Rotate phone Landscape to view gallery
Rotate phone Landscape to view gallery

Gonzo The Great

GONZO THE GREAT (The Great Gonzo) is erg druk geweest sinds het laatste optreden van de Muppets. In Disneys 'The Muppets' ontdekken Kermit, Walter en de rest van de bende dat Gonzo's carrière een beetje in het slop zit. "Ik speel een loodgieter", zegt de waaghals die terugkeert naar de rol die hij eigenhandig beroemd heeft gemaakt. "In deze film zien we wat er gebeurt als ik voor loodgieterswerk kies, mijn oorspronkelijke carrièrekeuze. Eigenlijk verschilt de showbizz niet zo veel van loodgieterswerk. Ze hebben beide met opstoppingen en belemmeringen te maken."

Er is heel wat overredingskracht voor nodig om Gonzo weer op het podium te krijgen. Gelukkig kan Gonzo, ('The Muppets Take Manhattan' en de tv-serie 'The Muppet Show'), pionier van alle maffe dingen, de verleiding niet weerstaan om de waanzinnige stunts uit te voeren waarmee hij de eeuwige bewondering (en de schrik en het ongeloof) verdient van zijn publiek, en één speciale kip genaamd Camilla.

Gonzo's podiumact, waarbij hij zichzelf uit een kanon schiet, een piano op zijn neus laat balanceren of autobanden eet op klassieke muziek, loopt nooit goed af, maar eigenlijk is dat nou juist de bedoeling!

Back to home

GONZO KLEUREN EN KNUTSELEN

Gonzo's Stunt Game

Speel Gonzo's stunt game

Play

Gonzo wallpaper

Kies een ontwerp en daarna het formaat. Klik met je rechter muisknop en sla het bestand op je bureaublad.

1600 x 1200 1920 x 1200

Gonzo foto

Kies een ontwerp. Klik met je rechter muisknop en sla het bestand op je bureaublad.

Download nu
ADVERTENTIE

SPOTLICHT OP Kermit

MAAK KENNIS MET kermit

SPOTLICHT OP Animal

MAAK KENNIS MET Animal