Rotate phone Landscape to view gallery
Rotate phone Landscape to view gallery

Fozzie Beer

FOZZIE BEER (Fozzie Beer) leeft om mensen aan het lachen te maken. Tijdens de langdurige afwezigheid van de Muppets, zoals te zien is in Disneys 'The Muppets', heeft de lolbroekige beer besloten om de geest van de Muppets levend te houden. Zelfs als dat zou betekenen dat hij zich aan moet sluiten bij een band van een casino uit Reno met de toepasselijke naam 'The Moopets'. Imitatie is de meest oprechte vorm van vleierij en The Moopets mogen dan oprecht zijn, ze zijn ook een beetje eng.

"The Moopets spelen geweldige Muppet-momenten na", aldus Fozzie Bear ('The Great Muppet Caper' en de televisieserie 'The Muppet Show'), die als zichzelf terugkeert op het witte doek. "Dat werd mij tenminste door hen verteld. En dat doen ze goed, hoor."

Met wie hij ook op het podium staat, Fozzie zal alles proberen om het publiek aan het lachen te krijgen: grappen, grollen, scheetkussens, bananenschillen, slagroomtaarten en oude moppen die vaak pijnlijker zijn dan grappig. Zeker voor de twee vaste commentators Statler en Waldorf (oftewel 'de twee oude knarren op het balkon'). Maar diep in hun hart zijn Statler en Waldorf misschien nog wel de grootste fans van de beer. Hoewel ze het nooit toe zullen geven, zijn ze vast blij als Fozzie en de andere Muppets worden herenigd. Ze zullen gedwongen zijn om af en toe om de beer te lachen, maar dat geeft niet als ze daarmee de Muppet Studio kunnen redden.

Back to home
Watch the trailer

FOZZIE KLEUREN EN KNUTSELEN

Fozzie Wallpaper

Kies een ontwerp en daarna het formaat. Klik met je rechter muisknop en sla het bestand op je bureaublad.

1600 x 1200 1920 x 1200

Fozzie foto

Kies een ontwerp. Klik met je rechter muisknop en sla het bestand op je bureaublad.

Download nu
ADVERTENTIE

SPOTLICHT OP KERMIT

MAAK KENNIS MET KERMIT

SPOTLICHT OP Miss Piggy

MAAK KENNIS MET Miss Piggy