Lady en de Vagebond (2012)

Verkrijgbaar op DVD en BLU-RAY vanaf 22 februari 2012

Facebook
Zakochany kundel

Word verliefd op Walt Disney's geliefde klassieker, Lady en de Vagebond—nu voor de eerste keer ooit uitgegeven in schitterende high-defi nition op Blu-ray!

Beleef als nooit tevoren de spannende avonturen van Lady, een liefdevol verwende cocker spaniel, en Vagebond, een losbandige bastaard met een hart van goud.

Geniet net als vele anderen van dit hartverwarmende verhaal en laat je meeslepen in één van de meest romantische liefdesverhalen aller tijden! Met prachtige animaties en onvergetelijke liedjes met high-definition geluid en inclusief geheel nieuw bonusmateriaal die het speciale proces onthult over hoe dit liefdesverhaal tot stand is gekomen.

Lady en de Vagebond DVD + BLU-RAY

Word verliefd op Walt Disney's geliefde klassieker, Lady en de Vagebond—nu voor de eerste keer ooit uitgegeven in schitterende high-defi nition op Blu-ray! Beleef als nooit tevoren de spannende avonturen van Lady, een liefdevol verwende cocker spaniel, en Vagebond, een losbandige bastaard met een hart van goud. Geniet net als vele anderen van dit hartverwarmende verhaal en laat je meeslepen in één van de meest romantische liefdesverhalen aller tijden! Met prachtige animaties en onvergetelijke liedjes met high-definition geluid en inclusief geheel nieuw bonusmateriaal die het speciale proces onthult over hoe dit liefdesverhaal tot stand is gekomen.