Rotate phone Landscape to view gallery

Walter

Met zijn Kermit-T-shirt en -horloge is WALTER (Walter) het toonbeeld van een echte Muppet-fan. Hij woont zijn hele leven al in het Amerikaanse stadje Smalltown en hoopt op een dag zijn helden te ontmoeten waarmee hij zich op de een of andere manier verbonden voelt. Dus als zijn broer Gary en zijn vriendin op reis gaan naar Los Angeles, gaat Walter met hen mee in de hoop zijn droom eindelijk te verwezenlijken.

De rol betekent een debuut op het grote witte doek voor Walter en lijkt speciaal voor hem te zijn geschreven. "Ik speel Walter, 's werelds grootste Muppet-fan", zegt de ster, "wat een ongelooflijk toeval is aangezien ik 's werelds grootste Muppet-fan ben en ook Walter heet. Ik ben gewoon geboren om deze rol te spelen."

Walter bevindt zich op het verkeerde moment op de verkeerde plek als hij toevallig de boosaardige oliebaron Tex Richman hoort praten over een plan om de Muppet Studio te vernietigen. Of is het juist allemaal voorbestemd? Met de hulp van Gary en Mary is het Walter die het plan in werking stelt om de Muppets weer bij elkaar te brengen en de studio te redden. Zijn hartverwarmende enthousiasme voor alles wat met de Muppets te maken heeft, zou zo maar eens meer kunnen redden dan alleen de studio.

Back to home

WALTER KLEUREN EN KNUTSELEN

Walter wallpaper

Kies een ontwerp en daarna het formaat. Klik met je rechter muisknop en sla het bestand op je bureaublad.

1600 x 1200 1900 x 1200

Walter foto

Download nu
ADVERTENTIE

SPOTLICHT OP KERMIT

MAAK KENNIS MET KERMIT

SPOTLICHT OP Miss Piggy

MAAK KENNIS MET Miss Piggy