Over Project Perry

Project Perry is een spannend gratis spel dat zich afspeelt in de wereld van Phineas en Ferb.  Werk samen met je vrienden om de boosaardige Dr Doofenschmirtz te verslaan, speel online spelletjes en creëer je eigen geheim-agentrobot!

Het Agentschap Zonder Cool Acroniem (A.Z.C.A) staat voor de grootste uitdaging ooit wanneer een leger robots, gebouwd door Dr. Doofenschmirtz, Danville en het volledige Driestatengebied terroriseert!  Majoor Monogram zoekt nieuwe rekruten om geheim-agentrobots te bouwen en de strijd aan te gaan met de Doofenbots.  Sluit je nu aan bij het A.Z.C.A en begin met de bouw van je robot! 

Wist je dat?

Je een Disney Online-account nodig hebt om Project Perry te spelen?

Als je al een Disney-account hebt, kun je je e-mailadres en wachtwoord hierboven invoeren.  Het moet hetzelfde e-mailadres en hetzelfde wachtwoord zijn als toen je je Disney-account maakte.  Als je nog geen account hebt, klik je op 'Registeren' om er een te maken.

Project Perry is een hele veilige online plek

We nemen bij Disney jouw online veiligheid erg serieus en daarmee ook bij Project Perry. In Project Perry worden nergens persoonlijke gegevens weergegeven en mensen die je niet kent, kunnen op geen enkele manier contact met je opnemen in het spel. Hierdoor is Project Perry een erg veilige plek om online te spelen.

ADVERTENTIE