Volgende uitzending:16:05

Binny and the Ghost

 1. binnyandtheghost

  De postingplaag

  Binny and the Ghost

  Binny en haar klasgenoten worden het slachtoffer van een chanteur.

 2. logo-austin-ally

  Passies & Impressies

  Austin & Ally

  Austin doet heel erg z'n best om indruk te maken op Piper. Als hij hoort dat ze veganist is, saboteert ie een, volgens hem, diervijandige modeshow. Wat hij echter niet weet, is dat Ally daar als mannequin op de catwalk paradeert.

 3. jessie

  Liefde Maakt Blind

  Jessie

  Jessie en Tony hebben één jaar verkering. Als Jessie denkt dat Tony dit is vergeten schrijft ze een boos lied.

 4. glc-brandsprite

  Dubbelgangers Date

  Good Luck Charlie

  Teddy gaat uit met een jongen, die wel erg veel weg heeft van haar ex-vriendje Spencer. Is ze echt over hem heen? PJ heeft het zwaar te verduren op zijn nieuwe opleiding, de koksschool.

 5. i-didnt-do-it

  Lieve Highschool ikke

  I Didn't Do It

  De brieven die ze geschreven hebben in de derde klas van de basisschool worden bezorgd. Als blijkt dat Lindy iets onaardigs over haar vrienden heeft geschreven zetten ze alles op alles om de waarheid boven water te halen.

 6. livmaddie-brandsprite

  Ruimte Weerwolven en Blessures

  Liv and Maddie

  Terwijl Liv bang is om haar eigen stunts bij haar eerste film te doen, is Maddie bang dat ze na een zware blessure nooit meer de oude zal zijn. Ze helpen elkaar bij het overwinnen van hun angsten.

 7. RestaurANThouder

  A.N.T. Farm

  Olive is verliefd op Graham, een van Hippo's werknemers van zijn laatste themarestaurant. Maar als Chyna en Fletcher erachter komen dat Graham nogal opvliegerig is, proberen zij te zorgen dat het uitgaat. Ondertussen, wil Lexi dat ze ontdekt wordt door een muziekproducer terwijl ze in Hippo's restaurant werkt. Ze probeert Hippo dan ook te overtuigen om de serveersters te laten zingen.

 8. gravity-falls

  Het Varken van de Tijdreiziger

  Gravity Falls

  Stan heeft een kermis georganiseerd. Dipper probeert er indruk te maken op Wendy, maar hij wordt gedwarsboomd door Robbie.

 9. Een Daad van Verzet

  Star Wars Rebels

  Om hun boodschap uit te dragen aan de bevolking, proberen de rebellen een zendmast over te nemen. Kallus, de Inquisiteur en Gouverneur Tarkin zitten ze echter op de hielen.

 10. fishhooks-brandsprite

  Milo vs Milo / Als een Kip in het water

  Fish Hooks

  Milo stormt de set van een sitcom op, om de hoofdrolspeler die ook Milo heet, te laten zien hoe een Milo zich echt gedraagt. / Kip geeft zwemles aan een kip die niet kan zwemmen.

 11. dwab-brandsprite

  Lawaai papegaai

  Dog With a Blog

  Ellen is boos op Stan, omdat hij haar pantoffels kapot heeft gekauwd. Als ze dreigt dat Stan in het hok in de tuin moet vraagt Avery zich af of Ellen eigenlijk wel van dieren houdt.

 12. wizards-of-waverly-place

  Voorspelling op het strand

  Wizards of Waverly Place

  Alex krijgt een slechte voorspelling van een waarzegmachine op het strand en probeert de machine de voorspelling terug te laten nemen.

 13. siu-brandsprite

  De Protestdans

  Shake it Up

  De leerlingen van de John Hughes High School gaan protesteren tegen de invoering van schooluniformen.

 14. logo-austin-ally

  Everglades & Alligators

  Austin & Ally

  Shiney Money nodigt Austin en zijn vrienden uit op zijn jaarlijkse "Swamp Blast partij" in de Everglades. Terwijl Austin & Ally druk bezig zijn met het schrijven van een nieuw lied gaan Trish en Dez op zoek naar de legendarische alligator, "Big Mama".

 15. wizards-of-waverly-place

  Alex heeft vlinders

  Wizards of Waverly Place

  In een poging Riley jaloers te maken, gebruikt Alex een spreuk om een mannelijk model in hun leven te brengen. Nadat het model Manny verliefd wordt op Alex, proberen Alex en Justin de jongen terug te veranderen.

 16. gravity-falls

  Nachtbraker

  Gravity Falls

  Mabel, Dipper, Wendy en Wendy's vrienden gaan op onderzoek uit in een verlaten supermarkt waarvan wordt beweerd dat het er spookt. Intussen, zit Oom Stan noodgedwongen naar een melodramatisch vrouwenprogramma te kijken.

 17. Bezetting Van Het Burger Paleis/ Extreem Bio-Gebabbel

  De Tofu's

 18. Miss Fantastisch

  The Davincibles

  Als er een Missverkiezing wordt gehouden wil Quba iemand aandragen die zal winnen. De winnaar krijgt namelijk voor de rest van zijn leven wol, en het toeval wil dat Quba een planeet wil maken van een bol wol om de aarde te gijzelen.

 19. Feestjesmanie

  The Davincibles

  Pablo en Zoë geven een feestje. Ze delen op school uitnodigingen uit en natuurlijk mag Mascot niet komen. Hij besluit zijn eigen feestje te geven, ‘leent’ de Levensspray van Quba en brengt daarmee Bacchus tot leven, de god van de feestjes.

 20. Amazing Spiez - Operatie: Schokkend sapje

  The Amazing Spiez!

  Mel heeft een energiedrankje uitgevonden en iedereen die het drinkt gaat zich gedragen als een kind.

 21. De Buikspreker

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.

 22. De Ontvoering/ Chichi's Grote Vondst

  De Tofu's