IN DE BIOSCOOP

RELEASEDATUM

Up Down
Up Down

MIS HET NIET

Up Down
Up Down

13 Februari te zien

  • Chimpanzee
    Chimpanzee

InCinemasCategoryPlayer

Download nu de nieuwste  Flash Player

BIOSCOOP FILMS

Oz

Oz the great and the powerfull

Dit fantasy avontuur vertelt het verhaal van Oscar, een obscure goochelaar uit Kansas, die wordt weggeblazen uit het stoffige stadje en terecht komt in het levendige Land van Oz. Daar wordt hij tegen zijn wil meegetrokken in de problemen van het land, en probeert hij met zijn magische kunsten een grote en machtige tovenaar te worden.

Nu in de bioscoop!

Chimpanzee

Disneynature's Chimpanzee

Disneynature neemt bioscoopbezoekers mee diep in de bossen van Afrika met "Chimpanzee", een nieuwe natuurdocumentaire over een aandoenlijke, jonge chimpansee genaamd Oscar en zijn grappige kijk op het leven in een opmerkelijk verhaal over familiebanden en individuele overwinning.

Nu in de bioscoop!

Oz

Iron Man 3

In Marvel Studios “Iron Man 3” krijgt de breekbare maar briljante Tony Stark te maken met een vijand wiens bereik geen grenzen kent. Wanneer Tony’s persoonlijke leven wordt vernietigd, begint hij aan een ingrijpende zoektocht naar de verantwoordelijke. Deze reis zal telkens zijn moed testen.

24 April in de bioscoop!

 

Nemo

Finding Nemo

In dit prachtige onderwater avontuur vol memorabele personages, humor en overdonderende emoties wordt de grappige en tevens bijzondere reis van de overbezorgde clownvis Marlin en zijn zoontje Nemo gevolgd. Ze worden bruut van elkaar gescheiden in de grote oceaan wanneer Nemo onverwacht uit het water wordt gevist om in een aquarium van een tandartspraktijk te worden gedumpt. Samen met Dory, een vriendelijke maar vergeetachtige doktersvis, gaat Marlin als onwaarschijnlijke held op een gevaarlijke trektocht om zijn zoon te redden. Alleen heeft zoonlief zelf al een paar gedurfde plannetjes in werking gesteld om veilig terug naar huis te keren.

Nu in de bioscoop!