Rotate phone Landscape to view gallery
Rotate phone Landscape to view gallery

Kermit de Kikker

In Disneys 'The Muppets', leidt KERMIT DE KIKKER (Kermit de Kikker) een rustig, teruggetrokken bestaan. Er zijn al een aantal jaren verstreken sinds de Muppets samen hebben opgetreden. Kermit merkt pas hoe erg hij zijn vrienden mist wanneer hij wordt opgespoord door Walter, Gary en Mary uit Smalltown en wordt overgehaald om de rest van de Muppets op te trommelen om de Muppet Studio te redden.

Kermit de Kikker keert terug naar de rol die hem zo beroemd heeft gemaakt in de zes voorgaande Muppet-films, 'The Muppet Show' en talloze televisiespecials en internetfilmpjes. "Ik heb andere rollen gespeeld, zoals die van Bob Crachit in 'A Muppet Christmas Carol' en kapitein Smollett in 'Muppet Treasure Island'", zegt Kermit, "maar ik vind mezelf toch wel de leukste rol."

Deze rol is een tikkeltje anders voor de kikker die bekend staat om zijn enthousiasme en bekroonde nummers als 'The Rainbow Connection'. "De film zit vol humor, muziek en avontuur, net zoals alle andere Muppet-films", zegt Kermit. "Maar ik speel een behoorlijk dramatische rol. Je ziet een kant van mij die je nog nooit eerder hebt gezien, en dan heb ik het niet alleen over de nieuwe camerahoeken. Ik vond het ontzettend moeilijk om te spelen dat ik wijs en verstandig ben. Een van mijn favoriete momenten is wanneer ik het nieuwe nummer ‘Pictures in my Head' zing. Ik loop door de hal van een enorme villa en zie de portretten van al mijn Muppet-vrienden hangen en realiseer me dat ik ze mis. Het was heel emotioneel en ik denk dat ik critici die beweren dat 'kikkers geen emoties hebben' het tegendeel heb bewezen."

Kermit, die de Muppets altijd bij elkaar heeft gehouden, speelt een belangrijke rol in deze film en neemt het op tegen Tex Richman, een man die niet meer kan lachen, om de studio te redden.

Back to home

KERMIT KLEUREN EN KNUTSELEN

Kermit Wallpaper

Kies een ontwerp en daarna het formaat. Klik met je rechter muisknop en sla het bestand op je bureaublad.

1600 x 1200 1920 x 1200

Kermit foto

Kies een ontwerp. Klik met je rechter muisknop en sla het bestand op je bureaublad.

Download nu
ADVERTENTIE

SPOTLICHT OP Miss Piggy

MAAK KENNIS MET Miss Piggy

SPOTLICHT OP Fozzie

MAAK KENNIS MET Fozzie