Volgende uitzending:10:35

The Suite Life on Deck

 1. suite-life-on-deck

  Zeemonster Waanzin

  The Suite Life on Deck

  Zack en Cody moeten een natuurkundeopdracht maken voor school. Cody besluit om samen te werken met Bailey en ze gaan op zoek naar Galapagos Gertie. Zack is boos dat Cody niet met hem samenwerkt en besluit de zoektocht te saboteren. Ondertussen werkt Zack ook nog samen met London en Woody aan een onderzoek naar het groeien van klimop. Dit loopt uit de hand en voordat ze het doorhebben, hebben ze zelf een monster gecreëerd.

 2. jessie

  Eendagsvliegen

  Jessie

  Jessie en Luke worden benaderd door ene J.J. om een demo op te nemen. Ze zijn zo enthousiast dat ze niet doorhebben dat J.J. een oplichter is. Bertram slaat wat door met het bijwerken van zijn profielfoto.

 3. kickinit

  Kickin It in China

  Kickin' It

  Milton, Jerry en Eddie krijgen bij het eten van de plaatselijke Chinees, gelukskoekjes, met spreuken die tot verbazing meteen uitkomen. Jerry eet de laatste spreuk per ongeluk half op. Milton, Eddie en Jerry gaan in China op zoek naar het laatste gedeelte van de half-opgegeten spreuk. Jack mag meedoen aan het Junior Martial Arts Wereldkampioenschap in China waar hij een oude rivaal tegen het lijf loopt.

 4. dwab-brandsprite

  Mijn ouders hebben wat gepost?

  Dog With a Blog

  Avery sluit zich aan bij een online sociaal netwerk, ondanks dat ze weet dat haar ouders daar tegen zijn. Tyler en Chloe schrijven Stan in voor een talentenjacht.

 5. ant-farm

  BabylANT

  Ant Farm

  Rector Skidmore laat weten dat er een nieuwe leerling voor het A.N.T. programma is met de naam Baby Sebastian, die nog niet één jaar oud is. De groep moet zijn talent ontdekken, maar Chyna is ongerust dat hij nog helemaal niet met die druk om kan gaan.

 6. siu-brandsprite

  De Vatalihoetsietdans

  Shake it Up

  CeCe en Rocky worden door Gunther en Tinka thuis uitgenodigd voor Vatalihoetsietdag, een nationale feestdag uit hun vaderland waarbij wordt gegeten met aartsvijanden. Ty doet auditie voor een sapreclame. Maar Flynn wordt gestrikt als talent voor een reclame voor de actiebroek (een soort luier).

 7. logo-austin-ally

  Moon week & Mentoren

  Austin & Ally

  Austin en Ally zijn coaches in een talentenjacht en Ally is vastbesloten de verlegen Lucy om te toveren tot een ware diva.

 8. glc-brandsprite

  Teddy en de Bambino

  Good Luck Charlie

  Amy gaat weer aan het werk, maar krijgt heimwee naar haar kroost. Charlie sluipt het huis uit naar Mevrouw Dabney zonder dat iemand het door heeft. Teddy doet samen met een klasgenootje mee aan een schoolwedstrijd.

 9. lab-rats

  Vecht-Spiraal des Doods

  Lab Rats

  Schoolhoofd Perry houdt haar Jaarlijkse Fitness Wedstrijd Week. Daarvoor heeft ze een Vecht-Spiraal Des Doods laten maken; een monsterlijk apparaat waarop twee teams tegen elkaar moeten strijden. Leo wil eindelijk wel eens winnen en laat z'n vaste partner Gordo in de steek voor de superkrachten van Adam. Als Adam z'n krachten niet wil gebruiken, voert Leo hem stiekem kracht-tabletten met alle gevolgen van dien.

 10. livmaddie-brandsprite

  Stelen met Rooney

  Liv and Maddie

  Liv wil graag een eigen vriendenkring opbouwen maar maakt daarbij niet altijd de juiste keuze. Maddie krijgt de schuld als Liv wordt betrapt bij winkeldiefstal. Dat leidt tot grote gevolgen voor de belangrijke wedstrijd tegen de Raven…

 11. ant-farm

  Dieren surveillANT

  Ant Farm

  Chyna en Lexi strijden om een nieuwe jongen op school. Ondertussen, begint Fletcher met Kennedy te daten om Chyna te laten zien dat hij een goed vriendje kan zijn, maar de vraag is of hij Kennedy’s ambitieuze karakter wel aankan.

 12. siu-brandsprite

  De Aliëndans

  Shake it Up

  Rocky probeert CeCe ervan te overtuigen op date te gaan met D’Artagnan en Paul en dat drie uur vol te houden. Flynn en Henry ontmoeten Zane en denken dat hij een aliën is.

 13. jessie

  Konijn op vrije voeten!

  Jessie

  Zuri moet het hele weekend op het klassenkonijn passen. Maar dat loopt mis als Jessie het hok open laat staan. Intussen probeert Emma wanhopig indruk te maken op een speler van het populaire footballteam.

 14. suite-life-on-deck

  Goede Reis

  The Suite Life on Deck

  Als de Water Lobby onderloopt, is Moseby gedwongen om te onderzoeken wie dit gedaan heeft en hem of haar van school te trappen. Als blijkt dat Moseby zelf verantwoordelijk is, bemoeit London zich ermee om zijn baan te redden. Marcus heeft een hip-hop opera geschreven gebaseerd op zijn hit Beugelbekkie. De show wordt geproduceerd op Broadway en Marcus verlaat het schip na een emotioneel afscheid.

 15. dwab-brandsprite

  Op Vier Wielen

  Dog With a Blog

  Tyler krijgt zijn proefrijbewijs. Stan rijdt de auto in de prak als hij een ritje wilt maken, waarvan Tyler de schuld krijgt. Bennett en Ellen denken terug aan toen Tyler en Avery nog jong waren en leggen hun focus nu op Chloe.

 16. glc-brandsprite

  Groter huis voor de Baby

  Good Luck Charlie

  De hoogzwangere Amy wil graag verhuizen naar een groter huis, maar de rest van het gezin ziet dat eigenlijk niet zo zitten. Ondertussen gaat de eeuwigdurende vete tussen Gabe en Mevrouw Dabney onverminderd door. Verder doen Teddy en Spencer auditie voor de rollen van George en Martha Washington in Super Avonturen Land. Maar als alleen Spencer wordt aangenomen, bedenkt Teddy een plan.

 17. kickinit

  Nieuwe Jack

  Kickin' It

  Een oude bekende, Carson, keert terug naar de Wasabi dojo. Als er een groot toernooi aankomt, spart hij met Jack om uit te maken wie de dojo gaat vertegenwoordigen. Jack wordt verslagen, en verdenkt Carson ervan dat hij vals speelt. Is Jack jaloers, of speelt Carson echt vals?

 18. logo-austin-ally

  Songwriting & Zeesterren

  Austin & Ally

  Waarin onze vrienden op het politiebureau in een flashback uitleggen wat ze midden in de nacht te zoeken hadden in een ijssalon...

 19. mighty-med

  Duistere Gus

  Mighty Med

  Als Gus een vreemde ziekte krijgt, ontwikkelt hij formidabele gaven en wordt hij een schurk. Kaz en Oliver bedenken een plan om hem naar Mighty Med te krijgen om zo iets te bedenken waarmee ze hun krankzinnige vriend kunnen genezen, voor hij alles in het ziekenhuis verwoest. Ondertussen, doet Horace net of hij Skylars vader is voor haar ouderavond. Maar laat hij zich iets teveel meevoeren.

 20. jessie

  Kitty Couture

  Jessie

  Emma heeft als Kitty Couture een modeblog met veel volgers. Dat brengt haar in moeilijkheden als haar moeder 'n nieuwe, en afschuwelijk lelijke kledinglijn introduceert. Ondertussen probeert Zuri Bertram te leren fietsen.

 21. lab-rats

  Gevaar Op De Weg

  Lab Rats

  Nadat Adam, totaal overwacht zijn rijexamen heeft gehaald, stemt Davenport in met een auto voor hem te kopen. Dit blijkt alleen een monstertruck te zijn! Ondertussen proberen Leo, Chase en Adam Tasha's plannen te dwarsbomen om voorzitter van het schoolexamen te worden, in haar campagne tegen Perry.

 22. livmaddie-brandsprite

  Stelen met Rooney

  Liv and Maddie

  Liv wil graag een eigen vriendenkring opbouwen maar maakt daarbij niet altijd de juiste keuze. Maddie krijgt de schuld als Liv wordt betrapt bij winkeldiefstal. Dat leidt tot grote gevolgen voor de belangrijke wedstrijd tegen de Raven…

 23. Aflevering 37

  Violetta

  Herman wil de verloving met Jade verbreken. Nadia komt erachter dat Gustavo haar heeft gebruikt om nader tot Lucinda te komen. Violetta ontdekt dat het verlovingsfeest van haar vader op dezelfde dag valt als de show op school. Lucinda maakt Violetta nog steeds zwart bij Tomas. Olga huurt geestenverdrijvers in voor de geest van Maria. Loeca heeft financiële problemen bij de restobar en Camila biedt aan hem te helpen met zijn boekhouding. Herman geeft toe verliefd te zijn op Angie. Jade ontdekt dat Violetta naar de studio gaat.

 24. Aflevering 38

  Violetta

  Jade komt erachter dat Violetta muziek volgt op de studio en dreigt ermee het aan Herman te vertellen. Olga heeft Spokenjagers gecontacteerd om de Geest van Maria te vangen. Herman bekend zijn gevoelens aan Angie waarop Angie haar ontslag aanbiedt. Camila ontdekt dat Loeca's Restaurant op de rand van het faillissement staat. Jade chanteert Violetta en dwingt haar om tegen Herman te zeggen dat ze Jade en Herman het liefst weer als koppel zou zien. Als ze dat niet doet zal Jade tegen Herman zeggen dat Violetta muziek volgt op de Studio. Tomas bezeerd zich nadat Lucinda per ongeluk op hem botst. De "spokenjagers" bedenken een plan om te doen alsof ze Maria's geest gevangen hebben om zo hun loon te kunnen ontvangen. Herman en Jade zijn opnieuw verloofd.

 25. dwab-brandsprite

  Een nep geheim

  Dog With a Blog

  Bennet en Ellen proberen Chloe er van te weerhouden om in haar tovenaars kostuum naar school te gaan. Avery pakt Karl terug nadat hij haar in de maling heeft genomen. Tyler neemt het op tegen Karl in een rekenwedstrijd.

 26. lab-rats

  Lepe Leo

  Lab Rats

  Omdat het schoolfeest eraan komt, besluit Leo dat de Rats wel een versiercursusje kunnen gebruiken. Hij geeft ze les, maar faalt jammerlijk. Het meisje van zijn dromen, Danielle, ziet hem niet staan en heeft meer oog voor Adam. Dat leidt tot ruzie tussen de heren en als Leo met Chase gaat praten om de situatie te sussen besluit zij om met uitgerekend Chase naar het feest te gaan. Ondertussen probeert Bree de aandacht te trekken van ene Ethan, maar als ze zijn aandacht eenmaal heeft, raakt ze in paniek.

 27. glc-brandsprite

  Studie Date

  Good Luck Charlie

  Amy gaat weer werken na haar zwangerschapsverlof en probeert er geen groot probleem van te maken om Charlie bij haar man en kinderen achter te laten. Bob verzekert haar dat het allemaal wel goed komt, wat ook zo is totdat hij uitglijdt op de trap met Charlie in zijn armen en naar beneden valt. Gelukkig is Charlie ongedeerd, maar moet Bob nu naar het ziekenhuis waar Amy werkt. Ondertussen probeert Teddy te ‘studeren’ met één van de populairste jongens van de school, maar ze wordt steeds gestoord door één van haar familieleden.

 28. kickinit

  Kung Fu Droom

  Kickin' It

  De eigenaar van de Bobby Wasabi Martial Arts Academy schakelt de hulp in van een populaire skateboarder om de leerlingen karate te leren. De skateboarder vertelt de leerlingen alles over het leven en hoe ze simpelweg ‘kickin' it’ door het leven kunnen gaan.

 29. mighty-med

  Dus Je Denkt Dat Je een Hulpje Kan Zijn

  Mighty Med

  Kaz stelt voor dat hij Tectons hulpje wordt, maar als Oliver iets heldhaftigs doet, kiest Tecton voor Oliver. Ondertussen, vormen Alan en Benny een superheldenteam en zet Megahertz een val uit om Tecton te verwoesten.

 30. Coole Maddy

  Wolfblood

  Maddy misbruikt haar eigenschappen als Wolfbloed en raakt bijna van het goede pad.

 31. Grote Jongens Huilen Ook/ Bezoek Van De Grote Eenheid

  De Tofu's

 32. De Vulkaan Verslaan

  The Davincibles

  Pablo wil een nieuwe liedjesspeler kopen en moet een baantje vinden. Hij komt terecht in de Pizzatent van Quba. Hier is Quba bezig om samen met Chantico, de Azteekse god van de vulkaan, de allerheetste pizza’s van de wereld te maken. Door klanten hun mond aan de hete pizza te laten branden, wil hij de wereld veroveren.

 33. Als Muziek in mijn Oren

  The Davincibles

  Als het jaarlijkse Stadsconcert wordt gehouden doet Pablo mee met zijn band Gescheurd Trommelvlies. Als de twee Tenoren mee willen doen worden ze niet populair. Ze besluiten om met de levenspray van Quba de Sirenen uit een schilderij levend te maken om zo samen met hen de mensen met hun gezang te hypnotiseren. Maar als Pablo en zijn band gaan optreden om de hypnose tegen te gaan valt het plan van Aka en Pella in duigen.

 34. Operatie Topranch Ramp

  The Amazing Spiez!

  De vier teamleden kibbelen de hele tijd en lijken niet meer samen te kunnen werken. In een poging zijn team te redden, stuurt Jerry de vier naar een ranch om lekker te ontspannen en samen lol te trappen. Op de ranch ontmoeten ze Sam, Alex, Clover en Dean. Wanneer Sam en de rest ontvoerd worden, moeten de Spiez in actie komen om hun collega’s te redden.

 35. Zo de Waard is...

  A Kind of Magic

  De serie gaat over een magische familie bestaande uit een oger, een fee en hun kinderen.