Volgende uitzending:09:40

Jessie (NL)

 1. Teletijd-Jessie & de Bertram-bots

  Jessie (NL)

  Een Bertram-achtige robot uit de toekomst probeert Jessie te vernietigen voordat ze hem met haar leger kan tegenhouden. Ondertussen maken Emma en Ravi kennis met de Jessie uit de toekomst die de huidige Jessie zoekt om haar te beschermen.

 2. Shake it Up - Made In Japan

  Shake it Up

  De dertienjarige Cece Jones en Raquel 'Rocky' Blue zijn de beste vriendinnen en dromen al heel lang van een carrière als professioneel danseres. Die droom lijkt uit te komen wanneer ze mogen meedoen als achtergronddanseressen aan de plaatselijke televisiedanswedstrijd genaamd Shake it Up, Chicago! CeCe en Rocky breken alle regels om het te maken, zetten hun vriendschap op het spel en beleven onderweg veel nieuwe avonturen.

 3. Hoofdzaak

  Gravity Falls

  Mabel en Dipper ontdekken een aantal wassen beelden van beroemdheden in de kelder van Oom Stan. Mabel kom tot de ontdekking dat ze zelf ook een begaafd wassenbeelden kunstenares is en maakt een replica van Oom Stan van wat restjes was. Maar wanneer iemand de wassen Oom Stan onthoofd, gaan Mabel en Dipper op pad om de dader te vinden.

 4. ant-farm

  IntelligANT

  Ant Farm

  Als Olive erachter komt dat ze op mysterieuze wijze lager heeft gescoord op een IQ-test dan Chyna, besluit ze om vrienden te worden met Paisley om zo te leren hoe een dom blondje zicht gedraagt. Hierdoor moet de super nerveuze Chyna de Webster Middelbare School vertegenwoordigen bij een regionale academische wedstrijd.

 5. Aflevering 79

  Violetta

  Herman besluit op het allerlaatste moment niet met Jade te trouwen. Nadia struikelt over een skateboard en kan niet meedoen aan de voorstelling. Maxim en Napo vermoeden dat Lucinda Nadia met opzet heeft laten struikelen en bedenken allerlei manieren om het bewijs daarvoor te vinden. Camila is boos op Broadway als ze ontdekt dat hij haar een lesje wilde leren. Violetta belt Angie op om te zeggen dat Hermans huwelijk met Jade niet is doorgegaan. Angie blijft erbij dat een relatie met Herman niet mogelijk is. Lucinda mag Nadia vervangen in de show. Nadia smelt weer voor Maxim omdat hij voor haar opkomt tegen Lucinda. Jade's vader die zich als fotograaf heeft vermomd om Jade's huwelijk bij te kunnen wonen, wordt ontmaskerd door Roberto en meegenomen door de politie. Roberto en Olga besluiten weer voor Herman te gaan werken. Jade is ervan overtuigd dat Angie haar huwelijk heeft tegengewerkt en zint op wraak. Herman is alle leugens beu en wil weg uit Buenos Aires. Hij wil samen met Violetta naar Qatar verhuizen. Zowel Leon als Tomas proberen tevergeefs Herman op andere gedachten te brengen. Angélica besluit dat ze ook zal verhuizen naar Qatar en vraagt aan Angie om haar te vergezellen. Angie neemt afscheid van Pablo omdat ze Violette en Herman zal volgen naar Qatar. De veiligheidscamera's hebben Lucinda gefilmd toen ze het skateboard voor Nadia's voeten liet rollen. Roberto tracht Herman te laten inzien dat hij een grote fout maakt door weg te vluchten uit Buenos Aires.

 6. Gozers en Grietjes

  Good Luck Charlie

  Bob geeft Spencer advies hoe om te gaan met de onnavolgbare wezens die ‘vrouw’ heten. Dit wordt ze door Teddy en Amy niet in dank afgenomen. Ondertussen probeert Amy, Charlie te laten wennen aan Toby met behulp van een Toby-pop en gaat Gabe samen met een vriendje logeren bij PJ thuis.

 7. Als een Vis in het Water / Waar is Pinky?

  Phineas and Ferb

  De jongens verdrijven de hitte door een reuze druppel water te maken om in te spelen, terwijl Bufferd met zijn goudvis meedoet aan de Danville Vis Show. / Pinky en Perry werken samen om te voorkomen dat Doofenshmirtz de stichtings-akte van Danville steelt uit het Stadhuis. Intussen zoeken Isabella en de rest naar Pinky.

 8. Stan de Waakhond

  Dog With a Blog

  Stan raakt depressief omdat hij het idee heeft dat zijn leven geen zin heeft. Avery stelt voor dat hij de waakhond van de familie wordt.

 9. jessie

  De Prinses en de Sukkel

  Jessie

  Jessie wordt mee uit gevraagd door de knappe maar arrogante Brody. Zuri probeert haar door middel van een sprookje te vertellen dat ze niet voor Brody, maar voor Tony moet gaan.

 10. Vreemde vogels & myPads

  Austin & Ally

  Waarin onze vrienden een myPad willen bemachtigen door in de rij voor de deur van de winkel te overnachten.

 11. Stan’s oude Baasje

  Dog With a Blog

  Stan’s oude baasje komt langs en probeert Stan te overtuigen om met hem mee terug te gaan. Bennett bedenkt een plan waarmee Chloe en haar speelkameraadje, Darcy, weer vrienden worden.

 12. De Tegenpolendans

  Shake It Up (NL)

  CeCe date met haar superslimme klasgenoot James, maar beiden denken dat ze zich voor elkaar anders voor moeten doen dan ze zijn. Rocky probeert de klas van Flynn een biologieles te geven. Deuce heeft, tot ongenoegen van Dina, zijn snor laten staan.

 13. suite-life-on-deck

  Bermuda Driehoek

  The Suite Life on Deck

  Zack en Cody zijn jarig en krijgen van hun ouders een check. Ze krijgen meteen ruzie, omdat ze het geld beide aan iets anders willen besteden. Ze wensen allebei dat ze enig kind waren. Het schip vaart vervolgens door een tijdportaal en de tweeling krijgt hun zin. Ze leven in een tijd waarin ze niet samen zijn opgegroeid.

 14. Avery’s wilde feestje

  Dog With a Blog

  Avery breekt de regels om stage te kunnen lopen. Ellen en Bennett breken de regels zodat Chloe een wedstrijd kan winnen.

 15. Team Moeder

  Good Luck Charlie

  Amy helpt als teammoeder het volleybalteam van Teddy hechter te krijgen. Gabe gaat uit met Emma, een nieuw meisje van school. Maar daardoor wordt Bob ineens opgezadeld met haar vader Randy. En PJ heeft een oogje laten vallen op het nieuwe overbuurmeisje, Molly. Zij denkt echter dat PJ een dokter is.

 16. Depri Rooney

  Liv and Maddie

  Willow is zo verliefd op Joey dat ze niet meer kan softballen. Maddie besluit haar te helpen met een briefje van een "geheime aanbidder"... Liv heeft de weerwolforen en tanden voor een film vastgeplakt met wel heel hardnekkige lijm...

 17. Teddy’s keuze

  Good Luck Charlie

  Teddy viert haar achttiende verjaardag, en zowel Beau als Spencer komen op bezoek. Spencer wil Teddy terug, en stelt haar voor een moeilijke keuze. Bob zoekt een meisjesblouse uit voor Gabe, en PJ moet zijn leraar evalueren, die ineens poeslief is.

 18. Spaanse soap

  Dog With a Blog

  Avery stelt voor om Wes bijles Spaans te geven, ondanks dat ze de taal niet kent. Chloe laat Ellen en Bennett schrikken als ze zegt dat ze haar naam wil veranderen.

 19. Politici en Worstelaars

  Jessie (NL)

  Ravi zit middenin de verkiezingsstrijd om het voorzitterschap van de Reptielen Club. Omdat hij geen verstand heeft van politiek, zal Zuri hem wel even 'n handje helpen. Intussen zijn Luke en Emma op zoek naar Luke's biologische moeder. Samen met Jessie raken ze verzeild in de worstelwereld. Met pijnlijke gevolgen voor Jessie.

 20. ant-farm

  Pensioen in de prullenmAND

  Ant Farm

  Chyna haalt Rector Skidmore over om met pensioen te gaan, maar als Chyna’s oma de baan overneemt,komt Chyna erachter hoe goed ze het daarvoor had. Ondertussen, ziet Olive met pensioen gaan helemaal zitten en gaat steeds meer om met Skidmore en haar bejaarde vrienden.

 21. Duncan Droomhuis

  Good Luck Charlie

  De familie Duncan woont in een hotelkamer, omdat hun huis is aangevreten door termieten. Gabe doet zich voor als accountant en Teddy en Charlie hebben hun bedenkingen bij de grootse nieuwbouw die Bob en Amy voor ogen hebben.

 22. Aflevering 80

  Violetta

  Jade slaat Angie op haar hoofd, waarna Angie zich vreemd begint te gedragen. Pablo en Herman sturen de politie op Jade en Matthias af. Francisca zegt tegen Violetta dat ze wil dat Violetta en Tomas voor elkaar kiezen zonder schuldgevoelens. Violetta neemt afscheid van haar vrienden en familie. Loeca raakt zijn stem kwijt, maar Rafa Palmer weet het probleem te verhelpen. Herman, Violetta, Olga en Roberto gaan naar het vliegveld. Gregorio probeert nog altijd de boel te saboteren. Angie heeft een bericht voor Herman opgenomen met daarbij een opname van een nummer van Violetta. Antonio ontdekt dat Gregorio de voorstelling wilde saboteren en ontslaat hem op staande voet. Herman brengt Violetta naar het theater en laat haar optreden. Een muziekproducent is onder de indruk van de jongens en geeft hen zijn kaartje. Tomas vertelt Violetta dat hij teruggaat naar Spanje. Antonio wil dat Violetta het finalenummer zingt, en Violetta vraagt Lucinda om samen met de groep te zingen.

 23. Een hele Bevalling

  Good Luck Charlie

  Het leven van de familie Duncan staat op zijn kop wanneer een nieuw familielid geboren wordt: Charlie. Tieners Teddy en PJ Duncan en de tien jaar oude Gabe Duncan worden ingeschakeld om de zorg van Charlie op zich te nemen wanneer hun moeder besluit om weer fulltime te gaan werken. De taken, zoals het verschonen van luiers, zijn voor tieners nou niet echt bepaald cool en dat brengt wat hilariteit met zich mee! Teddy legt alle belevenissen vast in een speciaal videodagboek, zodat de kleine Charlie later genoeg tips heeft van haar zus die dan niet meer thuis woont.

 24. jessie

  Griezel Connie

  Jessie

  Luke wordt gestalkd door een eng meisje, Griezel Connie – en Jessie helpt haar per ongeluk. Zuri en Ravi ontdekken dat de toekomst er niet gunstig uitziet voor Bertram.

 25. Charlie is 1!

  Good Luck Charlie

  Wanneer ze Charlie’s eerste verjaardag vieren, kijken de Duncan’s terug op de dag dat Charlie geboren werd en de uitdagingen die voorkwamen. Bob en PJ komen een beer en twee bikers tegen. Teddy en Ivy arriveren bij het ziekenhuis, met Frankenstein- en Grietjekostuums aan van de schoolvoorstelling. Wanneer Gabe alleen thuis gelaten wordt, scheert hij, om te beginnen, zijn hoofd kaal. Amy wacht tot haar dokter er is.

 26. wizards-of-waverly-place

  Taxi!

  Wizards of Waverly Place

  Taxi 804, de taxi waarin Alex geboren is, dreigt naar de sloop te gaan. Om de taxi te behouden tovert Alex 'm tot leven, met alle gevolgen van dien.

 27. ant-farm

  FiANTropie

  Ant Farm

  Als Rector Skidmore Gibson ontslaat vanwege bezuinigingen, organiseren Chyna, Olive en Fletcher een online geldinzameling om zijn salaris te betalen. Ondertussen, verkleed Cameron zich als ’n oude man. Hij probeert Lexi te helpen om een organisator van de missverkiezing te overtuigen dat ze compassie heeft voor bejaarden.

 28. Raad eens wie er een Cheerleader is

  Dog With a Blog

  Als Avery een cheerleader wordt, verwoest dat haar vriendschap met Lindsay. Bennett neemt Tyler mee vissen. Chloe en Stan bouwen een fort in de keuken.

 29. suite-life-on-deck

  Schrijven voor Jordan

  The Suite Life on Deck

  Jordin Spark is aan boord en iedereen is daardoor een beetje zenuwachtig. Zack, Cody en Marcus willen een nummer voor haar schrijven wat ze kan gebruiken voor haar nieuwe album. Zack hoopt vooral dat dit veel geld gaat opleveren. Het schrijven gaat echter minder voorspoedig dan verwacht en er is al snel ruzie.

 30. Licht, Camera, Vooruit Met De Geit!/ Wie Ben Jij, Pap?

  De Tofu's

 31. Verregen Mijn Optocht Niet

  The Davincibles

  Pablo voorkomt dat Quba het standbeeld van de oprichter van de stad vernietigd. De burgemeester is zo dankbaar dat hij die dag uitroept tot Vrolijke Pablo Dag. Quba haalt Zeus erbij om de parade voor Pablo in het water te laten lopen.

 32. Gevechts-mode

  The Davincibles

  Als het model van Zoë voor de Viva la Vintage schoolmodeshow uitvalt biedt Pablo aan om voor haar de show te lopen. Ondertussen doet Cherie ook mee aan de show en heeft Quba voor haar de Mona Lisa tot leven gewekt om de show te lopen. Maar als Cherie hierdoor dreigt te winnen overspoelt Quba per ongeluk Mana Lisa met schuim waardoor ze wordt gediskwalificeerd.

 33. Amazing Spiez - Operatie: Tweelingtrubbels

  The Amazing Spiez!

  De Spiez zijn de ruimte ingeschoten door Alpha en Omega. Alpha en Omega hebben de ouders van de Spies gekloond, en die klonen zijn druk bezig om overal ter wereld vernielingen aan te brengen. De spies moeten tegen deze klonen vechten en hun echte ouders zien terug te vinden.