Speel Superbia

*Superbia stopt op 12 mei*

Het spel stopt op 3 mei

Gepost door Ella op 25 juni 2013

alt

Superbia sluit binnenkort zijn deuren. We willen je ervoor bedanken dat Superbia mede dankzij jou zo leuk en kleurrijk is geworden.

Er is nog tijd om een leuke tijd te beleven in Superbia en nog heel veel foto┬┤s te maken van alles wat jij hebt gemaakt.

Wanneer Superbia sluit, kun je het speciale certificaat afdrukken. Bedankt voor je belangrijke bijdrage aan de Superbia-gemeenschap!

Groetjes,

Ella

Doe mee met de Superbia Superquiz!

Gepost door Ella op 6 mei 2013

alt

Hi allemaal,

Ken jij goed de weg in Superbia? Ken jij de Disney stad op je duimpje? Doe dan nu mee met de Superbia Superquiz en maak kans op fantastische Jessie of Shake It Up prijzen! Ook als je nieuw bent bij Superbia kun je mee doen, want elke vraag kun je opzoeken tijdens het spelen van het Disney spel.

Ga naar www.disney.nl/superbiaquiz of naar www.disney.be/superbiaquiz en doe snel mee!

Heel veel succes,

Ella

Nieuwe kamer bij Austin & Ally

Gepost door Max op 6 mei 2013

alt

Hi allemaal,

Het nieuwe Seizoen van Austin & Ally is eindelijk gestart! En speciaal voor dat nieuwe seizoen heeft Austin een vernieuwde slaapkamer in Superbia gekregen. Ga op bezoek bij Austin & Ally en klik op het pijltje rechtsboven. Neem een kijkje en vertel Austin hoe leuk jij zijn spulletjes vindt, door ze te kopen en in je eigen kamer neer te zetten.

Groetjes,

Max

Modewinkel in Superbia

Gepost door Ella op 1 mei 2013

alt

Modefreaks opgelet!

Sinds een paar dagen is Superbia een modewinkel rijker! Ga gekleed als de exentrieke Lady Gaga, de stoere Jessie J, of trek kleding aan in stijl van de oude rocker Mick Jagger (Rolling Stones) of de Legendarische Michael Jackson!

Ook voor dagelijkse kleding kun je terecht in de modewinkel. Nu verkrijgbaar: de Lentecollectie. Neem dus snel een kijkje!

Groetjes,

Ella

Nieuwe buren in Superbia

Gepost door Ella op 30 april 2013

alt

Hi vrienden,

Het is even geleden dat we elkaar hebben gesproken. Genieten jullie net als ik ook lekker van de voorjaars-zon? Maak een wandelingetje door Superbia heen en ontmoet jouw nieuwe buren: Stan en zijn familie uit Dog with a Blog. Ga snel bij hen langs, en check meteen de leuke nieuwe spulletjes voor je eigen kamer!

Misschien heb je het op TV gezien, maar Stan de hond heeft ook een cheatcode voor jou meegenomen. Heb je het gemist? Ok ok, dan geven we hem hier ook weg: WAFWAF. Voer de code in en ontvang een leuk cadeautje!

Als je bij Stan en zijn familie langs gaat, doe ze de groetjes van mij!

Ella

ADVERTENTIE