Minnie Mouse

Minnie Mouse zorgt voor een beetje glamour en vrouwelijke charme in de wereld van Disney. Mickey viel meteen als een blok voor haar en de rest is geschiedenis. Mickey en Minnie Mouse zijn al een stelletje sinds ze elkaar voor het eerst zagen, maar dat betekent niet dat ze nooit ruzie hebben met elkaar!

Minnie en Mickey hebben zo af en toe best wel eens woorden, maar ze maken het altijd weer goed. Meestal doet Mickey dat door op zijn eigen charmante manier duizendmaal excuses aan te bieden en sorry te zeggen voor zijn beschamende optreden.

Minnie kan nooit lang boos blijven op Mickey en zijn stralende lach!

Minnie Mouse is de koningin van Disney en ze staat bekend om haar uitstekende gevoel voor mode. Minnie is dol op stippen en ze heeft altijd een strik in haar haar. Die strik is meestal knalroze, dat past goed bij haar sprankelende persoonlijkheid.

De beste vriendin van Minnie Mouse is Katrien Duck en samen kletsen ze heel wat af. Minnie is ook dol op dansen en feestjes, en daarnaast bakt ze graag taarten en verzorgt ze haar petunia's in de tuin.

Een van de allerbelangrijkste dingen in het leven van Minnie Mouse is haar kat Figaro. Samen met Mickey zorgt ze ervoor dat hij niks tekort komt en Figaro is net zo lief en schattig als Minnie zelf!