Tekenfilm van Donald Duck

Wie herinnert zich de tekenfilms van Donald Duck niet, met zijn grappige stemmetje en zijn grappen en grollen? Heel veel druilerige zondagmiddagen werden gevuld met het genieten van de tekenfilms van Donald Duck en zijn vrienden terwijl ze de raarste capriolen uithaalden, waar ze wonderbaarlijk genoeg altijd weer zonder kleerscheuren uitkwamen.

De tekenfilms van Donald Duck hadden altijd al iets speciaals en dat is nu nog meer dan ooit zo. Een tekenfilm van Donald Duck laat kinderen zien dat je als grappenmaker van de klas in de problemen kunt komen, maar dat niemand bestand is tegen je charme zo lang je het hart maar op de goede plaats hebt.

En Donald Duck heeft zonder twijfel een heleboel charme. Mickey kan soms misschien een beetje boos op hem worden, maar hij kan nooit lang boos blijven als hij Donalds geweldige lach en zijn kenmerkende gekwaak hoort. De tekenfilms van Donald Duck toveren altijd een lach op je gezicht!

De tekenfilms van Donald Duck zijn niet alleen vermakelijk, maar de verbondenheid die kinderen met Donald voelen gaat verder dan de animatie. Zowel kinderen als volwassenen worden betoverd door hem en willen uren achter elkaar kijken. Wees als ouders wel gewaarschuwd, je kinderen doen de beroemde kwaak nog dagenlang na!