kans zich echt te bewijzen. Ondertussen is Kim bezig Rudy te leren skateboarden en moet Jack haar daarmee helpen, al ziet hij het nut er niet van in.

 20. mighty-med

  De mensen redden die mensen redden - Deel 2

  Mighty Med

  Terwijl ze in hun favoriete stripwinkel rondhangen, ontdekken beste vrienden Kaz en Oliver per ongeluk een geheime vleugel van een ziekenhuis voor superhelden en stripboekpersonages.

 21. lab-rats

  Perry 2.0

  Lab Rats

  Donald Davenport besluit om Mission Creek een technologische metamorfose te laten ondergaan. De leerlingen worden al snel, naast de electronische prikborden, tablets en scanners, opgescheept met een kloon van rectrix Perry, die hen de stuipen op het lijf jaagt. Ondertussen onderzoeken Bree en Adam de Ierse uitwisselingsstudent Alistair, die zij verdenken een bionische spion te zijn.

 22. logo-austin-ally

  Producties & Paraplu’s

  Austin & Ally

  Dez maakt een film en hij wil graag dat Austin de hoofdrol speel. De filmset staat echter vol met paraplu’s en parasols – dingen waar Austin doodsbang voor is…

 23. jessie

  Knoerten, Kleuten en Ware Vriendschap

  Jessie

  Om Zuri's chagrijnige juf wat gunstiger te stemmen, gaat Jessie meedoen met haar Zwerkbaltrainingen. Maar dat blijkt een behoorlijk gevaarlijke sport te zijn. Ondertussen hebben Luke en Emma erg veel last van de ruzie tussen Ravi en mevrouw Kipling.

 24. violetta

  Aflevering 127

  Violetta

  Lara wil dat Leon kiest tussen haar en Violetta. Nadat Pablo hem tijdens een vertrouwensoefening per ongeluk heeft laten vallen, denkt Gregorio dat Pablo dat met opzet deed. Op Diego's liefdesverklaring zegt Violetta dat ze ook van hem houdt. Jade en Esmeralda hebben hun valpartij met een paar blauwe plekken en gebroken nagels overleefd. Violetta en Leon zijn nog niet helemaal over hun gevoelens voor elkaar heen. Herman gaat naar het pension om Jade op het hart te drukken dat hun relatie voorgoed voorbij is. YouMix wil dat Violetta zich aan haar contract houdt en Herman overweegt juridische stappen te ondernemen om het contract te ontbinden. Gregorio doet alsof hij door zijn val zwaar gewond is en geeft Pablo de schuld Jade verandert haar look en zweert wraak op Herman. Violetta roept alle vrienden bijeen om samen iets te bedenken waardoor Francisca niet terug hoeft naar Italië.

 25. wizards-of-waverly-place

  WIZARDS OF WAVERLY PLACE - Tovenaars vs. Engelen Deel I

  Wizards of Waverly Place

  Justin wordt door de Duistere Engel Rosie overgehaald om het Morele Kompas te stelen van de Beschermengelen zodat de hele wereld slecht wordt.

 26. wizards-of-waverly-place

  WIZARDS OF WAVERLY PLACE - Tovenaars vs. Engelen Deel II

  Wizards of Waverly Place

  Justin wordt door de Duistere Engel Rosie overgehaald om het Morele Kompas te stelen van de Beschermengelen zodat de hele wereld slecht wordt.

 27. glc-brandsprite

  Een hele Bevalling - Deel 1

  Good Luck Charlie

  Charlie is bijna jarig en Amy staat op het punt van bevallen. Teddy zou het zielig vinden als de baby op Charlies verjaardag geboren zou worden. Amy en Teddy doen er dan ook alles aan om snel de bevalling in te leiden. Als dat mislukt, proberen ze de bevalling een dag uit te stellen. Ondertussen komt de verjaardag van Charlie steeds dichterbij en is het voor de hele familie improviseren geblazen.

 28. glc-brandsprite

  Een Hele Bevalling

  Good Luck Charlie

  Charlie is bijna jarig en Amy staat op het punt van bevallen. Teddy zou het zielig vinden als de baby op Charlies verjaardag geboren zou worden. Amy en Teddy doen er dan ook alles aan om snel de bevalling in te leiden. Als dat mislukt, proberen ze de bevalling een dag uit te stellen. Ondertussen komt de verjaardag van Charlie steeds dichterbij en is het voor de hele familie improviseren geblazen.

 29. gmw

  Het Meisje en de Jongen

  Girl Meets World

  Cory geeft z'n klas een opdracht. Doe onderzoek naar moderne technologie, en hoe deze het menselijke contact heeft beïnvloedt. Maar er zit een addertje onder het gras, de leerlingen mogen namelijk geen mobiele telefoons gebruiken. Riley doet onderzoek met Lucas, op wie ze een oogje heeft, en Maya gaat samen met Farkle.

 30. Feesten met Weerwolven

  Sabrina: Secrets of a Teenage Witch

  Sabrina geeft Harvey per ongeluk een vervloekte jas die voor altijd een weerwolf van hem maakt. Ondertussen maakt Shinji plannen om Sabrina tot zijn koningin te maken.

 31. wizards-of-waverly-place

  Pa ziet ze vliegen

  Wizards of Waverly Place

  Justin houdt een officieel banket voor de Alien taal club in het Substation. Hij krijgt dan ook de ‘Lifetime Achievement Award’. Hij heeft alles goed geregeld, en zelfs Joey de Crêpe koning uitgenodigd. Maar omdat Alex de deur van het toverportaal open heeft laten staan komt er een tovermug binnen, die Jerry steekt. Jerry verandert hierdoor in een levensgrote kakkerlak.

 32. jessie

  Hebbesdag

  Jessie

  Op de Hebbesdag van Zuri komt Ravi er door een foutje van Jessie achter dat zijn ouders eigenlijk een baby hadden willen adopteren.

 33. dwab-brandsprite

  Hond Raakt Meisje Kwijt

  Dog With a Blog

  Als Bennett en Ellen wat tijd alleen doorbrengen bij een concert in het park, vragen ze Tyler om op Chloe te passen. Maar Tyler gaat weg met Nikki en zegt dat Avery moet oppassen, die ook weggaat en Stan de leiding geeft. Als Chloe vermist raakt, zoeken de kinderen als gekken.

 34. livmaddie-brandsprite

  Geheel Vrijwillig...

  Liv and Maddie

  Liv & Maddie botsen bij het uitoefenen van hun vrijwilligerswerk terwijl Joey er niet in slaagt het respect van zijn schoolgenoten te verdienen.

 35. glc-brandsprite

  Apenstreken

  Good Luck Charlie

  Wanneer Teddy tijdens een uitje naar Maak-Een-Aap per ongeluk een diamanten oorbel van de nieuwe buurvrouw kwijtraakt, zet ze alles op alles om het kleinood terug te vinden. PJ wordt geschaduwd door de vader van zijn vriendin en wordt hier bloednerveus van.

 36. logo-austin-ally

  Families & Vetes

  Austin & Ally

  Wanneer blijk dat het zusje van Dez iets heeft met zijn aartsvijand Chuck, doet Dez er alles aan om de twee uit elkaar te krijgen. Ally kan de vete tussen Chuck en Dez niet langer aan en verzint een list.

 37. kickinit

  Een Plastic Onderscheiding

  Kickin' It

  Milton vangt per ongeluk een dief in het winkelcentrum en krijgt een onderscheiding (van plastic weliswaar) waardoor hij zich genoodzaakt ziet de orde te gaan handhaven. Zijn vrienden worden het al snel zat, want hij maakt overal een probleem van. Als er dieven proberen spullen uit de dojo te stelen, krijgt hij de kans zich echt te bewijzen. Ondertussen is Kim bezig Rudy te leren skateboarden en moet Jack haar daarmee helpen, al ziet hij het nut er niet van in.

 38. jessie

  Meiden Onder Elkaar

  Jessie

  Als Rosie een nieuw meisje meeneemt naar de filmavond wordt Emma door haar buiten haar eigen vriendengroep gesloten. Luke spant Ravi voor zijn karretje bij het maken van een presentatie. Gelukkig komt Ravi er dankzij de hulp Zuri achter en neemt wraak.

 39. violetta

  Aflevering 128

  Violetta

  Nadia heeft door dat Lucinda een oogje heeft op Federico. Op Antonio's vraag wat hij met het geruzie tussen de leraren aanmoet, stelt Dr. Dufré voor een andere studio met andere leraren te openen. Violetta heeft nog gevoelens voor Leon, ook al heeft ze verkering met Diego. Jade is totaal veranderd nadat Herman haar vertelt heeft dat ze nooit meer samen zullen zijn en wil wraak nemen op Herman. Violetta praat met Francisca's vader, in de hoop dat hij zijn beslissing om naar Italië te gaan zal terugdraaien. Alberto ziet "Jeremias" en Jackie samen en denkt dat ze een stel zijn. Gregorio maak handig gebruik van "de verwondingen" die hij opliep door zijn val. Tijdens de opnames voor hun hun videoclip filmen, nemen Camilla en Nadia per ongeluk ook beelden op die laten zien dat Lucinda verliefd is op Federico. Leon zegt tegen Violetta dat hij de jongen is waar ze echt van houdt.

 40. Bambi

  Bambi

  In het diepste woud zet Bambi zijn eerste wankele stapjes en ontdekt hij de wereld samen met zijn vriendjes - het schattige konijn Stamper en het schuwe stinkdier dat Bloem wordt genoemd. Samen beleven zij veel avonturen in het bos en maken ze kennis met alle andere boeiende bosbewoners. Maar de jonge prins, geleid door zijn goede vriend uil leert ook waardevolle lessen over liefde, verlies en het leven.

 41. lab-rats

  Dan Liever de Lucht in

  Lab Rats

  Zeer tegen het advies van Leo in nodigen de Rats Marcus uit om een weekendje te komen logeren. Als de Rats op missie moeten zit Leo dus met Marcus opgescheept. Daarnaast komen de Rats erachter dat ze krachten hebben waar ze nog niks van wisten.

 42. glc-brandsprite

  Dekentje is weg-weg

  Good Luck Charlie

  De kinderen plannen thuis een dineetje ter ere van de trouwdag van Bob en Amy. Teddy doorzoekt een vrachtwagen vol donaties, omdat Charlie’s dekentje zoek is. PJ sluit zichzelf buiten terwijl Charlie nog binnen is en Gabe neemt Bob en Amy mee naar de film om ze zo het huis uit te krijgen.

 43. kickinit

  Bodyguards en Vrienden

  Kickin' It

  Jack en Jerry raken bevriend met een beroemde rockster. Ondertussen houden Rudy, Eddie en Milton Falafel Phil’s draaiende terwijl Phil weg is.

 44. mighty-med

  Duistere Gus

  Mighty Med

  Als Gus een vreemde ziekte krijgt, ontwikkelt hij formidabele gaven en wordt hij een schurk. Kaz en Oliver bedenken een plan om hem naar Mighty Med te krijgen om zo iets te bedenken waarmee ze hun krankzinnige vriend kunnen genezen, voor hij alles in het ziekenhuis verwoest. Ondertussen, doet Horace net of hij Skylars vader is voor haar ouderavond. Maar laat hij zich iets teveel meevoeren.

 45. Onweerstaanbaar

  Wolfblood

  Shannon en Tom worden eindelijk geconfronteerd met het feit dat hun beste vrienden wolfbloeds zijn. En wat wordt het besluit van Rhydian? Gaat hij met zijn moeder en broertjes mee of zal hij blijven?

 46. Prime Time Paniek/ De Hubbubmobiel

  De Tofu's

 47. Een Stenen Seth

  The Davincibles

  Pablo heeft zijn kunstproject voor de tentoonstelling op school niet op tijd af en besluit het beeld van Seth mee te nemen dat ze in Egypte hebben gevonden. Hiermee wint hij tot grote woede van Quba de eerste prijs. Quba is woedend en brengt Seth tot leven om samen met hem de DaVinci’s te vernietigen.

 48. Onnozele Barbecue

  The Davincibles

  Oom Leo is uitgenodigd voor de Dappere Ontdekkers Competitie en Barbecue. Samen met Zoe en Pablo wil hij de Gouden Kebab Spies winnen. Helaas wil de Leon familie dat ook en probeert ook Quba roet in het eten te gooien.

 49. Amazing Spiez - Operatie: Verpletterende appartementen

  The Amazing Spiez!

  Karen en Cal kunnen door een goedkope deal een nieuw appartement kopen van de makelaar Sharky Houseman. De Spiez zijn aan het onderzoeken waarom er meerdere mensen spoorloos verdwijnen. Het blijkt dat de vermiste personen allemaal makelaars zijn. Sharky Houseman zit achter de ontvoeringen. Hij wil de enige makelaar van de wereld worden.